1. Owners
  2. Service si intretinere
  3. Multimedia Software Upgrade
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

ACTUALIZARE SOFTWARE LEXUS

UN PLUS DE CONECTIVITATE, UN PLUS DE CONFORT

 

Actualizarea software-ului multimedia este acum disponibila pentru modelele Lexus ES, UX si NX produse intre 2017 si 2019. Imbunatatiti-va conectivitatea si integrarea smartphone prin Apple CarPlay™ si Android Auto™. Ulterior, diverse functii vor putea fi utilizate in siguranta si convenabil pe afisajul multimedia al modelului dumneavoastra Lexus, inclusiv aplicatii de telefonie, SMS, WhatsApp, navigatie si muzica.

* Va rugam sa contactati retailerul (sau filiala) Lexus pentru a efectua actualizarea software-ului dispozitivului dumneavoastra multimedia.

Disponibilitatea Apple CarPlayTM si Android AutoTM poate varia in functie de tara si poate fi confirmata numai odata cu verificarea seriei VIN.

CONTROL VOCAL PRACTIC

Relaxati-va si tineti mainile pe volan, folosindu-va vocea pentru a va controla cu usurinta smartphone-ul si pentru a va bucura de o experienta de condus lina si netulburata. Actualizarea multimedia* va permite sa utilizati Siri® pe iPhone® sau Google Assistant® pe smartphone-uri cu sisteme de operare Android. Emiteti comenzi de navigatie, efectuati apeluri sau trimiteti si primiti mesaje simplu, confortabil si in siguranta.

 

DIVERTISMENT PENTRU FIECARE CALATORIE

Apple CarPlayTM si Android AutoTM ofera acces convenabil la aplicatiile compatibile preferate de pe afisajul multimedia. In timp ce conduceti, bucurati-va de un playlist potrivit cu starea dumneavoastra de spirit, de pe Spotify® sau Pandora®. Puteti dicta si trimite SMS-uri sau mesaje prin WhatsAppTM sau puteti selecta un podcast interesant.

 

NAVIGATIE PERFECTA

Mergeti cu usurinta la orice destinatie. Apple CarPlayTM si Android AutoTM transfera traseul planificat pe afisajul multimedia al masinii - inclusiv control vocal integrat. De asemenea, este posibila navigatia prin Google MapsTM sau WazeTM. In plus, sunt disponibile actualizari wireless, astfel incat sa puteti descarca cele mai recente harti.


Apple, iPhone, Apple CarPlayTM, Siri sunt marci comerciale inregistrate ale Apple Inc.

Android, Android AutoTM, Google Maps, Google Assistant, Waze sunt marci comerciale inregistrate ale Google LLC.

Spotify este marca comerciala inregistrata a Spotify AB.

WhatsApp este marca comerciala inregistrata a WhatsApp Inc.

Pandora este marca comerciala inregistrata a Pandora Media LLC.