1. Discover Lexus
  2. 2021
  3. Designul modelelor electrificate viitoare de la Lexus: podcast cu Directorul de Design Ian Cartabiano
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

DESIGNUL MODELELOR ELECTRICE LEXUS VIITOARE: PODCAST CU DIRECTORUL DE DESIGN IAN CARTABIANO

 
 

Ian Cartabiano, Presedintele ED2, studioul european de design al Lexus din Nisa, Franta, ofera o perspectiva personala asupra modului in care Lexus Brave Design inspira creativitatea si inovarea, intr-un interviu pentru seria de podcasturi „The Mentor” din Australia.

Discutand cu gazda Mark Bouris, om de afaceri australian si ambasador Lexus, el reflecta asupra realizarii designului esential al modelului premiat Lexus LC Coupé. El dezvaluie, de asemenea, cercetarea ampla si obiectivele de design urmarite in cadrul ED2 pentru crearea unei noi generatii de autovehicule Lexus electrice in viitor. Acestea includ conceptul Lexus LF-30 Electrified, pe care el il considera expresia perfecta a semnificatiei „Brave Design”.

Ian Cartabiano a fost recrutat la absolvirea renumitului Art Center College of Design din SUA si a continuat sa lucreze la Calty Design Center din cadrul companiei, in California natala. A fost Designer principal al Lexus LF-LC, conceptul care a evoluat in LC Coupé si al conceptului Lexus LF-1 Limitless, prezentat in 2018. A preluat functia actuala de Presedinte al ED2 in acelasi an.

In podcastul sau de 50 de minute, el explica modul in care LF-LC si modelul ulterior LC Coupé reprezinta o era noua a designului Lexus, integrand spiritul faimoasei declaratii a presedintelui TMC, Akio Toyoda, „gata cu masinile plictisitoare”. El continua sa descrie provocarile si oportunitatile reprezentate de mobilitatea electrifica, eliberata de constrangerile de proiectare impuse de ingineria traditionala a autovehiculelor.

El subliniaza, de asemenea, munca semnificativa investita de echipa sa in cercetarea modului in care se vor schimba vietile si prioritatile oamenilor in societatea viitoare. Aceste informatii sunt esentiale pentru ca echipa sa-si poata imagina autovehicule Lexus luxoase, senzationale la condus si proiectate admirabil pentru deceniile urmatoare.

Podcastul complet este disponibil si poate fi ascultat gratuit prin accesarea linkului: Podcast OneOpens in new window.