1. Discover Lexus
  2. 2021
  3. Lexus LC ales cel mai bun decapotabil din UK in 2021
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

LEXUS LC ALES CEA MAI BUNA DECAPOTABILA IN MAREA BRITANIE IN 2021

 
 

Lexus LC 500 a primit titlul de cel mai bun decapotabil in 2021 din partea carwow, unul dintre cele mai importante site-uri web de sfaturi pentru cumpararea de masini noi si second hand din Marea Britanie.

Cu aproximativ cinci milioane de utilizatori, carwow este o sursa respectata si populara de informatii si opinii ale expertilor pentru consumatori. Premiile sale anuale ofera titluri masinilor din diferite categorii de piata si, de asemenea, printr-un vot public, unei masini generale a anului.

Mat Watson, Director de continut al site-ului web carwow de comparare in scopul achizitiei de masini, a indicat calitatile care fac din LC 500 Convertible o masina atat de remarcabila, mentionand: „Aceasta masina arata absolut uluitor. Este o decapotabila cu adevarat remarcabila, cu un interior fabulos. Asezati-va, retrageti plafonul si savurati privirile admirative din mersul masinii”.

Pe baza modelului emblematic Lexus LC coupé, a fost creat LC 500 Convertible ca model in sine, cu o atentie speciala la detalii, pentru a ne asigura ca stilul, performanta aerodinamica, condusul si manevrarea sunt de cea mai inalta calitate. Lansat in vara anului 2020, acesta reprezinta perfectiunea designului Lexus, a ingineriei si maiestriei TAKUMI.

Designerul coordonator Tadao Mori si echipa sa si-au propus sa creeze „cea mai seducatoare decapotabila din lume”, angajandu-se sa pastreze liniile puternice si elegante distinctive pentru modelul coupé. Aceasta a inclus designul unui plafon retractabil complet nou, cu un mecanism ingenios de pliere, care ii permite sa fie depozitat intr-un spatiu foarte compact, fara a patrunde in compartimentul de bagaje. Acest design si copertina personalizata pentru bagaje asigura un stilul al spatelui, perfect coordonat cu restul caroseriei.

De asemenea, reglarea fina a sistemului de aer conditionat, detaliile aerodinamice din intreaga masina si suprimarea fluxului vantului si a zgomotului face condusul la vale entuziasmant, dar intotdeauna confortabil. Consolidarea strategica a caroseriei mentine echilibrul si agilitatea masinii.

LC 500 Convertible este alimentat de motorul Lexus aspirat natural V8 de 457 CP de franare. Asociat cu o transmisie automata Direct Shift cu 10 trepte, permite o acceleratie de la zero la 62 mph in cinci secunde, insotita de un sunet puternic al motorului, cu atat mai placut in timpul condusului la vale.