1. Discover Lexus
  2. Self Charging Hybrid
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
LEXUS LBX

URMATOAREA GENERATIE DE HYBRID SELF-CHARGING

Sfidand conventiile. Compact. Foarte usor. A sosit o noua era a modelelor Lexus Self-Charging Hybrid. De la imbunatatirea deplasarilor de zi cu zi pana la extinderea autonomiei de rulare in regim electric, descoperiti puterea din spatele LBX.

Un automobil care nu este deloc obisnuit, LBX a fost creat pentru a sfida conventiile si pentru a impinge limitele tehnologiei si ale luxului. Pionier al noii generatii de modele Lexus Self-Charging Hybrid, LBX este propulsat de o noua era. Beneficiati de o experienta de condus in modul electric, imbunatatita si descoperiti exact cum noul sistem de propulsie hybrid cu functie self-charging de 1,5 litri ofera performantele neasteptate, dar uimitoare ale unui SUV de dimensiuni mari intr-o forma compacta.

CARE SUNT AVANTAJELE?

De la calatorii incontestabil de linistite pana la costuri mai mici cu combustibilul, exista multe beneficii ale noului sistem de propulsie hibrid cu functie self-charging Lexus.

O EXPERIENTA LA VOLAN LINA SI PLINA DE AGILITATE.

Transferand cotidianul extraordinar de la interior spre exterior, noua generatie Lexus Self-Charging Hybrid insufla adevarata placere de a conduce in fiecare calatorie. Proiectat pentru a satisface toate stilurile de condus si stilurile de viata, se simte la fel de bine pe strazile aglomerate din orase ca pe drumurile de tara.

Cum anume? Combinand un motor pe benzina de 1,5 litri cu un motor electric de mare putere, LBX promite o experienta dinamica la volan si dovedeste ca performantele nu sunt doar de vazul lumii.

VITEZE MAI MARI. DISTANTE MAI LUNGI.

Fiind o masina care nu este deloc obisnuita, LBX Self-Charging Hybrid depaseste asteptarile cu o deplasare complet electrica atat la viteze mai mari, cat si pe distante mai lungi. Sporind atat placerea de a conduce, cat si eficienta, LBX a revolutionat urmatoarea generatie de condus electrificat.

Experimentati o noua flexibilitate in calatoriile dumneavoastra, cu optiunea de a calatori in modul electric pana la 50% din timp. Cu o noua baterie cu nichel si hidrura metalica cu rezistenta scazuta si putere mare, progresele tehnologice permit un sprijin suplimentar la accelerare din partea motorului electric pentru a va ajuta sa va concentrati pe performante mai satisfacatoare.

EFICIENT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE

Pe langa performantele oferite, combinatia dintre motorul pe benzina de 1,5 litri si motorul electric de mare putere promite eficienta. Nu numai pentru mediul inconjurator, ci si din punct de vedere al costurilor, deoarece preturile pentru energie electrica sunt mai stabile decat cele pentru combustibil.

Fortand limitele a ceea ce este posibil, combinatia dintre o baterie avansata cu nichel si hidrura metalica, materiale usoare si un ambalaj inteligent inseamna, de asemenea, un consum redus si mai putine emisii de CO2.

O PREZENTA MAI MARE. MAI MULTA PUTERE.

Cand vine vorba de LBX, compactul nu a fost niciodata atat de incapator. Fiind cel mai mic SUV Lexus din toate timpurile, LBX Self-Charging Hybrid a fost proiectat ca sa creeze o experienta Lexus completa folosind un format compact de SUV de lux, pentru a se potrivi perfect cu stilul tau de viata.

Soferii se pot bucura de o senzatie sporita de control, gratie tractiunii integrale E-FOUR optionale care permite o manevrabilitate optima. Prin directionarea automata a fortei catre rotile din spate, care sunt actionate de un motor electric, LBX ramane stabil pe toata durata calatoriei, la plecarea de pe loc, in viraje si pe suprafete cu aderenta redusa.

LUX REIMAGINAT CU ATENTIE.

Fiind un Lexus din toate punctele de vedere, fiecare caracteristica si nuanta a modelului LBX a fost gandita cu atentie pentru a crea o experienta de condus luxoasa.

Promovat drept un SUV compact, LBX refuza sa faca compromisuri in ceea ce priveste calitatea. In habitaclu, soferii si pasagerii se pot relaxa in confortul unui interior imbracat in piele semi-anilina si cusaturi Tatami distinctive, printre alte materiale si detalii de lux. Pentru companie, sistemul premium Mark Levinson (disponibil optional), cu 13 difuzoare pozitionate optim, umple habitaclul cu melodiile dvs. preferate. Iar luxul este prezent si la exterior: culorile variaza intre bicolorul placut pentru ochi si nuantele monotone atemporale, astfel incat puteti gasi un model LBX care este o extensie a dvs. si a stilului dvs.