1. Masini noi
Actiuni rapide
Actiuni rapide
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
Incepand de la
118.477 EUR
(Incl. TVA)

Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din rezultatele testelor de laborator oficiale reglementate de UE. Acestea sunt precizate pentru a permite comparatiile intre autovehicule si este posibil sa nu reflecte experienta reala de condus.

Nivele de echipare
Alegeti o echipare
4 Variante

Niciun rezultat

 •  
  LC Coupe - Sport Plus - Coupe 2 usi
  LC Coupe Sport Plus Coupe 2 usi
  Selectati motor
  Benzina

  De la

  129.557 EUR

  10 AT | 4x2
 •  
  LC Coupe - Luxury - Coupe 2 usi
  LC Coupe Luxury Coupe 2 usi
  Selectati motor
  Benzina

  De la

  118.477 EUR

  10 AT | 4x2
 •  
  LC Coupe - Bespoke - Coupe 2 usi
  LC Coupe Bespoke Hybrid Coupe 2 usi
  Selectati motor
  alimentare benzina

  De la

  128.267 EUR

  Multi-Stage Hybrid | 4x2
 •  
  LC Coupe - Sport Premium - Coupe 2 usi
  LC Coupe Sport Premium Hybrid Coupe 2 usi
  Selectati motor
  alimentare benzina

  De la

  129.557 EUR

  Multi-Stage Hybrid | 4x2

SILUETA SCULPTATA, DE COUPÉ

Emblematica grila frontala Lexus completeaza unele dintre cele mai compacte faruri din lume, in timp ce suspensia din fata cu profil coborat permite folosirea capotei aerodinamice distinctive de pe LC. In partea posterioara, luneta este incadrata de aripile musculare , in timp ce stopurile inspirate de evacuarile avioanelor cu propulsie subliniaza silueta atletica a masinii. 

Incredibila putere V8 sau Hybrid

LC-ul este disponibil in varianta extrem de responsiva LC 500,  cu motorul V8 de 5.0 litri benzina si transmisia automata in 10 trepte sau inovatorul LC 500h dotat, in premiera mondiala, cu prima transmisie Multi Stage Hybrid de la Lexus, ce foloseste puterea generata de un motor V6 de 3.5 litri benzina si cea a unui motor electric / generator.

PUTERNIC, DAR USOR

Incredibil de puternic, dar totusi usor, datorita plasticului ranforsat cu fibra de carbon folosit in componenta plafonului si a usilor. Atat usile, cat si portbagajul si capota sunt construite din aluminiu usor, in timp ce sasiul este produs din otel de inalta rezistenta.

 

Cockpit concentrat in jurul soferului

Inteligenta ergonomica din spatele design-ului pentru cockpit-ul LC va asigura increderea pentru a va bucura de calatorii pline de energie. Pentru a reduce abaterea privirii de la drum, toate instrumentele si afisajele importante sunt pozitionate aproape de campul vizual. Comutatoarele folosite frecvent, precum selectorul modului de conducere, sunt concentrate in apropierea volanului.

Maiestria Takumi

Descoperiti pielea confectionata de maiestrii Takumi si materialele atent selectionate, special pentru LC. De la padelele din magneziu, la ornamentele Alcantara de pe interiorul portierei si pana la schimbatorul superb finisat in piele.

Lexus Safety System +

Beneficiind de rezultatele cercetarilor noastre in materie de prevenire a accidentelor, LC este echipat cu Lexus Safety System +. Acesta include Sistemul Pre-Coliziune cu detectarea pietonilor, Sistemul de Urmarire a Benzii pentru a va ajuta sa va mentineti cursul, Faza Luna Automata pentru vizibilitate imbunatatita pe timp de noapte si Cruise Control Adaptiv Inteligent ce va ajuta sa mentineti o viteza constanta fata de vehiculul din fata. 

Alegeti un model
Alegeti un model

2 Variante

2 Variante

 • LC 500

  5.0L benzina Benzina

  10 AT | 4x2

 • LC 500h

  3.5L Hybrid alimentare benzina

  Multi-Stage Hybrid | 4x2

Alegeti o echipare
Alegeti o echipare

4 Variante

4 Variante


GALERIE IMAGINI LC

Fiecare imagine spune o poveste. Aici începe călătoria dumneavoastră de explorare a designului captivant şi a uimitoarei măiestrii specifice unui model Lexus.