1. Masini noi
Actiuni rapide
Actiuni rapide
Incepand de la
133242.0
(Incl. TVA)

Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din rezultatele testelor de laborator oficiale reglementate de UE. Acestea sunt precizate pentru a permite comparatiile intre autovehicule si este posibil sa nu reflecte experienta reala de condus.

Alegeti un model
Alegeti un model

1 Variante

1 Variante

  • LC 500 Convertible

    5.0 L Benzina V8 Benzina

    Automata (10 viteze) (tractiune 2x4) | 4X2

Alegeti o echipare
Alegeti o echipare

3 Variante

3 Variante

LC COUPÉ, FRUMUSETE IN FIECARE DETALIU

Lexus LC Convertible are o caroserie ultramoderna si aproape dimensiunile unei berline. 

Design-ul e cuceritor, conceput pentru toate gusturile si sa creeze emotie. Odata inchis plafonul retractabil – „coregrafia” se intampla in 15 secunde la o viteza de pana la 50 km/ora!, va simtiti protejati ca intr-un cocon. Maiestria Takumi se vede peste tot in interiorul decapotabilei de lux, unde s-a împrumutat din confortul limuzinei LS. Materialele folosite sunt premium si detaliile impecabile. 

NIMENI CA LEXUS

Lexus LC Convertible se produce la uzina japoneza Motomachi, același loc unde a fost creat legendarul model Lexus LFA, una dintre cele mai cunoscute super-car-uri din lume. Odata cu lansarea LC Convertible, Lexus a avut de indeplinit o dubla provocare: sa realizeze cea mai frumoasa decapotabila din lume, indiferent daca plafonul e deschis sau inchis.

INCREDIBILA PUTERE V8

La Lexus, pana si sunetul motoarelor e arta. Mororul LC Convertible, un V8 incredibil, 5 l, pe benzina, a fost reglat fin si ajustat de un maestru artizan Takumi pentru o experienta memorabila la volan. Gratie tehnologiei acustice, imprumutata de la unicul LFA, motorul V8 din dotarea Lexus LC Convertible suna perfect. Iar un sistem inteligent de control al zgomotului anihileaza sunetele in interiorul antifonat al decapotabilei de lux, chiar si atunci cand plafonul este ridicat. Testat pe circuitul de la Nürburgring in cursa de 24 de ore, LC-ul livreaza putere cu ajutorul transmisiei Direct Shift cu 10 viteze. 

CLIMATIZARE CU TEHNOLOGIE VIZIONARA

Decapotabila de lux Lexus LC Convertible are in dotare Sistemul 

Climate Concierge. Acesta nu doar ca isi adapteaza setarile atunci cand ridicati sau coborati plafonul, dar creste si temperatura in habitaclu in momentul in care accelerati cu acoperisul deschis. Astfel, va bucurati de experienata Lexus LC indiferent de zona in care va aflati: fie traversați o zonă de munte sau sunteti aproape de mare, pe o coasta insorita. 

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Lexus LC Convertible este una dintre cele mai sigure decapotabile construite vreodata. LC Convertible este echipat cu cel mai recent pachet Lexus Safety System +, care va ajuta sa preveniti coliziunile, accidentele cu pietoni si sa mentineti banda de mers. 


GALERIA LC CONVERTIBLE

Fiecare imagine spune o poveste. Aici incepe calatoria dumneavoastra in explorarea design-ului uimitor si a maiestriei fiecarui Lexus.