1. Masini noi
Incepand de la
124.659,00 LEI
(Incl. TVA)

Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din rezultatele testelor de laborator oficiale reglementate de UE. Acestea sunt precizate pentru a permite comparatiile intre autovehicule si este posibil sa nu reflecte experienta reala de condus.

Alegeti un model
Alegeti un model

1 Variante

1 Variante

  • LC 500 Convertible

    5.0 L Benzina V8 Benzina

    Automata (10 viteze) (tractiune 2x4) | 4X2

    Arata mai multe Ascunde Selectati Selectat

Alegeti o echipare
Alegeti o echipare

3 Variante

3 Variante

FRUMUSETEA LUI LC COUPÉ IN FIECARE LINIE SI DETALIU

Plafonul moale al lui LC convertible curge lin cu aceeasi eleganta precum LC coupé, cu o structura de sustinere discret integrata. Atunci cand este coborat, plafonul se pliaza sub capacul ce completeaza perfect liniile autovehiculului.

NIMIC NU ESTE CREAT PRECUM UN LEXUS

O calatorie de 2 ore din Tokio cu trenul rapid Shinkansen va aduce la fabrica Motomachi, unde este construit manual modelul LFA - unul dintre cele mai vestite supercar-uri construite vreodata - dar si fabrica unde este acum produs noul LC Convertible. 

PUTERE V8 INCREDIBILA

Motorul de 5 Litri, V8, pe benzina de pe LC Convertible a fost ajustat manual de un maestru Takumi pentru a va oferi o experienta incredibila la volan, cu putere si acceleratie aparent infinite. Testat pana la limita pe circuitul de la Nürburgring in cursa de 24 de ore, acesta livreaza putere gratie transmisiei Direct Shift cu 10 viteze. 

 

CLIMATIZARE CU TEHNOLOGIE VIZIONARA

Indiferent ca parcurgi un drum racoros montan sau o coasta insorita, sistemul  Climate Concierge de pe noul LC Convertible, nu doar ca adapteaza setarile atunci cand ridicati sau coborati plafonul, dar creste si temperatura in habitaclu atunci cand accelerati cu plafonul strans.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

La volanul noului LC Convertible, este reconfortant sa stiti ca va aflati in una din cele mai sigure masini construite vreodata, echipata cu cel mai recent pachet Lexus Safety System +, care va ajuta sa preveniti coliziuni fata / spate, iesirea de pe banda si accidente cu pietoni implicati.


GALERIA LC CONVERTIBLE

Fiecare imagine spune o poveste. Aici incepe calatoria dumneavoastra in explorarea design-ului uimitor si a maiestriei fiecarui Lexus.