1. Masini noi
  2. SUV Lexus
  3. De ce sa alegeti un SUV
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

CE INSEAMNA SUV?

SUV VS CROSSOVER

Unii ar putea sustine ca descrierea de mai sus s-ar putea aplica cu usurinta crossover-elor, dar exista o diferenta la sasiu. Cand te uiti la un SUV, acesta are caroseria separata de sasiu, in timp ce la crossovere acesta este dintr-o singura bucata. In ciuda acestei diferente, denumirile devin interschimbabile si ambele tipuri de vehicule sunt denumite 4x4.

SIGURANTA PE PRIMUL LOC

Unul dintre avantajele unui SUV este siguranta si controlul pe care le ofera soferului. Controlul stabilitatii (VSC) ajuta la prevenirea derapajului si asigura stabilitatea in timpul unui viraj. Gama de SUV-uri Lexus ofera de asemenea sisteme de siguranta foarte avansate precum cele 10 airbag-uri, tehnologie de oprire inteligenta si Lexus Safety System+.

EFICIENTA CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL

Multe dintre cele mai noi modele SUV Lexus sunt echipate cu sistemul Hybrid care combina perfect motorul pe benzina si energia electrica. Acestea inseamna ca vehiculul se incarca in timp ce tu conduci, oferind o calatorie fara intreruperi pentru a va conecta la o priza.