1. Oferte
  2. Oferta Lexus RX Hybrid
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

Profitati de oferta cu 10% reducere

pentru orice Lexus RX Hybrid*

comandat intre 1 - 31 mai 2024!

Promotie

Lexus RX Hybrid

Noul Lexus RX impresioneaza inca de la inceput, cu designul sau indraznet pentru SUV de lux, care a fost creat pentru a intoarce privirile si pentru a ramane in frunte. Emanand putere si hotarare din orice unghi, in interior regasim habitaclul centrat pe sofer, cu design „Tazuna” , ce semnifica in japoneza “fraiele unui cal”.

CAROSERIE FUSIFORMA / GRILA RADIATOR SPECIFICA / FARURI TRIPLE LED

Imbratisand electrificarea, designerii nostri si-au asumat provocarea de a incorpora noua identitate de design „caroserie fusiforma” in cel mai recent RX. Aceasta a dus la o integrare mai buna a grilei radiatorului, care da un sens nou puterii electrice si un centru de greutate mai coborat. Farurile mai elegante si compacte, admisiile de aer si ecartamentul mai mare (15 mm) intaresc impresia de stabilitate si incredere. Mai elegante, ascutite si orizontale, farurile uimitoare cu 3 LED-uri cu sistem de comutare adaptiva intre faza lunga si faza scurta (AHS) BladeScan® creeaza o imagine foarte distincta, intr-un design sofisticat.

LEXUS SAFETY SYSTEM + DE GENERATIA A TREIA

Lexus RX beneficiaza de noile sisteme avansate de siguranta activa si de asistenta pentru sofer, reprezentate de sistemul Lexus Safety System + de generatia a 3-a, cu functii suplimentare si actualizate, care ofera performante de siguranta sporite. Acestea includ asistenta proactiva la conducere cu asistenta la directie si un nou monitor al soferului pentru a verifica soferii pentru semne de oboseala sau distragere a atentiei. In plus, sistemul de asistenta proactiva la conducere foloseste o camera frontala care stabileste unghiul curbelor, regland forta de virare cand se apropie o curba.

*Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice si se aplica tuturor comenzilor plasate in perioada 1 - 31 mai 2024. Discountul se calculeaza ca procent aplicat la pretul de lista a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) si reprezinta beneficiu acordat de importator prin intermediul retelei de retaileri. Pentru evitarea oricarui dubiu, reteaua de dealer va stabili independent propria strategie comnerciala fiind posibila aplicarea oricaror discounturi suplimentare, daca este cazul.

Eligibilitatea clientilor IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificata cu reprezentantii retailerilor din reteaua Lexus.

Imagini cu titlu de prezentare.


GALERIE RX

Explorati designul unic si indraznet al noului Lexus RX