1. Retailers
  2. Lexus Service Timisoara
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
Bine ati venit
Lexus Service Timisoara
Service, Service autorizat, Vopsitorie, Piese de schimb, Masini rulate
Program de lucru
Service
Adresa
Str. Aeroport nr. 98, Ghiroda
307200 Timisoara
Obtine directii Opens in new window
Nicio promotie activa

Informatii generale

Va invitam sa consultati Nota de Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal folosind link-ul de aici: Nota de Informare

VREM SA TE REASIGURAM CA NE PREOCUPAM CONSTANT DE MENTINEREA UNUI MEDIU SIGUR IN SHOWROOM-UL SI SERVICE-UL NOSTRU SI CA RESPECTAM MASURILE DE IGIENA SI DISTANTARE SOCIALA RECOMANDATE DE AUTORITATI.

Inainte de vizita: ajuta-ne sa evitam aglomeratiile si fa-ti o programare.

Te asteptam oricand la un test drive! Pentru a te servi cu promptitudine si respectand mijloacele de igiena te rugam anunta-ne din timp prin completarea formularului de aici. Ai nevoie de consultanta? Completeaza un formular de solicitare oferta, spune-ne daca preferi ca primul contact sa fie prin email sau telefon, ce model Toyota te-ar interesa, si noi te vom contacta in maxim 24h.

Bine ai venit: reguli pentru pastrarea sigurantei clientilor si colegilor nostri.

Te asteptam oricand cu drag, insa te rugam vino doar daca te simti bine si nu ai simptome de gripa, raceala, insolatie... sau COVID-19. Te rugam poarta masca pe toata perioada vizitei tale. Ne bucuram daca vii cu masca ta, dar daca ai uitat-o acasa, te rugam serveste una din cutia de la receptie. Nu uita sa iti dezinfectezi mainile inainte de a fixa masca pe fata, si, in general, oricand simti nevoia sa o faci sau se impune, din diverse motive. E ok si daca preferi sa te speli pe maini, intreaba la receptie unde gasesti toaleta. Te rugam sa ajungi cu 10 minute mai devreme. Trebuie sa pastram distanta de 2m intre noi sau intre tine si alti clienti, de aceea te rugam sa urmaresti cu atentie marcajele de pe podea. Poti fii linistit si sa discuti cat ai nevoie cu consultantii nostri - toate birourile lor au un panou de plexiglas, pentru a fi si tu, si ei, in siguranta. Incearca sa lasi acasa toate obiectele care nu sunt necesare din masina, pentru a putea sa lucram in siguranta si sa o putem curata eficient inainte sa ti-o inapoiem. Am aprecia daca ai achita cu cardul sau prin transfer bancar si am evita cu totii contactul cu banii cash.