NOUL LEXUS ES
TRANSFORMAT PENTRU LUME

INTRODUCEREA MODELULUI ES

După șase generații de succes în categoria sedan de dimensiuni medii, noua și a șaptea generație Lexus ES se bazează pe o cale nouă, mai ambițioasă.

Cumpărătorii tradiționali vor găsi noul ES mai spațios, mai silențios și mai sigur decât oricând, în timp ce o nouă generație de clienți va fi introdusă într-un sedan cu performanțe ascuțite, tehnologie de siguranță de primă clasă și un nivel de măiestrie rar întâlnit în acest segment de piață.

Gama va include modelul ES 300h, comercializat din decembrie 2018, alimentat de un nou sistem hibrid de autoîncărcare, împreună cu modelele ES 200, ES 250 și ES 350 cu motor pe benzină care vor fi puse în vânzare începând din septembrie 2018.

2019 lexus es key features
 • CAPABILITATI DINAMICE

  Renumit pentru confortul, rafinamentul și dotarile de lux, noul ES se bazează pe forțele sale cu un șasiu complet nou, care permite un design exterior mai dinamic și performanțe mai bune.

 • NOUA ARHITECTURA GLOBALA

  Noul ES este construit pe noua platformă Global Architecture - K (GA-K). Masina este mai lunga, mai joasa si mai larga decat predecesorul sau. Ampatamentul mai lung permite roțile să fie împinse mai aproape de colțurile mașinii, cu trepte mai late față și spate.

 • NOUL ES F SPORT

  Modelele F SPORT - prezentate pentru prima dată în gama ES - adoptă caracteristici suplimentare, incluzând un șablon negru încrucișat, care corespunde cu secțiunile de decupare din colțurile din față ale mașinii; un spoiler spate, insigna si o apreciere inferioara inferioara pentru a adauga accent pe aspectul si rotile de 19 inimi care sunt asemanatoare cu cele ale coupe-ului Lexus LC. Cele două culori exclusive - Heat Blue și F White - sunt de asemenea disponibile pentru modelele F SPORT.

 • 2019 lexus es exterior

  Noul ES

  EXTERIOR

  Noul ES este construit pe noua platformă Global Architecture - K (GA-K), oferind Lexus posibilitatea de a explora limitele designului de lux de sedan de dimensiuni medii. Designul are o siluetă distinctă, cu o înclinare puternică în jos, creând o formă dinamică, dar fluidă. Capătul din spate este curat și șlefuit puternic, cu lămpi cu LED care se înfășoară în jurul panourilor trimestriale pentru a genera o linie continuă de decorare atunci când este privită din orice unghi. Paleta cuprinde 12 culori cu nuanțe noi de culoare bej și verde.

 • 2019 lexus es interior

  Noul ES

  INTERIOR

  Atunci când a proiectat aspectul si modul in care se simte noul ES, Yasuo Kajino, ES Chief Designer și punctul de plecare al echipei sale a fost conceptul Lexus Future Interior, care îmbină un cockpit cu șofer-centric, cu o zonă spațioasă și confortabilă pentru pasagerul din față. Acesta va fi un spațiu conectat cu sistem de navigație opțional, care include o serie de servicii conectate. Navigarea oferă un afișaj multimedia de 12,3 inci și control tactil de la Touch Touch ajuns la a doua generație. Recunoașterea vocală se extinde la un asistent mobil care permite un control conducătorului auto fără contact.

 • 2019 lexus es performance

  Noul ES

  PERFORMANTA

  Potrivit inginerului șef Yasuhiro Sakakibara, acest ES a fost construit pentru a oferi un nivel fundamental de performanță mai mare decât oricare dintre predecesorii săi. Echipa responsabila de șasiu a căutat să creeze un sentiment de predictivitate reconfortantă, împreună cu un sentiment de răspuns rapid la fiecare mișcare. Yoshiaki Ito, manaerul echipei de testare ES, a explicat: "Vrem ca orice șofer să simtă un control complet când sunt în spatele volanului ES. Este un nivel de confort care merge dincolo de simplitatea călătoriei. "

 • 2019 lexus es hybrid petrol

  Noul ES

  VALABIL CU MOTORIZARE HYBRIDA SI PE BENZINA

  Modelul ES 300h - care va fi lansat în Europa Centrală și de Vest - este echipat cu un nou sistem de propulsie hibrid, de a patra generație, care oferă o eficiență excepțională de combustibil, performanță sensibilă și emisii minime pentru un sedan de lux de dimensiuni medii. În Rusia și în alte piețe din Europa de Est, ES va fi disponibil cu o gamă de motoare pe benzină - ES 350 și ES 250. Pe lângă creșterea puterii și a cuplului, ES 350 câștigă de asemenea o nouă transmisie automată cu șapte trepte Direct Shift.