2019 lexus es hybrid hero

NOUL ES

PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU UN LOOK NOU CURAJOS

Bucurați-vă de o experiență unică adusă de schimbarea completă a designului, plăcerea condusului și tehnologie inovatoare.

PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU UN LOOK NOU CURAJOS

Provocator în mod îndrăzneț, modelul captivant Lexus ES zdrobește preconcepțiile privind sedanurile elegante. Profitând de noua abordare curajoasă a designului, l-am făcut mai jos, mai lat și mai aerodinamic. Îmbinând o siluetă coupé uluitoare cu spațiul și rafinamentul unui sedan de referință, modelul ES oferă eleganță și confort într-un autovehicul excepțional.


 

 
  2019 lexus es hybrid key features
 • Design complet nou

  Datorită șasiului, modelul ES are un profil lateral elegant, este lat și are centru de greutate jos. În plus și în pofida plafonului coupé aerodinamic, sedanul nostru elegant oferă spațiu pentru picioare și pentru pasageri.

 • Habitaclu concentrat în jurul șoferului

  Tehnologia HUD le permite șoferilor să se concentreze pe condus. Comutatorul Drive Mode Select a fost poziționat lângă rama kilometrajului, pentru a permite utilizarea cu ușurință, fără a modifica poziția de condus. Postura de condus reduce oboseala și oferă un sentiment excelent de înglobare

 • Spațiu nou în habitaclu

  Funcția HMI (Human Machine Interface) avansată se îmbină cu un design estetic care oferă operabilitate intuitivă și facilă, afișaje care dau senzația de profunzime și personalizare adaptată la preferințele individuale.

 • Design inspirat de conceptul Hadori

  Meșterii noștri artizani „Takumi” supervizează toate detaliile, de la cusăturile scaunelor la ornamentele seducătoare și superbe F Aluminium ale cabinei, inspirate de frumusețea sabiei japoneze șlefuite prin tehnica Hadori.

 • Siguranță superioară

  Pentru a anticipa condițiile de drum, am echipat modelul ES cu cel mai recent Sistem de siguranță Lexus + care include detectarea pietonilor pe timpul nopții, detectarea bicicletelor, Sistemul de detectare a benzii de rulare (LTA) și un Sistem de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă a traseului (AHS).

 • Cruise Control dinamic cu sistem radar

  Integrarea Asistenței la viteză maximă și la identificarea semnelor de circulație, sistemul Cruise Control dinamic cu sistem radar îl ajută pe șofer să păstreze o distanță sigură față de autovehiculul din față. Când drumul în față este liber, ES accelerează automat la viteza de croazieră preconfigurată.

 • Vă prezentăm modelul ES F SPORT

  Descoperiți caracteristici suplimentare, inclusiv două opțiuni de culoare, AVS în versiunea standard, amortizoare față și spate, un spoiler spate, jante de 19 inch, un model negru texturat și ornamente din aluminiu, inclusiv pedalele.

DESCOPERIȚI OPȚIUNILE DE CULOARE

Înainte de personalizarea ES, experimentați preferințele dumneavoastră de culoare sau continuați pentru a descoperi funcțiile disponibile și galeria.

Next steps

ALTE MODELE DIN GAMA NOASTRĂ