PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU UN LOOK NOU CURAJOS

Provocator în mod îndrăzneț, modelul captivant Lexus ES zdrobește preconcepțiile privind sedanurile elegante. Profitând de noua abordare curajoasă a designului, l-am făcut mai jos, mai lat și mai aerodinamic. Îmbinând o siluetă coupé uluitoare cu spațiul și rafinamentul unui sedan de referință, modelul ES oferă eleganță și confort într-un autovehicul excepțional.


 

 
  2019 lexus es hybrid key features
 • Un look nou și curajos

  Datorită șasiului, noul ES are un profil lateral elegant, un ampatament mare și centrul de greutate coborât. În plus și în pofida plafonului coupé aerodinamic, acest sedan elegant oferă spațiu pentru picioare și pentru pasageri.

  Citiți mai multe despre design

 • Tehnologie inovatoare

  Tehnologia Heads Up Display cu care este echipat modelul ES le permite șoferilor să se concentreze asupra condusului. Comutatorul Drive Mode Select a fost poziționat lângă rama kilometrajului, pentru a permite utilizarea cu ușurință, fără a modifica poziția la volan. Funcția HMI (Human Machine Interface) avansată se îmbină cu un design estetic care asigură o operabilitate intuitivă și facilă, afișaje care dau senzația de profunzime și personalizare adaptată la preferințele individuale.

  Citiți mai multe despre tehnologia inovatoare

 • Siguranță de 5 stele

  Oriunde ați merge cu noul Lexus ES, este liniștitor să știți că vă aflați la volanul celui mai sigur sedan premium testat vreodată de Euro NCAP, care i-a oferit prestigiosul calificativ de 5 stele. Toate modelele sunt echipate cu Lexus Safety System + în cea mai recentă versiune, care cuprinde tehnologii avansate care ajută la prevenirea celor mai frecvente trei tipuri de accidente: coliziunile din spate, părăsirea benzii de rulare și coliziunile în care sunt implicați pietoni.

  Citiți mai multe despre siguranța îmbunătățită

 • Stilul F SPORT

  Descoperiți caracteristicile suplimentare, inclusiv două opțiuni de culoare, AVS în versiunea standard, amortizoare față și spate, un spoiler spate, jante de 19 inch, un model negru texturat și ornamente din aluminiu, inclusiv pedalele.

  Citiți mai multe despre stilul F SPORT

DESCOPERIȚI OPȚIUNILE DE CULOARE

Înainte de personalizarea ES, experimentați preferințele dumneavoastră de culoare sau continuați pentru a descoperi funcțiile disponibile și galeria.

Atingeți mașina să se rotească

ES 300h Luxury / Black

EXPERIMENTAȚI MODELUL ES

EXPERIENȚA LA VOLANUL UNUI ES

Modelul de mai sus nu este reprezentativ pentru întreaga gamă.

ALTE MODELE DIN GAMA NOASTRĂ