FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU UX

De la botul îndrăzneț echipat cu grila reprezentativă Lexus, la silueta sportivă și designul cutezător al spatelui, noul Lexus UX abordează într-o manieră complet nouă segmentul crossover. Iar interiorul este la fel de captivant datorită designului bazat pe conceptul arhitectural japonez „engawa”, în care granițele dintre interior și exterior se contopesc perfect. Vă veți simți ca acasă într-un habitaclu luxos, concentrat pe șofer, care vă oferă senzația de spațiu deschis dar sigur.


 

 
  019 lexus ux presales key features 1920x1080 v2
 • Manevrarea hatchback-ului

  Bucurați-vă de poziția care facilitează controlul și de vizibilitatea excelentă a unui crossover modern. Datorită centrului de greutate jos și platformei rigide, modelul UX oferă o dinamică de precizie a deplasării la care nu v-ați aștepta din partea unui SUV. La acestea se adaugă sistemele de stabilizare aerodinamice unice, integrate subtil în designul pasajelor roților și al lămpilor spate, oferind stabilitate la viteză mare și la vânturi de travers.

 • Performanță crescută

  UX pune la dispoziție două opțiuni de motopropulsoare de vârf, inclusiv o nouă generație Self-Charging Hybrid care îmbină eficiența de top a combustibilului cu performanța dinamică fără compromisuri. Sau puteți alege motorul pe benzină care oferă accesibilitate și putere, dar și reducere semnificativă a consumului de combustibil.

 • Tehnologie inovatoare

  Sistemul de monitorizare panoramică preia imaginile transmise de patru camere video pentru a pune la dispoziție o imagine globală extraordinară la 360° a mașinii și a împrejurimilor acesteia, pe un ecran de 10,3” fără precedent. Încărcătorul wireless compatibil Qi elimină grija cablurilor, permițându-vă să încărcați un dispozitiv, de ex. un smartphone, prin simpla poziționare a acestuia pe încărcător.

 • Siguranță îmbunătățită

  Datorită noului Sistem de siguranță + de la Lexus, modelul UX beneficiază de un pachet de siguranță preventivă extraordinar de complex, inclusiv detecția pietonilor și a bicicliștilor.

 • Execuție desăvârșită

  Meșterii artizani Takumi au creat un mediu luxos și unic în interiorul UX, folosind materiale de cea mai înaltă calitate. Scaunele de piele netedă au fost echipate cu un model perforat Calculated Art și cu arta cusăturilor tradiționale Japanese Sashiko.


 

 
  2018 lexus ux presales banner

LEXUS UX

STAȚI LA CURENT CU CELE MAI NOI ȘTIRI DESPRE MODELUL UX

Next steps

ALTE MODELE DIN GAMA NOASTRĂ