NOUL UX

NOI ORIZONTURI PENTRU MODELUL CROSSOVER

Noul Lexus UX pune sub semnul întrebării tot ce era valabil anterior. Designul său îndrăzneț exprimă forță neîndoielnică. Însă suprafețele sale elegant sculptate sugerează un caracter stilat și totodată dinamic.

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU UX

De la botul îndrăzneț echipat cu grila reprezentativă Lexus, la silueta sportivă și designul cutezător al spatelui, noul Lexus UX abordează într-o manieră complet nouă segmentul crossover. Iar interiorul este la fel de captivant datorită designului bazat pe conceptul arhitectural japonez „engawa”, în care granițele dintre interior și exterior se contopesc perfect. Vă veți simți ca acasă într-un habitaclu luxos, concentrat pe șofer, care vă oferă senzația de spațiu deschis dar sigur.


 

 
  019 lexus ux presales key features 1920x1080 v2
 • Manevrarea modelului hatchback

  Bucurați-vă de poziția care facilitează controlul și de vizibilitatea excelentă a unui crossover modern. Datorită centrului de greutate jos și platformei rigide, modelul UX oferă o dinamică de precizie a deplasării la care nu v-ați aștepta din partea unui SUV. La acestea se adaugă sistemele de stabilizare aerodinamice unice, integrate subtil în designul pasajelor roților și al lămpilor spate, oferind stabilitate la viteză mare și la vânturi de travers.

 • Execuție desăvârșită

  Meșterii artizani Takumi au creat un mediu luxos și unic în interiorul UX, folosind materiale de cea mai înaltă calitate. Scaunele de piele netedă au fost echipate cu un model perforat Calculated Art și cu arta cusăturilor tradiționale japoneze Sashiko.

 • Performanță crescută

  UX pune la dispoziție două opțiuni de motopropulsoare de vârf, inclusiv o nouă generație Self-Charging Hybrid care îmbină eficiența de top a combustibilului cu performanța dinamică fără compromisuri. Sau puteți alege motorul pe benzină care oferă accesibilitate și putere, dar și reducere semnificativă a consumului de combustibil.

 • Tehnologie inovatoare

  Sistemul de monitorizare panoramică preia imaginile transmise de patru camere video pentru a pune la dispoziție o imagine globală extraordinară la 360° a mașinii și a împrejurimilor acesteia, pe un ecran de 10,3” fără precedent. Încărcătorul wireless compatibil Qi elimină grija cablurilor, permițându-vă să încărcați un dispozitiv, de ex. un smartphone, prin simpla poziționare a acestuia pe încărcător.

 • Siguranță îmbunătățită

  Datorită noului Sistem de siguranță + de la Lexus, modelul UX beneficiază de un pachet de siguranță preventivă complex, inclusiv sistemul de prevenire a coliziunilor cu funcție de detectare a pietonilor, sistemul de avertizare la părăsirea benzii de mers cu funcție de asistență pentru detectarea benzii de mers, farurile cu fază lungă automată, sistemul dinamic de control al vitezei cu sistem radar și sistemul de asistență la citirea semnelor de circulație.

 • Stilul F SPORT

  Pentru o experiență mai dinamică la volan, descoperiți modelul UX F SPORT. Padelele pentru schimbarea vitezelor și volanul căptușite cu piele perforată creează o ambianță sportivă atrăgătoare, în timp ce grila specifică și stilul barei de protecție din față fac modelele UX F SPORT să iasă în evidență.

DESCOPERIȚI VARIANTELE DE CULORI

Personalizați modelul UX, experimentați culorile preferate, sau descoperiți caracteristicile și galeria multimedia.

Atingeți mașina să se rotească

UX 250h E-FOUR Luxury ML / Black


 

 
  2018 lexus ux ar banner hybrid 1920x1920 v2

ORIZONTURI NOI

APLICAȚIA DE REALITATE AUGMENTATĂ UX

Admirați interiorul și exteriorul modelului IX în mărime naturală din toate unghiurile la înaltă rezoluție și descoperiți de ce noul Lexus UX este adaptat perfect la cerințele unui stil de viață urban.

EXPERIENȚA LA VOLANUL UNUI UX

EXPERIENȚA LA VOLANUL UNUI UX

Modelul de mai sus nu este reprezentativ pentru întreaga gamă.

LUCRURILE SE PUN ÎN MIȘCARE CÂND VĂ CONECTAȚI

Rămâneți conectat la autovehiculului dvs. cu aplicația Lexus Link și descoperiți numeroase funcții mereu active care vă oferă liniște sufletească și vă ajută să economisiți timp și bani.


 

 
  2019 lexus connected services bg cover

EXPLORAȚI FUNCȚIILE LEXUS UX

LINIȘTE SUFLETEASCĂ

MANAGEMENTUL CĂLĂTORIEI

ALTE MODELE DIN GAMA NOASTRĂ