v11 2018 lexus ux hero

LEXUS UX

PREMIERA MONDIALĂ A CROSSOVERULUI COMPACT

Faceți cunoștință cu noul nostru SUV de dimensiuni mici.

UN NOU ORIZONT

Crossoverul compact Lexus UX își face debutul la Salonul Auto de la Geneva 2018. Cu un design îndrăzneț al unui SUV și manevrabilitatea agilă a unui hatchback, UX oferă o abordare nouă asupra vieții urbane de lux.

DEZVĂLUIREA UX

2018 lexus ux key features
 • DESIGN SUV

  Un design exterior elegant și distinct conferă UX o poziționare unică în clasa sa, îmbinând senzația de siguranță și spațiu într-o formă condensată.

 • CÂMP VIZUAL LARG

  În habitaclu, cockpitul orientat spre șofer se îmbină cu vederea ultra-lată a drumului și o poziție ridicată de conducere.

 • MANEVRABILITATEA UNUI HATCHBACK

  Fiind primul Lexus construit pe noua platformă globală de arhitectură (GA-C), UX se mândrește cu cel mai jos centru de greutate din clasa sa și cu rigiditatea excepțională a caroseriei, oferind o experiență de condus agilă, asemănătoare unui hatchback.

 • LUX INTERIOR

  La interior, calitatea și atenția la detalii sunt evidente. Modelul UX include noi opțiuni de finisaje inspirate de hârtia japoneză și tapițerie din piele cu broderie tradițională sashiko.

 • SELF-CHARGING HYBRID

  Cel mai nou sistem Self-Charging Hybrid, aflat la a patra generație, stă la baza modelului UX 250h, cu un grad de eficiență crescut și cu un motor electric mai puternic. Pregătiți-vă pentru provocarea așteptărilor dumneavoastră legate de condusul hibrid.

 • MOTOR PE BENZINĂ 2.0L

  UX 200 este propulsat de un nou motor pe benzină de 2.0 litri, cu o eficiență termică ridicată și o transmisie continuu-variabilă nouă.

 • 2018 lexus ux portrait go beyond

  LEXUS UX

  DEPĂȘIȚI GRANIȚELE UNUI CROSSOVER

  Dornic de provocări, noul crossover Lexus UX juxtapune un design exterior îndrăzneț cu o forță inconfundabilă. Liniile pure și dinamice regăsite în părțile laterale pun în evidență silueta sculpturală a caroseriei.

  În partea frontală, grila emblematică înfățișează un motiv distinctiv de plasă, care își schimbă forma gradual plecând dinspre sigla centrală Lexus, în timp ce farurile triplu-LED sunt accentuate de luminile de zi în formă de săgeată.

  Datorită spiritului inovator, echipa de proiectare a noului UX a realizat multe progrese din punct de vedere aerodinamic, inclusiv o aripă pe blocul optic posterior, pentru stabilizarea vehiculului în cazul vântului transversal și profilele treptate ale aripilor pentru îmbunătățirea manevrabilității în curbe.

 • 2018 lexus ux portrait embrace japanese

  LEXUS UX

  ADOPTAȚI DESIGNUL ȘI ARTA JAPONEZĂ

  Pentru noul crossover Lexus UX, echipa noastră creativă și-a propus eliminarea granițelor convenționale între designul interior și cel exterior.

  Din poziția șoferului, panoul de comenzi pare să se continue prin parbriz spre capotă. Acest efect ingenios facilitează aprecierea mărimii vehiculului, care alături de vizibilitatea frontală excelentă, transformă manevrarea prin oraș într-o plăcere.

  Tema continuă cu finisajele tapițeriei din piele realizate de maeștrii Takumi, cu broderie ”sashiko”, tehnică utilizată pentru ranforsarea uniformelor de Judo și Kendo. Suplimentar, una dintre variantele de ornamente interioare reprezintă textura hârtiei ”shoji”, regăsită pe ușile glisante des întâlnite în casele japoneze.

 • 2018 lexus ux portrait seek new

  LEXUS UX

  NOI MODALITĂȚI PENTRU PUTERE ȘI PROTECȚIE

  Începând de la zero, cu un șasiu și suspensii cu totul noi, o caroserie rigidă și centrul de gravitație scăzut transformă UX într-un crossover agil și plăcut de condus. Puterea provine din posibilitatea alegerii între cele două motorizări avansate: UX 250h cu un motor Self-Charging Hybrid și emisii scăzute, disponibil inclusiv cu tracțiune integrală, sau UX 200 propulsat de un motor pe benzină.

  Noul UX beneficiază de multe tehnologii inovatoare, cum ar fi monitorul panoramic sau sistemul audio Mark Levinson® Premium Surround, însă toate modelele sunt dotate standard cu Lexus Safety System +. Acesta include un sistem pre-coliziune cu detectare a pietonilor. Sistemul pentru menținerea benzii de rulare și avertizare la părăsirea acesteia vă ajută să rămâneți întotdeauna pe poziție. Farurile adaptive îmbunătățesc vizibilitatea pe timpul nopții, iar tehnologia cruise control cu radar dinamic adaptează automat viteza față de vehiculul din fața dumneavoastră.

CONFERINTA DE PRESA DE LA GENEVA

Next steps