1. Discover Lexus
  2. Lexus ATP Tour Partnership
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
PARTENERIAT

CIRCUITUL ATP CU LEXUS

Începând cu 2023, Lexus a semnat un parteneriat multianual cu Asociația Tenismenilor Profesioniști (ATP) în calitate de Partener Auto Oficial și Partener Premium al circuitului ATP.

Atât Lexus, cât și circuitul ATP spun o poveste despre inovație, performanță și căutarea perfecțiunii. Fanii și clienții sunt întotdeauna pe primul loc, iar ambele mărci își desfășoară activitatea cu accent pe oferirea unor experiențe de neuitat.

TURNEELE EUROPENE DIN 2023

De la anunțul parteneriatului din iunie, Lexus a sponsorizat diverse turnee ATP antrenante, precum ATP 500 Cinch Championships și ATP 250 Rothesay International din Marea Britanie, ATP 500 Hamburg European Open din Germania, ATP 250 Generali Open din Austria, ATP 250 Astana Open din Kazahstan și altele, asigurând o prezență puternică a mărcii la locurile de desfășurare, precum și în mass-media și online.

Sfârșitul sezonului se anunță la fel de palpitant, Lexus sponsorizând ATP 1000 Paris Rolex Masters din 30 octombrie - 5 noiembrie. Iar ca punct culminant al sezonului 2023, Nitto ATP Finals de la Torino, în perioada 12-19 noiembrie.

În cadrul acesteia, Lexus va pune la dispoziție o flotă de 45 de modele electrificate, inclusiv noile Lexus RZ 450e,  și UX 300e complet electrice, alături de modele hibride și plug-in hibrid.

CIRCUITUL ATP CU LEXUS X

GAME. SET. ELECTRIFY.

Tenis & Lexus. Un meci din rai. Pregătirea, eforturile, momentele care vă fac inima să bată cu putere.