1. Discover Lexus
  2. Atmosphere Guide
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
LEXUS LBX

GĂSIȚI ATMOSFERA LBX CARE VI SE POTRIVEȘTE

Ce înseamnă extraordinarul cotidian pentru dvs.? Este dorința de a fi înconjurat de bunuri și pasiuni care reflectă unicitatea dvs.? Să vă simțiți ca acasă cu orice ocazie? Sau să experimentați ceva ce iese din norme? Vă prezentăm LBX.

Conceput pentru a transforma viața de zi cu zi în ceva extraordinar și cu totul unic, LBX Self-Charging Hybrid este disponibil într-o varietate de atmosfere diferite. Elegantă, dar plăcută în timpul condusului, fiecare atmosferă diferă în ceea ce privește culorile exterioare și materialele din interior. Permițându-vă să vă adaptați mașina la stilul dumneavoastră de viață, LBX transformă luxul în ceva cu adevărat personal.

Citiți mai departe pentru a descoperi caracterul fiecărei atmosfere LBX și pentru a o găsi pe cea potrivită pentru dumneavoastră.

PENTRU CINE SUNT CONCEPUTE DIFERITELE ATMOSFERE?

Atmosferele noastre unice LBX sunt concepute pentru a se potrivi cu o multitudine de șoferi și cu preferințele lor personale. Individuale din punct de vedere estetic și spiritual, atmosferele noastre sofisticate și dinamice se adresează unor stiluri și stiluri de viață diferite.

Pentru cei care preferă un design subtil, dar contemporan, atmosferele noastre sofisticate sunt aliatul perfect pentru stilurile mai simple. Iar pentru cei care preferă un design mai îndrăzneț, atmosferele noastre dinamice sunt soluția ideală.

ATMOSFERELE SOFISTICATE

Eleganță? Rafinament? Încredere subtilă? Cele două atmosfere sofisticate, LBX Elegant și LBX Relax, au fost concepute pentru cei care apreciază un stil discret, încrezător și subtil.

Disponibile pentru personalizare în funcție de preferințele dvs. de stil, șoferii pot alege dintr-o gamă de culori exterioare monotone pentru ambele atmosfere. De la o nuanță delicată de albastru închis până la o nuanță elegantă de negru Mica, alegeți cât de mult doriți să vă arătați latura contemporană pe șosea. Și surprindeți perfect caracterul dvs. sofisticat.

LBX ELEGANT: PENTRU STILURI RAFINATE

Ideală pentru șoferii cu înclinație spre rafinament, LBX Elegant este cea mai subtilă atmosferă din gama noastră. Reflectând mantra „mai puțin înseamnă mai mult”, care se potrivește cu mentalitatea celor care preferă simplitatea, aceasta reflectă calmul stilurilor de viață care abundă în weekend-uri mai liniștite și interioare minimaliste.

Insuflând unicitate de la interior la exterior în condusul de zi cu zi, interiorul LBX Elegant este disponibil în Forest Brown lucios sau Ammonite Sand subtil. Concepute pentru a se potrivi stilului de viață al celor care preferă un stil conștient, scaunele, volanul, maneta schimbătorului de viteze și ornamentele ușilor sunt îmbrăcate în piele sintetică Vegan Tahara - echipare disponibilă standard.

LBX RELAX: PENTRU CARACTERE CONTEMPORANE

Cu o estetică bine pusă la punct pentru a echilibra stilul atemporal cu nuanțe contemporane, LBX Relax este destinată celor care preferă un stil de viață sănătos, dar contemporan. Pentru șoferii pregătiți să întâmpine cu brațele deschise o nouă eră, rămânând în același timp alături de automobilul Lexus pe care îl cunosc și îl iubesc, această atmosferă este soluția pentru noua lor mașină.

Întruchipând rafinamentul din toate punctele de vedere, LBX Relax combină un exterior uniform elegant cu interioare elegante decorate în Negru sau Saddle Tan. Disponibil într-un interior îmbrăcat în piele semi-anilină cu cusături distinctive Tatami, căsuța cu „cele mai fine detalii” este bifată pentru cei care sunt în căutarea unui rafinament modest.

ATMOSFERELE DINAMICE

Îndrăzneală? Pasiune? Spirit libertin? LBX Emotion și LBX Cool sunt cele două atmosfere dinamice concepute pentru cei care nu se feresc niciodată de privirile admirative primite pe drumuri.

Disponibile într-o gamă variată de opțiuni de culori exterioare în două tonuri, inclusiv Ruby, Sonic Copper sau Galben Passionate combinate cu Negru Astral, aceste atmosfere sunt concepute pentru oamenii neconvenționali. Și pentru cei care își doresc o mașină care să le reflecte stilul de viață atent conceput.

LBX EMOTION: PENTRU AVENTURIERII ESTETICI

Ideală pentru cei care nu se feresc niciodată să facă impresie, atmosfera LBX Emotion se potrivește stilurilor de viață vibrante. Pregătită să impresioneze pe străzile orașelor, precum și să se distreze pe drumurile rurale întortocheate, LBX Emotion este pregătită pentru orice fel de evenimente extraordinare din viața de zi cu zi.

Ideală pentru cei care își îmbrățișează din toată inima unicitatea, LBX Emotion vă permite să călătoriți într-o mașină care vă scoate în evidență individualitatea încă din prima secundă. Disponibilă cu un interior îmbrăcat în piele sintetică perforată Vegan Tahara în negru cu cusături contrastante roșii, LBX Emotion se integrează perfect în escapadele dvs. pline de culoare. Și dacă există zile în care nu aveți escapade plănuite, adrenalina vă așteaptă chiar și în cele mai scurte călătorii.

LBX COOL: PENTRU CEI ÎN CĂUTARE DE CREATIVITATE

Creată pentru șoferii care se mândresc cu individualitatea lor; faceți cunoștință cu atmosfera LBX Cool. Reflectând stiluri de viață pline de culoare, cu pasiuni active și distincte, se adresează celor care nu numai că sunt în căutare de inspirație, ci și inspiră. Creată pentru cei a căror creativitate nu cunoaște limite, această atmosferă este perfectă pentru șoferii care tânjesc după caracter și lux.

Reflectând unicitatea dvs. și la interior, LBX Cool beneficiază de un interior la fel de izbitor ca exteriorul său bicolor. Cu un interior bicolor îmbrăcat în Ultrasuede și piele netedă în negru și gri închis, cu cusături contrastante de culoare Copper, stilul premium și tinerețea se îmbină pentru a crea un Lexus din noua eră.

NU V-AȚI DECIS? ÎNCERCAȚI SELECTORUL DE STILURI LBX

Nu sunteți sigur care dintre atmosferele noastre sofisticate și dinamice se potrivesc cu estetica și stilul dvs. de viață? Completați chestionarul nostru „LBX Style Selector” pentru a răspunde la câteva întrebări scurte despre preferințele și pasiunile dvs. și pentru a descoperi ce atmosferă LBX vă recomandăm.