1. Discover Lexus
  2. Atmosphere Guide
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
LEXUS LBX

GASITI ATMOSFERA LBX CARE VI SE POTRIVESTE

Ce inseamna extraordinarul cotidian pentru dvs.? Este dorinta de a fi inconjurat de bunuri si pasiuni care reflecta unicitatea dvs.? Sa va simtiti ca acasa cu orice ocazie? Sau sa experimentati ceva ce iese din norme? Va prezentam LBX.

Conceput pentru a transforma viata de zi cu zi in ceva extraordinar si cu totul unic, LBX Self-Charging Hybrid este disponibil intr-o varietate de atmosfere diferite. Eleganta, dar placuta in timpul condusului, fiecare atmosfera difera in ceea ce priveste culorile exterioare si materialele din interior. Permitandu-va sa va adaptati masina la stilul dumneavoastra de viata, LBX transforma luxul in ceva cu adevarat personal.

Cititi mai departe pentru a descoperi caracterul fiecarei atmosfere LBX si pentru a o gasi pe cea potrivita pentru dumneavoastra.

PENTRU CINE SUNT CONCEPUTE DIFERITELE ATMOSFERE?

Atmosferele noastre unice LBX sunt concepute pentru a se potrivi cu o multitudine de soferi si cu preferintele lor personale. Individuale din punct de vedere estetic si spiritual, atmosferele noastre sofisticate si dinamice se adreseaza unor stiluri si stiluri de viata diferite.

Pentru cei care prefera un design subtil, dar contemporan, atmosferele noastre sofisticate sunt aliatul perfect pentru stilurile mai simple. Iar pentru cei care prefera un design mai indraznet, atmosferele noastre dinamice sunt solutia ideala.

ATMOSFERELE SOFISTICATE

Eleganta? Rafinament? Incredere subtila? Cele doua atmosfere sofisticate, LBX Elegant si LBX Relax, au fost concepute pentru cei care apreciaza un stil discret, increzator si subtil.

Disponibile pentru personalizare in functie de preferintele dvs. de stil, soferii pot alege dintr-o gama de culori exterioare monotone pentru ambele atmosfere. De la o nuanta delicata de albastru inchis pana la o nuanta eleganta de negru Mica, alegeti cat de mult doriti sa va aratati latura contemporana pe sosea. Si surprindeti perfect caracterul dvs. sofisticat.

LBX ELEGANT: PENTRU STILURI RAFINATE

Ideala pentru soferii cu inclinatie spre rafinament, LBX Elegant este cea mai subtila atmosfera din gama noastra. Reflectand mantra „mai putin inseamna mai mult”, care se potriveste cu mentalitatea celor care prefera simplitatea, aceasta reflecta calmul stilurilor de viata care abunda in weekend-uri mai linistite si interioare minimaliste.

Insufland unicitate de la interior la exterior in condusul de zi cu zi, interiorul LBX Elegant este disponibil in Forest Brown lucios sau Ammonite Sand subtil. Concepute pentru a se potrivi stilului de viata al celor care prefera un stil constient, scaunele, volanul, maneta schimbatorului de viteze si ornamentele usilor sunt imbracate in piele sintetica Vegan Tahara - echipare disponibila standard.

LBX RELAX: PENTRU CARACTERE CONTEMPORANE

Cu o estetica bine pusa la punct pentru a echilibra stilul atemporal cu nuante contemporane, LBX Relax este destinata celor care prefera un stil de viata sanatos, dar contemporan. Pentru soferii pregatiti sa intampine cu bratele deschise o noua era, ramanand in acelasi timp alaturi de automobilul Lexus pe care il cunosc si il iubesc, aceasta atmosfera este solutia pentru noua lor masina.

Intruchipand rafinamentul din toate punctele de vedere, LBX Relax combina un exterior uniform elegant cu interioare elegante decorate in Negru sau Saddle Tan. Disponibil intr-un interior imbracat in piele semi-anilina cu cusaturi distinctive Tatami, casuta cu „cele mai fine detalii” este bifata pentru cei care sunt in cautarea unui rafinament modest.

ATMOSFERELE DINAMICE

Indrazneala? Pasiune? Spirit libertin? LBX Emotion si LBX Cool sunt cele doua atmosfere dinamice concepute pentru cei care nu se feresc niciodata de privirile admirative primite pe drumuri.

Disponibile intr-o gama variata de optiuni de culori exterioare in doua tonuri, inclusiv Ruby, Sonic Copper sau Galben Passionate combinate cu Negru Astral, aceste atmosfere sunt concepute pentru oamenii neconventionali. Si pentru cei care isi doresc o masina care sa le reflecte stilul de viata atent conceput.

LBX EMOTION: PENTRU AVENTURIERII ESTETICI

Ideala pentru cei care nu se feresc niciodata sa faca impresie, atmosfera LBX Emotion se potriveste stilurilor de viata vibrante. Pregatita sa impresioneze pe strazile oraselor, precum si sa se distreze pe drumurile rurale intortocheate, LBX Emotion este pregatita pentru orice fel de evenimente extraordinare din viata de zi cu zi.

Ideala pentru cei care isi imbratiseaza din toata inima unicitatea, LBX Emotion va permite sa calatoriti intr-o masina care va scoate in evidenta individualitatea inca din prima secunda. Disponibila cu un interior imbracat in piele sintetica perforata Vegan Tahara in negru cu cusaturi contrastante rosii, LBX Emotion se integreaza perfect in escapadele dvs. pline de culoare. Si daca exista zile in care nu aveti escapade planuite, adrenalina va asteapta chiar si in cele mai scurte calatorii.

LBX COOL: PENTRU CEI IN CAUTARE DE CREATIVITATE

Creata pentru soferii care se mandresc cu individualitatea lor; faceti cunostinta cu atmosfera LBX Cool. Reflectand stiluri de viata pline de culoare, cu pasiuni active si distincte, se adreseaza celor care nu numai ca sunt in cautare de inspiratie, ci si inspira. Creata pentru cei a caror creativitate nu cunoaste limite, aceasta atmosfera este perfecta pentru soferii care tanjesc dupa caracter si lux.

Reflectand unicitatea dvs. si la interior, LBX Cool beneficiaza de un interior la fel de izbitor ca exteriorul sau bicolor. Cu un interior bicolor imbracat in Ultrasuede si piele neteda in negru si gri inchis, cu cusaturi contrastante de culoare Copper, stilul premium si tineretea se imbina pentru a crea un Lexus din noua era.

NU V-ATI DECIS? INCERCATI SELECTORUL DE STILURI LBX

Nu sunteti sigur care dintre atmosferele noastre sofisticate si dinamice se potrivesc cu estetica si stilul dvs. de viata? Completati chestionarul nostru „LBX Style Selector” pentru a raspunde la cateva intrebari scurte despre preferintele si pasiunile dvs. si pentru a descoperi ce atmosfera LBX va recomandam.