1. Discover Lexus
  2. LBX London Event Wrap-Up
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
EXTRAORDINAR ÎN FIECARE ZI

EVENIMENT LBX LONDRA

Ridicând în slăvi parcarea subterană de zi cu zi, evenimentul nostru din Londra a transformat obișnuitul în extraordinar. Prezentându-le oaspeților frumusețea și unicitatea LBX, descoperiți ce s-a întâmplat la acest eveniment fascinant.

LUMINA EXTRAORDINARĂ ÎN LONDRA

Ați prins The Extraordinary Car Park? Desfășurat în Londra, Soho, acest eveniment LBX City a avut loc în perioada 22-24 septembrie.

The Extraordinary Car Park a transformat procesul familiar de a intra cu mașina într-o parcare pentru a căuta un loc într-o experiență artistică captivantă. Cum? Prin combinarea nuanțelor calde ale amurgului cu senzația multisenzorială a LBX.

Oaspeții au fost invitați să se plimbe printre arcadele cu LED-uri și baldachinele de lumini. Captând toate simțurile, câmpuri de becuri ondulate au fost declanșate prin activarea vocală. Și un ecran cu LED-uri a pulsat în ritmul bătăilor inimii oaspeților.

Aruncați o privire mai atentă la evenimentul LBX Extraordinary Car Park în galeria de mai jos.