1. Discover Lexus
  2. LBX Paris Event Wrap-Up
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
STIRI LEXUS

O BRUTARIE EXTRAODRDINARA - LBX LA PARIS

In colaborare cu bucatarul Mory Sacko, ambasadorul Lexus Franta, l’Extraordinaire Boulangerie Lexus a gazduit cateva sute de vizitatori pentru a descoperi Noul Lexus LBX la Verrière du Marais.

Pentru a sarbatori lansarea acestui model, Lexus a gazduit o serie de evenimente captivante in toata Europa de-a lungul anului 2023. Fiecare eveniment a avut ca scop sa transforme momentele de zi cu zi in momente extraordinare. Inainte de Paris, noul LBX a fost in centrul atentiei la intalnirile de la Milano, Londra și Madrid.

Oaspetii au primit calduros noul Lexus LBX care a facut prima sa vizita in Franta pe 23 si 24 noiembrie, la Verrière du Marais din arondismentul 4. Pentru a demonstra cum noul SUV al marcii transforma momentele de zi cu zi in momente extraordinare, Lexus a transformat aceasta locatie din inima istorica a Capitalei, intr-o brutarie extraordinara.

Pentru a da viata Brutariei Extraordinare, Lexus a colaborat cu celebrul bucatar, premiat cu stele Michelin, Mory Sacko, Ambasador Lexus Franta din 2022, care a adus nota sa foarte personala experientelor culinare ale evenimentului, reinterpretand unele dintre preparatele clasice din brutaria franceza.

Cateva sute de vizitatori au putut experimenta un moment care ilustreaza Omotenashi, valoarea fundamentala a ospitalitatii traditionale si de neegalat a Lexus. Oaspetii au descoperit o experienta cu adevarat captivanta, de la meniul gourmet si rafinat pana la decorul luxos al locatiei spatioase si primitoare. Pe 23 noiembrie, au fost invitati peste 150 de jurnalisti, VIP-uri si influenceri din toate tarile europene.

In centrul atentiei s-a aflat un superb Lexus LBX in varianta „Cool” in culoarea Basson Copper cu un plafon negru contrastant, care a fost expus in centrul  l’Extraordinaire Boulangerie. Cel mai compact Lexus de pana acum, LBX este un SUV hibrid cu incarcare automata, conceput pentru a fi accesibil si usor de manevrat, in conformitate cu tendinta contemporana care combina calitatea excelenta si relaxarea. LBX adopta tehnologii de ultima ora si nu face compromisuri, oferind calitate premium si ospitalitate Omotenashi la bord. LBX este un model care va permite Lexus sa cucereasca un nou segment de piata in Europa, devenind astfel un produs cheie pentru cresterea marcii in regiune.