1. Discover Lexus
  2. Lexus LBX Wins its First Major European Awards
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
LEXUS LBX

A CASTIGAT PRIMELE PREMII EUROPENE IMPORTANTE

Lexus LBX a primit primele distinctii europene importante, fiind desemnat „Masina Anului” si „SUV-ul mic al anului 2024” de catre „What Car?”, una dintre cele mai importante reviste auto

  • Revolutionarul crossover compact de la Lexus primeste primele premii europene importante, castigand titlurile de „Masina Anului” si „SUV-ul mic al anului” de la „What Car?”
  • Lexus pastreaza premiul pentru fiabilitate acordat de „What Car?” pentru cel de-al saptelea an consecutiv, o performanta fara egal

 

Lexus LBX a primit primele distinctii europene importante, fiind desemnat „Masina Anului” si „SUV-ul mic al anului 2024” de catre „What Car?”, una dintre cele mai importante reviste auto

Anuntate in cadrul unei ceremonii de decernare care a avut loc la Londra, pe 18 ianuarie, prestigioasele premii vestesc sosirea unui model revolutionar de la Lexus, care va fi introdus pe o noua piata, in Europa, cu potentialul de a accelera vanzarile si de a atrage multi clienti noi pentru producatorul auto.

De asemenea, Lexus si-a mentinut dominatia totala in categoria fiabilitatii, obtinand Premiul pentru fiabilitate pentru al saptelea an consecutiv, o performanta fara egal.

Steve Huntingford, editor al revistei „What Car?” din Marea Britanie, a declarat: Titlul „Masina anului” oferit de „What Car?” este rezervat modelului care a avansat cel mai mult in ultimele 12 luni, iar anul acesta este Lexus LBX. In ciuda faptului ca activeaza pe piata extrem de competitiva a SUV-urilor mici, este mai bun decat oricare dintre rivalii sai, nu in ultimul rand pentru ca este prima masina din aceasta clasa care combina eficienta hibrida cu luxul unei masini mari. Si, intr-o perioada in care preturile par sa explodeze, ofera aceste puncte forte la un pret foarte tentant.”

Trecand la Premiul pentru fiabilitate, acesta a continuat: Spre deosebire de alte categorii ale premiilor „What Car?”, aceasta nu a necesitat nicio dezbatere, deoarece, in cel mai recent sondaj privind fiabilitatea realizat de revista, Lexus s-a clasat pe primul loc pentru al saptelea an consecutiv. Nu numai ca masinile sale sunt printre cele mai fiabile disponibile pe piata, dar cele cateva defectiuni care au aparut au fost rezolvate de reprezentante rapid, eficient si fara sa-l tarifeze pe niciunul dintre proprietarii de Lexus care au discutat cu noi despre masinile lor. Avand in vedere ca marca-sora Toyota s-a clasat pe locul al doilea in sondaj, este clar ca aceste standarde se aplica la nivelul intregii companii.”

In discursul de acceptare a premiului „Masina anului”, Chris Hayes, director Lexus Marea Britanie, a declarat: „Aceasta onoare va fi o sursa de mare mandrie si entuziasm pentru toti cei care au fost implicati in realizarea LBX, de la inginerul sef pana la echipele care au lucrat pe linia de productie. Acesta recompenseaza eforturile uriase care au fost depuse in realizarea unei masini mici care este cu adevarat premium din toate punctele de vedere si care este un produs autentic Lexus.

Nu s-a facut niciun compromis. LBX beneficiaza de tot maiestria luxoasa, calitatea superioara si experienta de condus pe care o veti gasi in orice masina care poarta emblema noastra.”