1. Discover Lexus
  2. lbx-at-the-80th-venice-film-festival
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
LEXUS LBX ESTE PERSONAJUL PRINCIPAL

FESTIVALUL DE FILM DIN VENETIA

Lexus revine ca masina oficiala a Festivalului International de Film de la Venetia - La Biennale di Venezia - pentru al saptelea an consecutiv, reafirmand legatura puternica a marcii cu lumea cinematografiei.

  • Noul crossover compact LBX va ocupa un loc important in flota de vehicule Lexus electrificate, asigurand transportul de lux pentru participantii VIP ai festivalului
  • Cea de-a 80-a editie a festivalului va avea loc in Lido, Venetia in intervalul 30 august-9 septembrie

In peste putin mai mult de o luna, reflectoarele vor straluci din nou pe Lido, Venetia pentru a lansa cea de-a 80-a editie a Festivalului International de Film de la Venetia - La Biennale di Venezia 2023. Lexus se intoarce ca masina oficiala a festivalului pentru al saptelea an consecutiv si ofera un rol principal noului sau crossover compact LBX.

Asocierea dintre Lexus si una dintre cele mai longevive sarbatori cinematografice din lume consolideaza valorile pe care marca le impartaseste cu lumea cinematografiei, avand ca scop sa ofere oamenilor experiente de neuitat si oportunitati de a explora si de a se afunda in lumi noi.

Vehiculele Lexus electrificate vor asigura transportul cu sofer pentru regizori, actori si celebritati pe toata durata festivalului, care se va desfasura intre 30 august si 9 septembrie.   Actorii Zendaya (Spider Man: No Way Home), Mike Faist (West Side Story), Josh O’Connor (The Crown) si Caterina Murino (Casino Royale) se vor numara printre aparitiile de pe covorul rosu.

Noul LBX, cel mai mic Lexus de pana acum, este un model de referinta care capteaza spiritul de pionierat si inovatie care defineste de mult timp marca. Acesta se distanteaza de conventiile autoturismelor de lux pentru a oferi stil, confort si o experienta de condus care va duce Lexus pe o noua piata vibranta in Europa.

Paolo Moroni, Director al Lexus Italia, a spus: „Anul acesta vom contribui din nou la atmosfera magica din Venetia in timpul festivalului de film, oferindu-le oaspetilor sansa de a se bucura de uimitoarea experienta Lexus de neegalat. Suntem deosebit de mandri sa completam gama noastra de produse in aceasta faza importanta cu LBX – un SUV care adopta idei contemporane in materie de design si tehnologie, pastrand in acelasi timp calitatile care disting marca Lexus.”