1. Masini noi
  2. LBX World Premiere
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
EXTRAORDINAR IN FIECARE ZI

PREMIERA LEXUS LBX

Sunteti gata sa experimentati extraordinarul cotidian cu sosirea noului Lexus LBX? Descoperiti care dintre cele cinci atmosfere individuale vi se potriveste si aflati mai multe despre propulsia Lexus Hybrid de noua generatie. In plus, inscrieti-va pentru a va descoperi continutul personalizat cu LBX Experience, care va veni in curand.

PREMIERA

DETALIILE DIN SPATELE LBX

Fiind o masina cu adevarat extraordinara, exista o multitudine de functii Lexus LBX complet noi, ce asteapta sa fie explorate. Descoperiti noua generatie a propulsiei Lexus Hybrid cu autoincarcare, design-ul revigorant, dar luxos, tehnologiile de siguranta si multimedia, dar si multe altele.

NOUL LEXUS LBX

FACETI CUNOSTINTA CU NOUA ATMOSFERA

Descoperiti deosebitul continut personalizat, inregistrandu-va la LBX Experience. Faceti un tur virtual al Noului LBX, descoperiti-va atmosfera preferata, vedeti parerea celorlalti soferi si multe altele.

ATMOSFERA EDITIEI LIMITATE

LBX ORIGINAL EDITION

V-ar placea sa aveti ceva la fel de unic ca dumneavoastra? Versiunea limitata, LBX Original Edition, este disponibila doar pentru o perioada scurta de timp. Conduceti noul LBX Original Edition inaintea oricui si aflati-va printre primii ce experimenteaza extraordinarul cotidian.

DISPONIBIL DIN 02.2024

LBX ELEGANT

Apreciati frumusetea extraordinarului si preferati subtilitatea, atunci cand faceti propriile alegeri estetice. Descoperiti increderea linistita a atmosferei LBX Elegant, potrivita gusturilor dumneavoastra.

DISPONIBIL DIN 02.2024

LBX RELAX

Gravitati spre stiluri clasice si siluete atemporale, gasind in acelasi timp echilibrul in tehnologiile moderne si initiativele avansate. Experimentati luxul cu noul LBX Relax.

DISPONIBIL DIN 02.2024

LBX EMOTION

Va place ca vehiculul dumneavoastra sa oglindeasca viata activa de zi cu zi, petrecuta in oras. Va prezentam noua atmosfera LBX Emotion, conceputa pentru soferii care abordeaza un stil de viata vibrant.

DISPONIBIL DIN 02.2024

LBX COOL

Va place sa va expuneti stilul si caracterul, in timp ce va afisati pe drum. Va prezentam noua versiune LBX Cool, conceputa pentru cei care nu se tem sa iasa in evidenta.

ATMOSFERA DINAMICA

NOUL LEXUS LBX COOL

Afisati-va stilul la volanul noului Lexus LBX in versinea Cool. Avand un caracter mai sportiv, mai dinamic si o paleta bi-tone, va crea LBX Cool ceva extraordinar de zi cu zi?

  • ACTIV DIN FIRE
  • IESITI IN EVIDENTA PE DRUM
  • FACETI FIECARE ZI EXTRAORDINARA