1. Discover Lexus
  2. Tokyo motorshow 2019
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

LEXUS ISI PREZINTA VIZIUNEA CU PRIVIRE LA ELECTRIFICAREA VIITOARE PRIN PREMIERA MONDIALA A CONCEPTULUI LF-30 ELECTRIFIED

TOKYO, JAPONIA (23 octombrie 2019)


In efortul sau continuu pentru a oferi experiente inovatoare si uimitoare, Lexus si-a dezvaluit viziunea „Lexus Electrified” pentru o generatie viitoare de autovehicule electrice. Prezentarea acestui moment a reprezentat debutul conceptului Lexus LF-30 Electrified, in premiera mondiala la a 46-a editie a Tokyo Motor Show, 2019.

De la crearea marcii in 1989, Lexus s-a straduit sa le ofere clientilor sai experiente legate de produse si marci inovatoare si uimitoare, care sa stimuleze cele cinci simturi. De la lansarea RX 400h in 2005, Lexus a fost lider mondial ca pionier in tehnologiile electrice, cum ar fi reductorul de viteze in doua trepte si sistemul hibrid in mai multe trepte, care exploateaza tehnologia pentru a oferi performante excelente si senzatia de condus direct caracteristica autovehiculelor Lexus Hybrid.

Viziunea „Lexus Electrified” prezentata astazi urmareste un salt fundamental cu privire la performantele autovehiculului, manevrare, control si placerea de a conduce -- chiar in timp ce mobilitatea din societatea noastra continua sa se transforme datorita condusului autonom si electrificarii autovehiculelor.

Evocand placerea originala de a conduce, Lexus dezvolta o noua tehnologie avansata de control al posturii si alte tehnologii electrice pentru a dezvolta mai departe placerea de a conduce si pentru a transforma in mod fundamental esenta autovehiculelor de lux din viitor. In acest scop, Lexus se inspira din lectiile invatate prin dezvoltarea tehnologiilor de baza din gama populara de modele hibrid pe benzina-electrice ale Lexus, inclusiv gestionarea bateriei, modulele de control al energiei si motoarele electrice. In special, tehnologia Lexus Electrified permite controlul integrat al sistemului de propulsie, directiei, suspensiei si franelor, realizand potentialul maxim al tehnologiei de control a motorului dezvoltata in HV. Cu ajutorul acestei tehnologii, putem controla forta de conducere pentru a oferi o postura ideala a autovehiculului in functie de fiecare situatie de conducere. Lexus se straduieste sa ofere in continuare autovehicule placute si mai sigure pentru condus.

In acest scop, Lexus intentioneaza sa-si prezinte primul BEV in noiembrie 2019 - prin care gama noastra se va extinde ca raspuns la necesitatile din diferite regiuni ale lumii, inclusiv dezvoltarea de modele HEV, PHEV, BEV si FCEV. Dupa aceea, Lexus intentioneaza sa-si extinda gama de autovehicule electrice - ne vom lansa primul Lexus PHEV si o noua platforma BEV dedicata la inceputul deceniului urmator. Pana in 2025, Lexus va pune la dispozitia utilizatorilor versiuni electrice ale tuturor modelelor de autovehicule Lexus si ne propunem ca vanzarile de autovehicule electrice sa depaseasca vanzarile de autovehicule conventionale cu motoare cu combustie interna.

Pe langa expozitia LF-30 Electrified, standul Lexus de la Tokyo Motor Show va cuprinde „Teatrul senzorial Lexus”, un spatiu in care oamenii pot experimenta „Stimularea celor cinci simturi”. Acesta include doua spatii de experimentare, audio si vizual. In Teatrul 1, sunetul motorului electric al Lexus LFA stimuleaza auzul printr-un sunet 3D la 360 de grade.
Teatrul 2 ofera o experienta stimulatoare din punct de vedere vizual, cu ajutorul modelului Lexus LC - prin cartografierea proiectiei - care isi schimba aspectul in functie de ora din zi si de unghiul de vizualizare. Prin configuratia acestui stand, puteti aprecia filosofia Lexus, bucurandu-va in acelasi timp se stimularea senzoriala printr-o „experienta autentica”.

A 46-a editie a Tokyo Motor Show, 2019, va avea loc la Tokyo Big Site, pe faleza golfului Tokyo, intre 23 octombrie si 4 noiembrie, cu zile rezervate presei in 23 si 24 octombrie, o zi de invitatii speciale in 24 octombrie, o zi de avanpremiera in 25 octombrie si zile pentru publicul general intre 25 octombrie si 4 noiembrie.