O ALTERNATIVĂ MAI INTELIGENTĂ FAȚĂ DE DIESEL

Lexus Self-Charging Hybrid îmbină perfect puterea benzinei cu cea electrică. Un Lexus Self-Charging Hybrid se încarcă singur în timpul mersului. Fără priză, fără diesel, fără compromisuri. Fie că alegeți un hatchback compact, un crossover SUV, un sedan sau un coupe sportiv de mare performanta, gama Lexus Self-Charging Hybrid este adaptată nevoilor și stilului dumneavoastră de viață. Având o expertiză de neegalat, peste 1.3 milioane de autovehicule vândute la nivel global, intregăm luxul hibrid în prezent.

LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

Selectați o zonă pentru a descoperi beneficiile modelului Lexus Self-Charging Hybrid.

CUM FUNCȚIONEAZĂ LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

Îmbină perfect puterea benzinei cu cea electrică.

PERFORMANȚĂ LA CERERE

Pregătiți-vă să vă schimbați așteptările cu privire la performanța modelelor hibrid.

FĂRĂ COMPROMISURI

Stil, spațiu și putere eficientă. Da, le puteți avea pe toate.

LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

Construim o lume fără compromisuri. Prin îmbinarea imaginației cu eficiența, motoarele hibride Lexus vor livra întotdeauna performanța pe care o așteptați, învăluită în calitatea excepțională a lucrărilor Takumi - o alternativă mai inteligentă la diesel, vă oferă liniștea pentru a vă bucura pe deplin de călătorie. Lexus Hybrid: fără conectare la priză, fără distrageri, fără compromisuri.


 

 
  2017 lexus hybrid range
2017 lexus hybrid portrait is driving the future

LEXUS HYBRID

HIBRIDUL DE LUX PREFERAT AL LUMII

Suntem totodată deschizători de drumuri, utilizând experiența noastră pentru a încorpora motoare electrice și motoare convenționale în tehnologia noastră hibridă, încă din anul 2004. Astfel vă putem oferi eficiența și performanța pe care le așteptați de la Lexus.

Căutăm întotdeauna soluții noi de a modela viitorul, iar pasiunea noastră pentru inovare este motivul pentru care avem cea mai mare gamă de autovehicule hibride a unui producător de lux și peste un milion de unități vândute până astăzi.

Descoperiți beneficiile Lexus Hybrid mai jos și aflați motivul pentru care atâț de mulți șoferi au făcut deja alegerea inteligentă.

DESCOPERIȚI GAMA LEXUS HYBRID

De la mașini compacte și inteligente, la limuzine dinamice sau SUV-uri puternice, avem cea mai variată gamă de hibride, mereu gata de drum. Găsiți autovehiculul hibrid Lexus care se potrivește stilului dumneavoastră.

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU LEXUS MULTI STAGE HYBRID

Într-o lume a premierelor, Lexus este un lider în materie de inovare. Istoria noastră de a provoca prezentul rezultă în performanțe impecabile. Prezente exclusiv pe modelele LS 500h și LC 500h, caracteristicile extraordinare ale sistemului Multi Stage Hybrid vorbesc de la sine.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid portrait lc ready to pioneer

  INOVARE HIBRIDĂ

  ÎNTOTDEAUNA PREGĂTIT PENTRU INOVARE

  Susținuți de sistemul nostru unic Multi Stage Hybrid – o premieră în tehnologia hibridă de la Lexus, și bazându-ne pe spiritul nostru inovator, ducem performanța hibridă la un alt nivel.

  Agilitatea, precizia, manevrabilitatea superioară și randamentul extraordinar al unei cutii de viteze cu 10 trepte sunt dotări standard, obținute prin augmentarea transmisiei noastre deja excepționale cu ajutorul unei cutii de viteze în 4 trepte.

  Rezultatul constă în performanța fără precedent la un sistem hibrid, combinat cu lux de neegalat, eficiență și impact redus asupra mediului, pregătit să răspundă la fiecare comandă.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid portrait lc ready to perform

  PERFORMANȚĂ HIBRIDĂ

  ÎNTOTDEAUNA PREGĂTIT PENTRU PERFORMANȚĂ

  LC 500h și LS 500h se bucură în premieră de tehnologia Multi Stage Hybrid.

  Această contribuție la performanța pură este unică pentru Lexus Hybrid, oferindu-vă putere atunci când aveți nevoie de manevrabilitate fără egal și agilitate pe șosea. Descoperiți o experiență augmentată și lansați o provocare așteptărilor dumneavoastră.

DEȚINEREA UNUI HIBRID

My Lexus

Autovehiculele hibrid nu fac excepție de la service-ul Lexus, recunoscut pentru calitatea superioară. Puteți gestiona online mașinile, traseele și aplicațiile dumneavoastră, prin My Lexus.

Mentenanță

Deși dispun de tehnologii avansate, hibridele Lexus nu au nevoie de mentenanță suplimentară. Nu există nici o diferență de preț sau de complexitate pentru întreținerea unui autovehicul hibrid.

Fiabilitate

Sistemele noastre hibride sunt la fel de fiabile precum cele convenționale, iar grație tehnologiei de auto-încărcare nu veți risca niciodată să rămâneți fără baterie.

Service

Mentenanța hibridului dumneavoastră Lexus este simplă datorită serviciului Hybrid Health Check, inclus în revizia standard Lexus.

Garanție

Bateria autovehiculului dumneavoastră hibrid este acoperită de o garanție de cinci ani, care se extinde cu câte un an, la fiecare verificare Hybrid Health Check.

Finanțare

Lexus oferă o gamă largă de soluții financiare flexibile pentru achiziționarea unei mașini hibride.