concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

CA PIONIERI AL HIBRIDELOR DE LUX AM VANDUT MAI MULT DECAT TOTI CEILALTI PRODUCATORI DE AUTOVEHICULE PREMIUM LA NIVEL MONDIAL.

In 2016 am sarbatorit vanzarea hibridului cu numarul 1 milion. Totodata continuam sa livram servicii pentru clienti nostri la cele mai inalte standarde, acestea facand parte din promisiunea noastra de a fi cel mai bun producator de hibride de lux.

Ca pionieri în domeniul tehnologiei hibride, cu o experiență de peste 10 ani în proiectare, puteți fi sigur că fiecare inovație adusă celei mai noi game de modele hibride beneficiază de rezultate dovedite în punctele esențiale - economisirea a milioane de litri de carburant în întreaga lume. Odată cu noul LC 500h, împingem mai departe granițele tehnologiei hibride, introducând în premieră mondială sistemul Multi Stage Hybrid. Această tehnologie îmbină toate elementele unui sistem integral hibrid - incluzând un motor benzină V6 de 3.5 litri, un motor electric puternic, o baterie hibridă Li-ion și o transmisie automată cu 4 trepte.

Această combinație permite obținerea unei transmisii hibride Multi Stage cu 10 trepte, mult mai performante, suficient de puternică pentru a da modelului LC o accelerație de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 5 secunde (datele sunt provizorii și pot face obiectul unor modificări). Combinați inegalabila noastră expertiză în domeniul propulsiei hibride cu designul de ultimă generație și calitatea extraordinară a muncii maeștrilor artizani ‘Takumi’, iar rezultatul este un model hibrid Lexus. Cea mai completă gamă de automobile hibride de lux disponibilă în acest moment. Putere sofisticată. Economie de carburant incredibilă. Echipări luxoase. Aceasta este puterea h.

PERFORMANE HIBRIDE INTELIGENTE

Lexus Hybrid Drive combină senzațiile oferite de un puternic motor benzină cu economia unui motor electric, comutând fluid între aceste surse de propulsie în timp ce conduceți. Aceasta se traduce prin absența compromisurilor, printr-o puternică accelerație, un consum redus și printr-o scădere considerabilă a nivelului emisiilor de CO2 .

Fiecare model hibrid din gama noastră se poate deplasa în regim electric (în modul EV) - fără compromisuri, fără jumătăți de soluții.

CONDUCÂND
VIITORUL

Conduceți un model hibrid Lexus și veți aprecia instantaneu armonia sinergetică a tehnologiilor componente. Porniți mașina și puteți să vă începeți deplasarea în modul EV. Remarcați silențiozitatea deosebită. În acest moment, modelul dvs. Lexus nu consumă carburant și nu produce emisii poluante. La fel se vor petrece lucrurile și în timpul deplasărilor cu viteză redusă sau în traficul bară-la-bară.

În timpul accelerării, motorul electric asigură un cuplu semnificativ. Apoi sistemul introduce în ecuație puternicul impuls al motorului termic. Nu trebuie să vă preocupe această tranziție - avansatul sistem Lexus Hybrid Drive asigură automat comutarea între sursele de putere, pentru a oferi o rafinată experiență a condusului.

ENERGIE INTELIGENTĂ

Chiar și decelerarea este inteligent exploatată. Sistemul utilizează o tehnologie denumită frânare recuperativă ce capturează energia cinetică produsă când apăsați pedala de frână, utilizând-o pentru reîncărcarea bateriei hibride. Nu va trebui niciodată să vă opriți pentru a vă pune la încărcat modelul dvs. Lexus Hybrid Drive deoarece bateria se reîncarcă inteligent în timp ce conduceți.

ALEGETI-VĂ PROPRIUL MODEL HIBRID

DE LA PUTEREA SPECIFICĂ MASINILOR DE CURSE LA SOMPTUOZITATE, SPATIOZITATE SI LUX, LEXUS OFERĂ SINGURA GAMĂ COMPLETĂ LA NIVEL MONDIAL DE AUTOMOBILE CU PROPULSIE INTEGRAL HIBRIDĂ. ALEGEREA VĂ APARTINE.

FILTRU DE CONTINUT CA
Toate
Modele compacte & Sedanuri
Crossover sau SUV

NICIUN REZULTAT

Nu exista automobile pentru aceaste criterii. Incercati o noua cautare.

IS

IS

SEDAN SPORT, FĂRĂ CONCURENȚĂ

Combinând eleganța, dinamismul și sportivitatea, modelul IS oferă echilibrul perfect între confortul luxos și performanță.

2017 Lexus RC 300h F SPORT Home Range Exterior 460 480

RC

PERFORMANȚE ÎNCÂNTĂTOARE

Odată ce veți cuprinde în palme volanul sport cu cusături ornamentale, vă veți bucura de vivacitatea accelerației și precizia manevrabilității modelului RC.

2017 Lexus LC 500h Home Range Exterior 460 480

LC

LA LIMITA MAXIMĂ

Experimentați cel mai avansat model hibrid în prezent – primul care beneficiază de sistemul nostru hibrid Multi Stage.

2017 Lexus NX 300h Home Range Exterior

NX

PIONIERUL CLASEI CROSSOVER

Descoperiți designul urban remarcabil, pentru un număr de până la cinci pasageri însoțiți de bagaje, în combinație cu un sistem hibrid avansat, cu o economie uimitoare.

RX MY 16

RX

ELEGANȚĂ ACUTĂ

Revoluționarul model RX este puternic, dinamic, beneficiază de un interior generos și este incredibil de economic.

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE