1. Masini noi
  2. Garantie & Fiabilitate

Schimba modelul

ES Luxury Tech
Garantie & Fiabilitate

Sedan 4D

Sonic Grey (1L1)

De la

€ 69315.0

Motor

2.5 TNGA HV 25H-

Tractiune

4X2

Garantie

6 ani / 200.000 km

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

GARANTIE

GARANTIE STANDARD

De la calatorii in interes profesional la excursii cu familia, Garantia Lexus va ofera siguranta ca fiecare calatorie se va desfasura in cele mai bune conditii. Cu o acoperire de 100.000 de km pentru defecte mecanice si una de 5 ani pentru componentele si bateria sistemului hibrid, garantia noastra standard ofera protectie completa pentru lipsa de griji la fiecare calatorie. 

GARANTIA EXTINSA

Imbunatatiti experienta la volanul masinii dumneavoastra Lexus chiar si dupa ce garantia standard a expirat. Descoperiti planul de garantie extinsa creat special pentru dumneavoastra, pentru o experienta premium pe toata perioada detinerii vehiculului Lexus.

Siguranta

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Lexus Safety System + reprezinta cel mai recent etalon in materie de siguranta auto. Creat pe baza a decenii de inovatii si investigatii riguroase cu privire la cauzele accidentelor, pachetul de tehnologii Lexus Safety System + vizeaza principalele trei zone de prevenire a accidentelor: coliziuni frontale, deplasarea accidentala de pe banda de circulatie si accidentele pe timp de noapte, prin cele 5 sisteme inovative:

  • Sistem de Pre-Coliziune (PCS)
  • Sistem de Avertizare la Parasirea Benzii (LDA)
  • Sistem de Urmarire a Benzii (LTA)
  • Faza Lunga Automata (AHB)
  • Cruise Control Adaptiv Inteligent (DRCC)
  • Asistenta Semne Rutiere (RSA)

Indiferent ca parcheaza sau se pregateste sa schimbe banda, un sofer experimentat va fi mereu atent la drum. Lexus a introdus o serie de functii intuitive ce va ajuta sa stiti mereu ce se intampla in jurul dumneavoastra. 

  • Monitorizarea Unghiului Mort 
  • Asistentul Lexus pentru parcare / Camera de parcare panoramica
  • Sistem de faza lunga adaptiva (AHS)

ASISTENTA RUTIERA

In cazul in care aveti nevoie de ajutor, programul nostru de Asistenta europeana va sta la dispozitie, indiferent unde aveti nevoie de asistenta in caz de defectiune pe teritoriul european. Indiferent unde trebuie sa ajungeti, vom face tot posibilul sa ajungeti acolo. Serviciul Euro Assistance 24 asigura asistenta rutiera Lexus 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana si 52 de saptamani pe an, cu optiuni de asistenta in caz de defectiune pentru vehiculele Lexus mai vechi.

Reparatii

Masinile Lexus sunt recunoscute pentru calitatea, durabilitatea si luxul pe care il ofera. Serviciile noastre de reparatii nu fac nicio exceptie.

Oferim o gama completa de servicii de reparatii auto pentru vehiculul dumneavoastra Lexus. De la remedierea micilor indoituri la reparatii substantiale, ne vom asigura ca vehiculul dumneavoastra Lexus arata ca nou. Tehnicienii calificati Lexus va vor repara masina cu rapiditate, profesionalism si expertiza dedicata utilizand numai piese originale Lexus.