1. Masini noi
  2. All New LBX
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
LEXUS

LBX

EXTRAORDINAR ÎN FIECARE ZI

Aducând o nouă abordare călătoriei cotidiene, LBX Hybrid combină performanța și agilitatea cu ușurința de utilizare și eficiența. Redefinind luxul cu dimensiunile sale stilate și compacte care nu compromit performanțele sau stilul, experimentați standardele Lexus premium cu un aspect nou. Unii ar spune că este orice în afară de obișnuit.

Lexus LBX driving in a town

LBX HYBRID

Fiind cel mai compact SUV Lexus de până acum, însă având prezența unui SUV mai mare, LBX este unic prin natura sa. Propulsat de noua generație inovatoare Lexus Self-Charging Hybrid, această mașină extraordinară este disponibilă atât cu tracțiune față cât și cu tracțiune integrală.

  • TIPUL DE CAROSERIE
    SUV compact
  • NR. DE LOCURI
    5
  • LINII DE ECHIPARE
    5
LEXUS LBX

A CASTIGAT PRIMELE PREMII EUROPENE IMPORTANTE

Lexus LBX a primit primele distinctii europene importante, fiind desemnat „Masina Anului” si „SUV-ul mic al anului 2024” de catre „What Car?”, una dintre cele mai importante reviste auto.

SELECTAȚI PENTRU A EXPLORA

EXPERIENTA LBX AI

Exprimati-va personalitatea si creati opere de arta cu ajutorul AI la fel de unice ca si dumneavoastra

UN NOU ASPECT LEXUS

Descoperiți stilul unic al LBX și vizualizați galeria interiorului și exteriorului

ALĂTURAȚI-VĂ EXPERIENȚEI LBX

Descoperiți Experiența LBX adecvată pentru dvs. prin deblocarea conținutului și experiențelor personalizate

INOVAT PÂNĂ LA PERFECȚIUNE

Explorați conectivitatea extraordinară a LBX, funcțiile de multimedia și de siguranță

INTENSIFICAȚI-VĂ CĂLĂTORIA

Aflați mai multe despre bunăstare, confort și performanțele modelului LBX

 

UN NOU ASPECT LEXUS

CONDUCÂND O NOUĂ ERĂ A DESIGNULUI

Reimaginat. Redefinit. Sfidând convențiile. Cu caracteristicile semnătură reinventate și o nouă identitate frapantă în față, extraordinarul LBX conduce Lexus într-o nouă eră. De la proporțiile exteriorului sculptat până la nuanțele din interior, descoperiți noul aspect pentru Lexus.

UN NOU DESIGN CURAJOS

ORICE ÎN AFARĂ DE OBIȘNUIT

Creând entuziasm de la prima privire, noul design frapant cum ar fi grila fusiformă fără cadru, farurile în formă de L inversat, jantele mari din aliaj de 18” și vopseaua în două tonuri a caroseriei vă acaparează privirea.

EXTERIOR CARE EXCELEAZĂ

UN COMPACT CARE EXCELEAZĂ

Cine a spus că un compact nu poate avea un impact? Având aceeași prezență și putere ca un SUV de dimensiuni complete, maeștrii noștri Takumi au creat un Lexus pur-sânge cu o dimensiune mai mică.

INDIVIDUALA DE LA INTERIOR CĂTRE AFARĂ

CONFECȚIONATE CU MĂIESTRIE

LBX vă invită să fiți așa cum doriți. Exprimați-vă stilul cu o gamă de opțiuni de culori și texturi din care puteți alege, inclusiv interioare vegane. Extinzând atingerea umană în meșteșug, artizanii noștri Takumi se asigură de finisajul rafinat al fiecărui detaliu.

LUX CU SENZAȚIE PERSONALĂ

O ÎMBRĂȚIȘARE LINIȘTITOARE

Simțiți liniștea și confortul atunci când intrați în habitaclul Tazuna larg. Proiectat pentru a îmbunătăți controlul șoferului, aveți un câmp vizual generos neașteptat pentru o mașină compactă.

AFIȘAȚI OPȚIUNILE UNICE

EXPLORAȚI ATMOSFERELE LBX

Creat pentru a se potrivi cu o gamă de stiluri de viață și personalități unice, sunt disponibile diferite versiuni, fiecare cu culori exterioare și stiluri interioare variate. În lumea extraordinară a LBX, acestea sunt denumite atmosfere. Așa că, ce atmosferă LBX veți conduce?

VEDEȚI CONȚINUT PERSONALIZAT

ALĂTURAȚI-VĂ EXPERIENȚEI LBX

Rear view of the Lexus LBX
A person in the doorway of a Lexus LBX
CHESTIONAR SELECTOR DE STIL

CARE LBX SE POTRIVEȘTE STILULUI DVS.?

Relaxat? Eclectic? Adaptat orașului? Indiferent de nuanțele extraordinarului dvs. cotidian, există un LBX care se potrivește stilului de viață unic pentru dvs. Pentru a vă găsi atmosfera LBX perfectă, completați scurtul chestionar bazat pe stilul de viață pentru Selectorul de Stil.

Lexus LBX driving on a city street
INOVAT PÂNĂ LA PERFECȚIUNE

TEHNOLOGIE CENTRATĂ ÎN JURUL DVS

Cu noul model LBX, luxul merge dincolo de scaunele somptuoase. Oferind funcții și tehnologii neașteptate de la o mașină compactă, LBX refuză să compromită luxul și oferă siguranță avansată, conectivitate și sisteme multimedia.

POZIȚIONARE INTUITIVĂ

UN PUNCT DE VEDERE INTELIGENT

Fabricat în jurul nevoilor șoferului, habitaclul Tazuna vă oferă control total. Menținându-vă întotdeauna pregătit, Afișajul Head-up proiectează informații pe parbriz la un nivel sigur pentru ochi.

LEXUS LINK+

O COLECȚIE DE CONEXIUNI

Cu Lexus Link+, nu a fost niciodată mai ușor să vă simțiți conectat și în controlul mașinii dvs. Aplicația de telefon inteligent, presetarea temperaturii din interior, plecarea cu noua Cheie Digitală cu partajare.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

SIGURANȚA PRIMEAZĂ

Lexus Safety System + de generația a 3-a vă ajută să conduceți în siguranță. Asistența proactivă la condus intervine pentru a preveni coliziunile, în timp ce sistemul premiat de Asistență părăsire vehicul în siguranță oprește deschiderea ușilor.

AUDIO MARK LEVINSON PREMIUM

ÎNCONJURAT DE SUNET PREMIUM

Creați un peisaj auditiv personalizat cu partenerul exclusiv audio al Lexus, Mark Levinson. Restaurând și îmbogățind muzica pentru a reflecta înregistrările originale, conduceți pe sunetul luxului autentic cu 13 difuzoare poziționate optim.

EXPERIENȚA LBX 360

PORNIȚI TURUL VIRTUAL

Sunteți pregătit pentru o explorare detaliată a LBX? Porniți turul virtual al exteriorului și interiorului LBX cu Experiența noastră 360 și configurați o atmosferă LBX autentică pentru dvs înainte de a îl rezerva online.

INTENSIFICAȚI-VĂ CĂLĂTORIA

UN NIVEL NOU DE PLĂCERE DE A CONDUCE

Aliatul dumneavoastră pe străzile urbane și drumurile șerpuite de țară, LBX dorește să exploreze. Simțiți mai mult control în călătoria cotidiană cu performanță uniformă, agilă și reactivă. Simțiți-vă conectat total în scaunele primitoare, cu vizualizare fără rival și funcții de confort.

LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

LIBERTATE ELECTRIFICATA

Combinând o poziție de șofat confortabil coborâtă cu Hibridul inovator Lexus Self-Charging Hybrid de nouă generație, performanța este în mod liniștitor necompromițătoare cu LBX. Cu performanță constantă și știind că mașina se încarcă atunci când o conduceți.

TRACȚIUNE INTEGRALĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ

SIMȚIȚI STABILITATEA

Fiabil. Sigur. Încrezător. Tracțiunea integrală E-FOUR opțională direcționează forța propulsoare către spate pentru a menține stabilitatea la accelerare, virare și conducerea pe suprafețe alunecoase, controlând cu precizie orice mișcare cu ajutorul motorului electric.

CENTRAT ÎN JURUL DVS

GĂSIȚI CONFORTUL

La interiorul LBX există sentimentul de bunăstare. Fără a fi afectat de zgomotul exterior, căptușeala antifonică premium vă permite să va așezați și mai comod în scaunele coborâte, somptuoase.

DVS & LBX

ÎNCEPEȚI PROPRIA CĂLĂTORIE LBX

Sunteți pregătit să faceți următorul pas în călătoria LBX, astfel că ce urmează? De la rezervarea LBX online, până la aflarea știrilor în premieră și descoperirea detaliilor despre opțiunile noastre de finanțare, rămâneți cu noi pentru a vă începe călătoria LBX.

Completati formularul de mai jos cu datele dvs. pentru a primi oferta pentru NOUL Lexus LBX