1. Masini noi
  2. City Events
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
EVERYDAY EXTRAORDINARY

LBX CITY EVENTS

Atunci când vine vorba de LBX, totul este extraordinar, inclusiv evenimentele. De la spălătorii auto senzoriale până la parcări neașteptat de fascinante, Evenimentele Urbane LBX fac turul Europei pentru a realiza experiențe cotidiene extraordinare. Va fi orașul dvs următorul?

VEDEȚI, SIMȚIȚI, URMAȚI EXTRAORDINARUL

Concepute pentru a sfida cotidianul, Evenimentele Urbane LBX transformă rutina zilnică în ceva extraordinar. Ieșind din tipare și redefinind luxul, evenimentele noastre oglindesc omonimul acestora - Noul Hibrid cu Auto-Încărcare LBX.

Pentru a vă alătura online și a vedea Evenimentele Urbane LBX pe măsură ce se desfășoară, urmați-ne pe Instagram și #LexusExtraordinary

EXPERIMENTAȚI EVENIMENTUL

URMĂTORUL ORAȘ: LONDRA

Între 21 și 24 septembrie, vom organiza evenimentul Parcarea Extraordinară LBX în Soho, acolo unde vizitatorii se vor deplasa între o serie de experiențe artistice captivante și unice, care surprind sentimentul multi-senzorial al LBX. #LexusLBX #LexusExtraordinary

ÎN CURÂND…

  • O GALERIE STRADALĂ EXTRAORDINARĂ

    Creând o operă de artă conceptuală la Plaza de Colón, descoperiți artă stradală fascinantă în interiorul containerelor de transport banale.

  • O CAFENEA EXTRAORDINARĂ

    Reimaginând patiseria cotidiană de la colț, experimentați luxul și ospitalitatea sinceră a LBX în interiorul unei cafenele pariziene.

EVENIMENTE URBANE LBX RECENTE

EXTRAORDINAR ÎN FIECARE ZI

O SPĂLĂTORIE AUTO EXTRAORDINARĂ ÎN MILANO