1. Masini noi
  2. RZ
  3. Prezentare generala
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

RZ Luxury

SUV 5D

Lexus ES
De la
83.359,50 EUR
  • Jante din aliaj de 20", finisaj gravat, anvelope 235/50 (fr) și 255/45 (rr) R20
  • Cruise Control Adaptiv Inteligent la orice viteza
  • Lexus Safety System +
Specificatii extra
4X4
Motor Electric 150kW (fata) - 80kW (spate)

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

CARACTERISTICI PRINCIPALE

CONTROL TRACTIUNE DIRECT4

RZ 450e este echipat cu noul sistem de control al tractiunii DIRECT4 care functioneaza impreuna cu cele doua e-Axle. DIRECT4, tehnologie Lexus exclusiva, este un sistem inteligent care echilibreaza constant tractiunea la puntile fata si spate, distribuind forta motoare automat si uniform. Rezultatul este performanta fara efort si manevrare stabila, cu operare intuitiva care intareste sentimentul de conectare dintre sofer si masina. Distributia fata/spate a cuplului poate fi reglata de la zero la 100 sau de la 100 la zero in milisecunde – mai rapid decat orice sistem mecanic. Cu comunicare imbunatatita intre carosabil si volan (sau furca), DIRECT4 imbunatateste de asemenea raspunsul de la directie.

LEXUS SAFETY SYSTEM + DE GENERATIA A TREIA

RZ 450e beneficiaza de sistemele avansate de siguranta activa si de asistenta pentru sofer prezente in sistemul Lexus Safety System + de generatia a treia, cu functii suplimentare si actualizate care ofera detectare imbunatatita a riscurilor de accidente. Progresele suplimentare lansate odata cu noul RZ 450e includ asistenta proactiva la conducere cu directie asistata si un nou monitor al soferului pentru a verifica soferii pentru semne de oboseala sau distragere a atentiei. In plus, sistemul Asistenta proactiva la condus foloseste o camera frontala care determina unghiul unei curbe, regland forta de virare la apropierea si intrarea in curba.

ECRAN TACTIL DE DIMENSIUNI MARI DE 14” / HEAD-UP DISPLAY DE 10”

Perfect asezat pentru o interactiune usoara in timpul condusului, ecranul tactil de 14” de inalta definitie este unul dintre cele mai mari ecrane disponibile in acest moment si permite accesul usor la informatii precum navigatia, sistemul audio si controlul climei. In plus, datele referitoare la vehicul sunt proiectate color direct pe parbriz pe un Head-up Display mare de 10”, care va permite sa verificati informatiile despre navigatie, optiunile de siguranta, informatiile despre autovehicul si setarile audio fara sa va luati privirea de la drum. Functionarea sa este unitara, datorita butoanelor tactile de pe volan.

Galerie RZ

EXPLORATI IN 360°

Pe tot ecranul Inchidere