1. Masini noi
  2. RZ
  3. Preturi si costuri
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

RZ Luxury
Preturi si costuri

SUV 5D

Sonic Grey (1L1)

Pret incepand de la

84582.82

Motor standard

Motor Electric 150kW (fata) - 80kW (spate)

Garantie standard

5 ani / 160.000 de kilometri

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

Read timed out

Planurile noastre de service

ASIGURARE PROTEJARE ACTIV

Aveti masina, acum e momentul sa o asigurati. €290

ACOPERIRE LEXUS SMART

Aveti masina, acum e momentul sa o asigurati. €650

PLAN COMPLET DE SERVICE

Aveti masina, acum e momentul sa o asigurati. De la 30/luna

ASIGURARE

Asigurarea noastră auto oferă protecție completă și personalizată pentru dumneavoastră și pentru automobilul dvs. Lexus.

Special concepută pentru șoferii și pasionații de Lexus, oferim o poliță de asigurare dedicată care oferă acoperire completă de înaltă calitate pentru dvs. și automobilul dvs. Lexus. Vă vom oferi liniștea de a ști că automobilul dvs. Lexus va fi readus la starea de dinaintea accidentului de către tehnicieni experimentați care folosesc piese Lexus originale.

Multe caracteristici ale poliței noastre de asigurare auto Lexus nu sunt incluse standard în polițele de asigurare auto mai puțin cuprinzătoare. Așadar, indiferent dacă dețineți un automobil compact, coupé, SUV, sedan sau hibrid, veți dori să vă protejați prețioasa investiție cu ajutorul unui specialist în asigurări care cunoaște automobilul dvs. Lexus pe de rost.