1. Masini noi
  2. Prezentare Generală
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

UX Luxury

Touring Sports 5D

Lexus ES
De la
60.657,87 EUR
  • Faruri ceata LED
  • Cruise Control Adaptiv Inteligent la orice viteza
  • Camera de parcare panoramica (PVM)
Specificatii extra
4X4
2.0 L HSD

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

Read timed out

DOTARI PRINCIPALE

HABITACLU CONCENTRAT ÎN JURUL ȘOFERULUI

Așezați-vă pe scaunul șoferului în noul model UX și veți găsi rapid poziția perfectă la volan. Scaunul este extrem de atrăgător, oferindu-vă vizibilitate ideală asupra șoselei din față. Ținând mâinile pe volanul căptușit cu piele cu cusături lucrate manual, veți descoperi că treptele de viteză pot fi cuplate în stil sportiv datorită padelelor pentru schimbarea vitezelor montate pe coloana de direcție. Accelerația reacționează instantaneu datorită tehnologiei „shift-by-wire”. Tabloul de bord ergonomic al acestui model crossover a fost proiectat pentru a reduce la minimum riscul de distragere a atenției și introduce idei inovatoare, cum ar fi încărcătorul wireless pentru telefon și comenzile wireless pentru prizele de aer.

SISTEM DE NAVIGAȚIE LEXUS PREMIUM DE 10,3 INCH

Cu elemente grafice animate 3D și numeroase opțiuni de afișare a hărții, cel mai nou sistem de navigație premium de la Lexus este prevăzut cu cel mai mare afișaj disponibil, de 10,3 inch, sau cu un afișaj LED de 7 inch la modelele cu linia de echipare standard.

TOUCH PAD

Afișajul central poate fi acționat prin Touch Pad sau prin comandă vocală. Interfața Touch Pad asigură utilizarea intuitivă caracteristică unui smartphone, cu operațiuni cum ar fi dubla atingere sau atingerea ușoară.

UX Galerie

360° Trageti pentru a roti