1. Masini noi
  2. UX World Premiere
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
PREMIERA MONDIALA

NOUL UX

Lexus dezvăluie cu mândrie modernizările modelelor sale hibrid cu funcție self-charging UX 250h și UX 200 pe benzină. Selectați din diverse variante de stil, opțiuni îmbunătățite de multimedia și conectivitate și o nouă linie de echipare sport, F SPORT Design.

NOUL UX

PERFORMANȚĂ DIRECTĂ ȘI SIGURĂ

Pentru a accentua emblema designului Lexus, elementele fundamentale ale modelului UX au fost rafinate pentru un plus de confort și dinamică în timpul condusului. Rigiditatea caroseriei a fost îmbunătățită prin puncte de sudură suplimentare. Punctele forte ale SUV-ului UX 250h sunt accentuate prin transmisia integrală electronică E-Four opțională de la Lexus.
NOUL UX

VARIANTE DE CULORI

Noua vopsea Sonic Platinum creează un plus de strălucire și efecte de umbrire mai profunde pe caroseria mașinii. Noua gamă oferă și opțiuni mai variate de finisaje în două culori, cu șase culori disponibile în combinație cu un plafon negru contrastant pe modelul F SPORT și F SPORT Design. În cabină, este disponibilă o nouă variantă de culoare, Hazel, (cu excepția F SPORT) pentru toate opțiunile de tapițerie. Tapițeria din piele perforată are un aspect proaspăt, cu un nou efect gofrat Kagome, inspirat din împletirea coșurilor tradiționale japoneze. Tapițeria din piele sintetică are un nou model de cusături Sashiko.
NOUL UX

A PATRA GENERAȚIE DE PUTERE

UX 250h atinge o eficiență deosebită și o performanță rafinată cu ajutorul tehnologiei Lexus hibrid cu funcție self-charging de a patra generație, sistemul său de 2,0 litri asigurând 184 DIN CP/135 kW. UX 200 este propulsat de o versiune aproape identică a motorului pe benzină de 2,0 litri, cu patru cilindri al modelului hibrid. Această unitate se remarcă prin eficiența termică excepțională de 40%, care asigură o economie semnificativă de combustibil și emisii scăzute de CO2.
NOUL UX

CONTROL AVANSAT VOCAL ȘI PRIN SMARTPHONE

Noua recunoaștere vocală a sistemului multimedia include opțiunea utilizării asistentului de bord „Hey Lexus”. Acest lucru facilitează utilizarea comenzilor vocale pentru a efectua apeluri telefonice, a opera sistemul audio și climatizarea și pentru căutări pe internet. Integrarea smartphone prin Apple CarPlay (conexiune wireless) sau Android Auto (conexiune prin cablu) este furnizată ca standard. În spiritul renumitului concept Omotenashi, arta japoneză a ospitalității, proprietarii vor putea utiliza aplicația pentru smartphone Lexus Link pentru a bloca sau a debloca ușile sau pentru a opera de la distanță sistemul de aer condiționat.

NOUL LEXUS UX

EXPLORATI STILUL SI LUXUL

NOUL UX

INTERFAȚĂ DE UTILIZATOR SUPERIOARĂ

Noul UX beneficiază de noul sistem multimedia MM21 al Lexus, oferind reacții mai rapide, o operare mai intuitivă, centrată pe factorul uman și o funcționalitate sporită. Un ecran tactil mărește dimensiunea afișajului din autovehicul la 12,3" sau 8". Consola centrală cuprinde acum comenzile pentru scaunele din față încălzite și are, de asemenea, un suport iluminat în fața panoului de control al aerului condiționat, cu spațiu pentru un smartphone mare.

Gradul de utilizare și funcționalitatea au fost îmbunătățite prin optimizarea dispunerii comutatorului. Puterea de calcul crescută semnificativ înseamnă că reacțiile la comenzi sunt mai rapide, iar navigația bazată pe cloud „Întotdeauna conectat” este furnizată ca standard, oferind acces la informații rutiere și de trafic în timp real pentru o planificare mai ușoară a călătoriei.

NOUL UX

SISTEM DE SIGURANȚĂ AVANSAT

Implementarea Lexus Safety System +2.5 face ca noul model UX să fie mai sigur ca oricând. Acest sistem de top vă avertizează asupra pericolelor și ia măsuri dacă este necesar pentru a evita coliziunile. Sistemul Cruise Control dinamic cu radar adoptă Reducerea vitezei în curbe, care ajustează automat viteza vehiculului în funcție de raza virajelor drumului.
NOUL UX

NOUA LINIE DE ECHIPARE F SPORT

Prezența pe șosea este evidențiată printr-o grilă fusiformă, într-un model de plasă cu motivul Lexus L, cu finisaje negre și un cadru negru pentru secțiunea inferioară, care accentuează poziția fermă a mașinii. Același model apare în cadrul farurilor de ceață și luminilor de viraj din bara de protecție față. Alte detalii de design includ tapițeria scaunelor din piele sintetică, scaune față încălzite, sistem de aer condiționat cu două zone, cameră automată de marșarier, ștergătoare automate, șine de plafon cromate și garnituri negre pentru pasajele roților.
NOUL UX

UX F SPORT

Noul model UX F SPORT are o suspensie adaptivă variabilă și biele performante față și spate în linia de echipare standard. Acestea contribuie la manevrabilitatea modelului, la reactivitatea șasiului și la deplasarea mai lină pe orice fel de drum. Sistemul de control AVS a fost ajustat pentru o trecere fără probleme la o forță mare de amortizare atunci când este necesar. Senzația direcției a fost îmbunătățită printr-o nouă articulație rigidă între partea superioară a suportului cutiei de viteze și elementul suspensiei. Forța de amortizare a amortizorului a fost ajustată pentru performanțe optime.