1. Oferte
 2. Oferta Lexus NX Plug-in Hybrid
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

Profitati de oferta cu 8% reducere

pentru orice Lexus NX Plug-In Hybrid*

comandat intre 1 - 31 mai 2024!

Promotie

Lexus NX Plug-In Hybrid

Aspectul uimitor și performanța electrică de top fac modelul hibrid cu funcție self-charging NX 350h și modelul hibrid cu încărcare la priză NX 450h+ incomparabile cu orice alt SUV de lux de dimensiuni medii. În interior, măiestria Takumi vă răsfață simțurile, iar conectivitatea de ultimă generație Lexus Link și Lexus Safety System + vă oferă forță și protecție.

PERFORMANȚĂ

 • SISTEME DE PROPULSIE HIBRID ȘI CU ÎNCĂRCARE LA PRIZĂ DE TOP ÎN CLASĂ 

  Considerat cel mai avansat hibrid Lexus cu încărcare la priză și bucurându-se de cele mai avansate sisteme de propulsie Lexus Self-Charging Hybrid disponibile în prezent, NX este mai economic și mai ecologic decât SUV-urile de dimensiuni medii pe benzină sau motorină. Produsul a peste 15 ani de experiență de pionierat în electrificare, Lexus Self-Charging Hybrid îi oferă modelului NX 350h o putere și accelerare mai mare și cele mai bune economii și emisii din clasa respectivă.

  Extinzând seria de sisteme de propulsie electrice Lexus, NX 450h+ stabilește un nou standard pentru modelele hibrid cu încărcare la priză. Nu doar autonomia urbană de 80 de km în modul cu zero emisii, puterea de 306 DIN CP și accelerarea rapidă sunt impresionante. Ci eficiența hibrid de top în clasă când bateria este descărcată, fără compromisuri în ce privește spațiul portbagajului sau capacitatea rezervorului de combustibil. 

 • HABITACLU TAZUNA                                                                                            

  Conceptul remarcabil „Tazuna”, prezentat pentru prima dată în studiul de design LF-30, a fost introdus în modelul NX. Creat pentru a oferi o experiență captivantă la volan, maximizându-vă contactul cu drumul din față și cu volanul din mâinile dumneavoastră, habitaclul NX s-a inspirat din modul în care călăreții sunt conectați la caii lor cu ajutorul frâului (Tazuna).

 • SELECTORUL MODULUI DE CONDUS                                                                                      

  Aflat în apropierea volanului, selectorul modului de condus le permite șoferilor să aleagă între modurile Eco, Normal și Sport, pentru a maximiza eficiența, dinamismul sau rafinamentul mașinii. Pe lângă modurile Eco și Normal, NX F SPORT dispune de modurile suplimentare Custom, Sport S and Sport S+.

SIGURANȚĂ

 • LEXUS SAFETY SYSTEM +

                                                                                 Sentimentul de bunăstare, care este în inima fiecărui Lexus, este dus la noi niveluri și este un standard la NX. Cel mai recent Lexus Safety System + seamănă cu a avea propriul copilot, care vă menține siguranța în orice situație de conducere, în traficul din oraș sau pe autostradă, ziua sau noaptea, la intersecții, viraje sau la schimbarea benzilor cu tehnologia care definește noua eră în prevenirea accidentelor. NX contribuie la un condus mai sigur în intersecții prin detectarea automobilelor care se apropie din stânga sau din dreapta și care ar putea fi în unghiurile moarte și avertizează șoferul. 

 • SISTEM DE SIGURANȚĂ PRE-IMPACT/ASISTENȚĂ LA VIRAREA DE URGENȚĂ

  Pe lângă detectarea bicicliștilor în timpul zilei și a pietonilor noaptea, Sistemul de siguranță pre-impact poate detecta acum bicicliștii noaptea și va ajuta la prevenirea coliziunilor la intersecții și cu autovehicule de pe contrasens și pietoni. Dacă sistemul consideră că există o posibilitate mare de coliziune, frânele sunt acționate automat pentru a ajuta la evitarea coliziunii sau pentru a reduce pagubele în cazul unui accident. Atunci când un pieton se află foarte aproape sau pe traiectoria dumneavoastră de deplasare, sistemul de Asistență la virarea de urgență al modelului NX vă va sprijini în mișcările de direcție pentru a spori stabilitatea mașinii și pentru a preveni părăsirea accidentală a benzii de rulare.

 • SISTEM CRUISE CONTROL DINAMIC CU RADAR

  Sistemul utilizează senzorul radar cu unde milimetrice și o cameră video pentru a detecta automobilul din față și pentru a menține o distanță corespunzătoare. Dacă vehiculul din față se oprește, NX se va opri și el. Când vehiculul din față se mișcă din nou, NX va porni și el. Acest sistem dispune acum de detectarea mai devreme a automobilelor care apar în trafic și ajustează automat viteza în curbe. De asemenea, sistemul Cruise Control dinamic cu radar vă va împiedica să intrați într-un automobil mai lent de pe banda alăturată. Iar atunci când vă aflați în spatele unui automobil mai lent, va fi aplicată accelerația preliminară dacă folosiți semnalizarea pentru depășire. Atunci când vă mutați pe o bandă pe care se află un automobil mai lent în față, se va aplica decelerarea preliminară.

*Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice si se aplica tuturor comenzilor plasate in perioada 1 - 31 mai 2024. Discountul se calculeaza ca procent aplicat la pretul de lista a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) si reprezinta beneficiu acordat de importator prin intermediul retelei de retaileri. Pentru evitarea oricarui dubiu, reteaua de dealer va stabili independent propria strategie comnerciala fiind posibila aplicarea oricaror discounturi suplimentare, daca este cazul.

Eligibilitatea clientilor IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificata cu reprezentantii retailerilor din reteaua Lexus.

Imagini cu titlu de prezentare.


GALERIE NX

Explorati designul unic si indraznet al noului Lexus NX