1. Owners
  2. Servicii conectate si multimedia
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
SERVICII CONECTATE SI MULTIMEDIA

BLUETOOTH®

Va puteti imbunatati cu usurinta experienta la volan utilizand tehnologia bluetooth® in masina. Pur si simplu conectati un telefon la vehiculul lexus si orice calatorie va fi mai placuta.

CONECTATI-VA TELEFONUL PRIN BLUETOOTH®

Asociind dispozitivul mobil cu vehiculul, veti putea efectua apeluri cu mainile libere si veti avea acces la multe dintre functiile telefonului, pentru ca viata nu sta pe loc cat timp sunteti la volan.

VERIFICATI COMPATIBILITATEA VEHICULULUI CU BLUETOOTH

Utilizati functia de verificare Bluetooth de mai jos pentru a afla daca vehiculul este compatibil cu Bluetooth.

Bluetooth reprezinta schimbul de date fara fir pe distante scurte. Tehnologia utilizeaza o frecventa radio specifica pentru a transmite date printr-o retea cu raza scurta de actiune. Conectivitatea Bluetooth reprezinta o modalitate sigura de a face schimb de date si este disponibila pentru orice tip de dispozitiv, de la telefoane mobile la camere digitale.

1. Incepeti prin activarea functiei Bluetooth pe dispozitivul mobil.

2. In vehiculul Lexus, fara a apasa pe pedale si cu schimbatorul de viteze in pozitia „PARCARE”, apasati pe butonul „PORNIRE” o data pentru a porni sistemul audio si multimedia

3. Cand sistemul este activ, apasati pe butonul „MENIU” aflat pe consola centrala pentru a activa afisajul meniului.

4. Utilizand dispozitivul de control Remote Touch, selectati „CONFIGURARE” > „BLUETOOTH” > „ADAUGARE DISPOZITIV” si selectati dispozitivul din lista de dispozitive disponibile.

5. Pe dispozitiv, respectati instructiunile afisate pe ecran pentru a finaliza inregistrarea. Vi se poate solicita sa introduceti un cod pentru a confirma identitatea telefonului sau acesta se poate conecta automat.

6. Dupa ce ati inregistrat dispozitivul, reveniti la meniul de configurare „BLUETOOTH” si alegeti daca doriti sa-l conectati ca telefon, ca player audio sau ambele.

7. Dupa ce dispozitivul a fost asociat cu Lexus NX, acesta va fi recunoscut in mod automat de vehicul - tot ce trebuie sa faceti este sa activati functia Bluetooth pe dispozitiv pentru a stabili conexiunea.

8. Cu un smartphone conectat, apelurile pot fi efectuate cu usurinta si in siguranta si puteti de asemenea sa transmiteti continut audio de pe un telefon sau o tableta accesand meniul „AUDIO” al sistemului multimedia aflat la bordul vehiculului.

Daca intampinati in continuare dificultati, consultati detaliile de mai jos inainte de a lua legatura cu Distribuitorul Lexus pentru asistenta suplimentara.

1. Verificati daca telefonul este compatibil cu Lexus Bluetooth prin metoda descrisa mai sus.

2. Verificati daca telefonul sau vehiculul nu detecteaza un alt dispozitiv. Selectati „Setari”, apoi „Bluetooth” si apoi „Adaugare telefon” pentru a va asigura ca vehiculul recunoaste ambele dispozitive ca fiind sigure.

3. Eliminati temporar unul dintre dispozitive daca vehiculul nu le recunoaste pe ambele.