1. Owners
  2. My Lexus
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
PROPRIETARI

MY LEXUS

BENEFICIILE MY LEXUS

Cu My Lexus, informatiile esentiale referitoare la vehicul sunt doar la un clic distanta. Navigati in intregul istoric al interventiilor in service; planificati-va calatoria si accesati manualele de utilizare si notificarile privind interventiile in service intr-un singur loc.

Notificari privind interventiile in service: In momentul in care masina dumneavoastra este programata pentru o interventie in service, My Lexus va va anunta, intretinerea masinii nemaifiind astfel o grija in plus.

Manuale de utilizare: Beneficiati de acces imediat la toate informatiile detaliate de care aveti nevoie pentru a profita la maximum de masina dumneavoastra.

Functia de planificare a calatoriilor: Planificati cu usurinta urmatoarea calatorie pe harta si transmiteti detaliile in sistemul de navigatie Lexus, indiferent unde va aflati.

Configurati si retineti: Stim ca Roma nu a fost construita intr-o zi, asa ca puteti configura o masina dupa preferintele dumneavoastra, o puteti salva in contul dumneavoastra si o puteti vedea sau modifica ulterior.