1. Rabla
  2. plus
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

Castiga cursa Rabla Plus cu tehnologia LEXUS!

Bucura-te de beneficiile Rabla cu Lexus Hybrid

  • 54.000 RON

    Prima de casare Rabla Plus la achizitia unui vehicul pur electric sau cu pila de combustie cu hidrogen pentru casarea a 2 autovehicule, cu conditia ca  valoarea autovehiculului pur electric sa nu depaseasca suma de 75.000 euro, cu TVA inclus
  • 29.000 RON

    Prima de casare Rabla Plus la achizitia unui vehicul Plug-In Hybrid pentru casarea a  2 autovehicule
  • 3.000 RON

    Bonus de casare 2 vehicule mai vechi de 15 ani si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara

MODELE LEXUS ELIGIBILE

RABLA PLUS

Masinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.

*Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2023, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Clasic”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2023 si a acceptarii retailerilor autorizati Toyota Romania ca producatori validati in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului/ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 5 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii (achizitiei) unei versiuni Hybrid cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP si prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara, insa nu in cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid sau a unei versiuni pur electrice. Mai multe detalii despre oferta pe www.toyota.ro si la dealerii autorizati Toyota.

** Oferta pentru vanzarea vehiculelor prin PSIPAN, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru mediu, in limita stocului disponibil, pentru vehiculele Toyota RAV4 Plug-in Hybrid, Toyota bZ4X, Proace City Electric, Proace Electric. Pretul este obtinut prin aplicarea discountului recomandat, a ecotichetului si a ecobonusului disponibile prin programul Rabla Plus 2023, prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara , acestea din urma fiind aplicabile sub rezerva si numai in cazul reinitierii, in anul 2023, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Plus”). Oferta este valabila sub conditia indeplinirii de catre client a tuturor cerintelor impuse de Ghidul PSIPAN 2023 si sub rezerva acceptarii retailerilor autorizati Toyota Romania ca producatori validati in program.  Oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil, ecotichetul si ecobonusul Rabla Plus fiind calculate in Euro (1 Euro = 5 Lei), si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale.