DESCOPERIȚI LEXUS

PERFORMANȚĂ

Performanța înseamnă mai mult decât viteză. Înseamnă senzația de legătură cu mașina, cu drumul și cu simțurile dumneavoastră. La Lexus, misiunea noastră este să vă ducem acolo.

PROIECTAT PENTRU ÎNCÂNTARE

Pasiunea ne dă dimensiunea umanității. Și ceea ce ne face să creăm mașini uimitoare. Cu toate că produsele noastre sunt de un înalt nivel tehnologic și determinate de inovație, atunci când proiectăm, construim și testăm un model, punem pe primul loc experiența și plăcerea. Acest vehicul vă stârnește simțurile? Generează emoție? Cifrele și specificațiile tehnice sunt importante, dar ceea ce contează cu adevărat pentru Lexus este modul în care este perceput fiecare vehicul.

 •     lexus performance hub f philosophy

  PERFORMANȚĂ

  F PHILOSOPHY

  Angajamentul nostru în direcția stimulării senzoriale și a bunei-dispoziții la volan are un nume simplu – F Philosophy. Indiferent de modelul Lexus ales, modelele noastre sunt proiectate să vă ofere o experiență pură, viscerală, a încântării.

 •     lexus performance hub lc 500

  PERFORMANȚĂ

  MODELUL LC SPORTS COUPÉ

  Modelul LC marchează începutul unei noi ere atât pentru Lexus cât și pentru șoferi. Este propulsat de un revoluționar sistem hibrid multi-stage pentru a oferi o deplasare sportivă, evocativă.

 •     2017 lexus discover performance overview f models

  PERFORMANȚĂ

  MODELELE F

  Inspirate de către F Philosophy, modelele noastre F evocă dragostea noastră pentru pasiune și performanță. Luați loc la volan și veți fi transportat într-o nouă dimensiune senzorială.

 •     2017 lexus discover performance overview f sport

  PERFORMANȚĂ

  F SPORT

  Alegeți modelul Lexus favorit și adăugați-i un plus de sportivitate. Variantele noastre F SPORT beneficiază de modificări ale designului exterior și interior precum și de subtile reglaje ale suspensiei, pentru a vă oferi senzații deosebite.

 •     2018 lexus performance hero

  PERFORMANȚĂ

  SPIRITE DE PIONIERAT

  Tehnologia de pionierat este un pas în direcția cea bună.