1. Discover Lexus
  2. Tehnologia Lexus
  3. Hybrid engineering
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

INGINERIE HIBRIDĂ

Observați cea mai avansată tehnologie hibridă, perfecționată de Lexus, pionieri în domeniu. Puteți beneficia de toate acestea: eficiență energetică excelentă, un nivel redus al emisiilor, putere sensibilă și o ținută de drum rafinată, luxoasă.

LIDERI ÎN TEHNOLOGIA HIBRIDĂ

Tehnologia hibridă Lexus rămâne una dintre cele mai avansate tehnologii hibride din lume. Suntem primii care am dezvoltat sistemul hibrid integral, iar abordarea noastră este perfecționată continuu. Împreună, mai mult de un milion de șoferi au călătorit milioane de kilometri în întreaga lume, propulsați de cele mai avansat sistem hibrid.

SISTEM HIBRID MULTI STAGE

Continuăm să împingem limitele performanței hibride, depășind orice așteptări. Acum puteți experimenta un nou sistem revoluționar Lexus: Sistemul hibrid Multi Stage, disponibil pentru modelele LC 500h și LS 500h.

Pe lângă transmisia continuu-variabilă CVT, a fost adăugată o cutie de viteze automată, cu 4 trepte. În total, sunt simulate 10 trepte, similar cu motorizarea benzină a modelului LC 500. Șoferul poate selecta dinamic vitezele, utilizând clapetele schimbător plasate pe coloana de direcție.

Rezultatul? O percepție a deplasării augmentată, mai sportivă. Dinamic, rapid, conectat, aceste este cel mai performant și sensibil sistem hibrid de până în prezent. Vă veți bucura de o putere brutală la apăsarea pedalei de accelerație, și de o eficiență inteligentă în regim de croazieră. Sistemul hibrid Multi Stage dă tonul celor ce vor urma. Va influența o gamă extinsă de modele Lexus, odată cu dezvoltările tehnologiei hibride.

SELECTORUL MODULUI DE CONDUCERE

Sistemul hibrid Lexus monitorizează condițiile de conducere, controlând fluid combinația de putere, alegând varianta optimă pentru dumneavoastră. Dacă doriți, puteți selecta modul de propulsie: electric, combinat, sau utilizând motorul benzină.

De la pornire, în accelerare, în timpul deplasării sau în decelerare, dumneavoastră puteți decide. Pe întreaga durată a deplasării sau doar pe anumite porțiuni. Împreună, dumneavoastră și vehiculul dumneavoastră veți coopera pentru a crește performanța și pentru a reduce nivelul de poluare.

Modul Normal asigură echilibrul optim între performanță și eficiență energetică. Modul Sport aduce un răspuns mai rapid și mai dinamic al accelerației, pentru o mai bună percepție a direcției. Iar modul ECO moderează răspunsul accelerației, puterea motorului și reglajele sistemului de climatizare, în vederea augmentării eficienței energetice.