1. Discover Lexus
  2. Tehnologia Lexus
  3. Inovație cu imaginație - Tehnologie
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

INOVAȚIE CU IMAGINAȚIE

NOI TEHNOLOGII, UTILIZĂRI NEAȘTEPTATE

Spre deosebire de alții, nu ne mulțumim doar să aplicăm tehnologia actuală în forma în care există. O folosim pentru a ne stimula imaginația, producând noi inițiative Lexus. Pentru noi, cele mai noi tehnologii reprezintă o rampă de lansare pentru noi inovații, utilizări și dezvoltări. Un lucru este sigur - suntem pionieri în utilizarea celor mai recente tehnologii în moduri suprinzătoare.

SCANARE INTELIGENTĂ

Gândind neconvențional, am împrumutat cea mai recntă tehnologie de scanare CAT din lumea medicală. De ce? Deoarece am observat o nouă utilizare, surprinzătoare și valoroasă pentru Lexus.

Abordarea tradițională în examinarea motoarelor se bazează pe inspecții mecanice și externe. Dar, la Lexus, vrem să ne asigurăm că fiecare motor este perfect în interior.

Tehnologia computer-tomograf (CAT) ne permite să explorăm interiorul motoarelor. Putem verifica imperfecțiunile cu o precizie absolută. Metoda noastră neconvențională produce rezultate fără compromisuri.

ASISTENȚĂ INTELIGENTĂ

Când sunteți la volan, perecpția dumneavoastră este mereu activă, pentru a vă menține în siguranță. Cum ar fi dacă această percepție ar fi augmentată de către mașină? Sistemele noastre avansate de siguranță depășesc limitele percepției umane pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pasagerii transportați, în mod inteligent și intuitiv.

SIGURANȚĂ ACTIVĂ

Siguranța este una dintre cele mai importante domenii unde utilizăm tehnologia și inovația. Perfecționăm continuu caracteristicile existente și dezvoltăm noi sisteme de asistență.

Rezultatul? Vehiculele noastre devin, pe zi ce trece, mai inteligente și mai sigure. Pe lângă alte caracteristici, sistemul de siguranță LSS+ vă protejează oricând sunteți pe drum, asigurând asistență inteligentă în conducere atunci când este necesar.

MATERIALE NECONVENȚIONALE

Îmbinând natura și tehnologia, utilizăm inovativ materialele ecologice pentru a găsi soluții mai puțin dăunătoare planetei. Experimentați elementele distincte de design interior ce evocă frumusețea lumii naturale. Veți descoperi finisaje elegante, perfect funcționale și noi caracteristici.

MATERIALE ACUSTICE DIN BAMBUS

Natura și tehnologia se combină cu un efect uimitor în puternicele boxe ale modelului Lexus CT. Am utilizat bambusul într-o nouă modalitate, pentru a genera o acustică incredibilă.

Diafragmele boxelor sunt fabricate dintr-un material format din structuri microscopice găsite la baza frunzelor de bambus, cu cărbunele. Ultraușoare și cu sunet puternic, diafragma este suficient de rigidă pentru a reda sunetele înalte, și suficient de flexibilă pentru amortizarea propriilor sale vibrații.

TESTARE ÎN REALITATEA VIRTUALĂ

Utilizăm realitatea virtuală pentru a duce testarea la un nou nivel. Atât condițiile de rulare cât și reacțiile șoferului pot fi simulate ca niciodată până în prezent. Prin crearea unei experiențe imersive, am putut colecta răspunsul retroactiv real al șoferilor, într-o mare varietate de scenarii de siguranță. Ne folosim de acest lucru pentru a ne îmbunătăți și perfecționa tehnologia, augmentând sentimentul dumneavoastră de siguranță și liniștea sufletească.

CONDUCERE SIMULATĂ

În interiorul unui dom inteligent se află un model Lexus LS. Ecranele panoramice afișează imagini realistice ale orașului și din timpul conducerii pe autostradă. Cilindrii se deplasează, se rotesc și se înclină, simulând virajele, urcarea, accelerația și decelerarea. Iar înregistrările audio cu sunetul motorului, vibrații și zgomotul produs de curenții de aer completează efectul.

Posibilitățile de simulare sunt infinite. Spre exemplu, reproducerea situațiilor monotone de conducere pe autostradă ne permite să explorăm modul în care acționează oboseala, ajutându-ne să dezvoltăm un sistem inteligent de avertizare. Takahiko Murano, responsabil cu proiectarea experimentelor, ne explică: "Acest aspect este imposibil de testat în realitate.