1. Discover Lexus
  2. Tehnologia Lexus
  3. Premium specification
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

SPECIFICAȚII PREMIUM

Fiecare vehicul Lexus este echipat cu cele mai avansate tehnologii, realizate cu cea mai mare atenție la calitate. Ne străduim să augmentăm fiecare aspect al experienței de conducere.

TEHNOLOGIA EXTRAORDINARĂ, OFERITĂ STANDARD

Cele mai recente și avansate tehnologii ale noastre se regăsesc în dotările întregii noastre game de vehicule. Cu o execuție la cel mai înalt nivel, este aici pentru a vă oferi cele mai rafinate experiențe. De la interioarele superbe la sistemele de siguranță intuitive și inteligente precum LSS+, tehnologia și luxul sunt prezente în paralel, în tot ceea ce creăm.

OPȚIUNI ELEVATE

Multe dintre cele mai rafinate dintre dotările noastre sunt oferite standard, însă puteți alege și dintre opțiunile formate din cele mai recente sisteme de divertisment, climatizare și siguranță. Rezultatul? O experiență rafinată, de fiecare dată când vă suiți la volan.

Când conduceți, totul se află sub control. Cu o simplă atingere a unui buton de pe bord, puteți altera și augmenta atmosfera, în funcție de preferințe.

PERFECȚIUNEA ACUSTICII

Am intrat în parteneriat cu specialiștii în sisteme audio de la Mark Levinson®, conlucrând pentru dezvoltarea unor soluții audio care să ducă divertismentul la bord la un nou nivel.

Specialiștii Mark Levinson® sunt implicați profund în fiecare etapă. Ei participă din momentul conceperii și dezvoltării, pentru a se asigura că habitaclul vehiculului este calibrat precis în vederea unei acustici perfecte. Plasarea boxelor și calibrarea acestora se face personalizat, în funcție de habitaclurile vehiculelor noastre.

CLARITATE ABSOLUTĂ

Lexus și Mark Levinson® sunt unite în căutarea perfecțiunii acustice. Angajamentul nostru nu cunoaște limite, așadar am lucrat cu tehnologii de augmentare a formatelor audio digitale comprimate.

În sistemul Harman Clari-Fi®, o serie de algoritmi preprogramați analizează semnalele audio în timp real și suplinește subtilitățile pierdute prin comprimarea digitală, asigurând o redare perfect satisfăcătoare. Odată ce veți auzi sunetul din habitaclul unui Lexus, e puțin probabil să mai acceptați altă variantă inferioară.

ATMOSFERĂ OPTIMIZATĂ

Atmosfera dintr-un vehicul este invizibilă, dar este importantă. Pentru noi, contează foarte mult - atât de mult încât am încorporat tehnologia Nanoe® ce monitorizează și reglează calitatea aerului din habitaclu, la nivel microscopic. Depășind limitele sistemelor de climatizare, această inovație garantează cel mai înalt nivel de confort, de ficare dată.

SOSIȚI REÎMPROSPĂTAT

Tehnologia Nanoe® adoptată nu doar purifică aerul. De asemenea, reglează umiditatea aerului la un nivel ideal.

Spre deosebire de alte sisteme ce pot avea efect de uscare a pielii și ochilor, Nanoe® înseamnă că de fiecare dată când veți ajunge la destinație vă veți simți proaspăt, după un drum în condiții optime.

SIGURANȚĂ ACTIVĂ

Imaginați-vă că mașina ar avea simțuri - ca și dumneavoastră, dar mai potente. Sistemul nostru de siguranță LSS+ face din aceasta o realitate. Cuprinzând o întreagă suită de funcții, acționează inteligent și intuitiv pentru augmentarea perceepției umane, pentru a vă putea relaxa și a conduce cu încredere. În noul model LS, această tehnologie este și mai avansată, semnalizând viitorul inovației Lexus în domeniul siguranței.

SPRIJIN INTELIGENT

Vehiculele Lexus evoluează constant, fiind din ce în ce mai conștiente de mediul ambiant. Acestea văd mai departe, prevenind coliziunile și protejându-vă pe dumneavoastră, pasagerii și pietonii.

ASPECTE PRINCIPALE ALE TEHNOLOGIEI

Gama vehiculelor Lexus încorporează cele mai rafinate tehnologii. Indiferent de vehiculul pe care îl alegeți, veți descoperi caracteristici inovative, toate direcționate pentru a vă oferi cea mai confortabilă, încântătoare și sigură experiență. Multe dintre dotări sunt oferite standard, și mai aveți la dispoziție o gamă largă de opțiuni. Comanda dumneavoastră specială vă așteaptă.

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/ro/ro?model=is%2Ces%2Cll