1. Discover Lexus
  2. Tehnologia Lexus
  3. Pioneering technology
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

TEHNOLOGIE DE PIONIERAT

În privința redefinirii experienței de conducere, tehnologia joacă un rol fundamental. Îmbrățisăm fiecare nouă schimbare în evoluție. Având la dispoziție noi inovații și tehnologii, misiunea noastră este de a vă asigura un mod complet nou de deplasare.

TRANSFORMAREA EXPERIENȚEI DE CONDUCERE

Cele mai noi evoluții ale tehnologiei modifică atât experiența de conducere, cât și pe cea a pasagerilor. În timp ce inovația modifică redical experiența de conducere, explorăm posibilitățile acestor avansuri tehnologice. Modelele noastre conceptuale întruchipează acest viitor vizionar.

ÎMPINGÂND LIMITELE INVENŢIEI

Modelele noastre conceptuale se bazează și în același timp generează idei pentru tehnologii viitoare. Modelele LF-FC, conceptul UX, și conceptul de scaun cinetic sunt proiecții viitoaree, dar și laboratoare de pionierat în care testăm noi idei îndrăznețe, oferind gândirii imaginative posibilitatea efectuării unor adevărate salturi tehnologice.

SCAUNELE, REIMAGINATE

Revoluționarul concept Lexus Kinetic Seat a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris 2016. Abordând scaunele dintr-o nouă perspectivă, am dezvoltat o modalitate de construcție din plasă, pentru a vă oferi un confort superior.

Fibrele stabilizează deplasarea corpului, pentru un plus de confort și reasigurare. Așadar, când vă așezați, vă puteți relaxa și mintea, nu doar corpul.

INTERFEȚE INTELIGENTE

Atât conceptul UX cât și modelul LF-FC imaginează o modalitate mai naturală, mai umană și lipsită de efort de interacțiune cu vehiculul.

În curând, acestea vor putea interpreta și răspunde la gesturi și atingeri. De asemenea, la orizont apar hologramele.

CARACTERISTICI DE PIONIERAT ALE MODELULUI LS

Noul model LS avansează tehnologia de siguranță la noi limite. Bazându-se pe sistemul Lexus Safety System +, adaugă noi caracteristici avansate, asigurând o nouă dimensiune a asistenței în conducere. Sistemele de siguranță pre-impact (PCS), de avertizare la părăsirea benzii (LDA) și tempomatul dinamic au fost augmentate. Modelul LS previn producerea coliziunilor în noi moduri inovative, utilizând sisteme precum cel de alertă pieton și asistare activă a direcției pentru a vă complementa percepția în conducere, intuitiv și inteligent.