FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU MODELUL RX

Liniile îndrăznețe, emfatice, cedează unei lumi a confortului inegalabil, a spațiozității și luxului. Nu veți găsi acest nivel al finisajelor în niciun alt crossover.


 

 
  2018 lexus rx 450h key features
 • Spațiu flexibil

  Un habitaclu spațios, cu un volum generos al portbagajului, ce poate transporta 4 valize mari. Pasagerii spate își pot regla parțial unghiul spătarului banchetei, cotiera centrală posterioară rămânând perfect orizontală.

 • Siguranță de cinci stele

  Modelul Lexus RX a obținut un punctaj de 5 stele la prestigioasele teste Euro NCAP. Rezultatele pentru toatre aspectele testate s-au situat mult deasupra baremelor minime necesare obținerii punctajului de 5 stele, făcând din Lexus unul dintre cele mai sigure vehicule din segment.

 • Opțiune de echipare cu tracțiune integrală

  Modelul RX 450h AWD este echipat cu tracțiune E-FOUR ce oferă performanțe deosebite și o bună tracțiune în teren accidentat. Sistemul de tracțiune E-FOUR implică utilizarea unui motor electric suplimentar de 50 kW montat în puntea spate, ce asigură un cuplu instantaneu, la cerere.

 • Plafon panoramic

  Acest plafon panoramic montat din fabrică adaugă un plus de volum la nivelul capului, o senzație de libertate și un plus de luminozitate în habitaclul modelului RX. În partea frontală este echipat cu o secțiune glisantă pentru o senzație deplină a aerului și cu un parasolar acționat electric.

DESCOPERIȚI VARIANTELE DE CULORI

Personalizați modelul RX, experimentați culorile preferate, sau descoperiți caracteristicile și galeria multimedia.

Atingeți mașina să se rotească

RX 450h Business / Negru

EXPERIMENTAȚI MODELUL RX

De la producătorii primului SUV de lux, acum apare a patra generație a modelului RX, ce atrage atenția oriunde s-ar afla. Atât în interior cât și în exterior, modelul RX provoacă toate preconcepțiile referitoare la SUV-uri. INtați în vehicul pentru a putea aprecia calitatea și măiestria execuției, atenția acordată detaliilor și tehnologia de siguranță, de pionierat. Experimentați modelul Lexus RX, un SUV ca niciun altul.

EXPERIMENTAȚI MODELUL RX

Modelul de mai sus nu este reprezentativ pentru gamă.

ALTE MODELE DIN GAMA NOASTRĂ