2019 lexus rx hero

FACETI CUNOSTINTA CU NOUL LEXUS RX

SOFISTICAT IN FIECARE MISCARE

Stabilind un nou standard pentru SUV-ul Lexus, noul RX este si mai comfortabil, oferind un nivel al luxului fara egal.

Faceti cunostinta cu noul RX

O aparitie care emana rafinament, noul SUV de lux RX de la Lexus reprezinta satisfactia deplina a condusului. Noul RX 450h self-charging hybrid continua sa livreze un nivel crescut de performanta, fara compromisuri la nivelul comfortului oferit pasagerilor. La interior, unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume ofera noi niveluri de conectivitate, alaturi de cele mai recente sisteme de siguranta ce fac parte din Lexus Safety System+.


 

 
  2019 lexus rx key features
 • Design curajos

  Intruchipand cele mai noi filosofii de design Lexus, noul RX ofera o semnatura luminoasa mult mai sofisticata, cu faruri triplu-LED elegante si blocuri optice spate cu LED, definite de simbolul „L”. Din lateral, stalpii negri cu elemente cromate creeaza un efect unic de acoperis plutitor, prezent la toate modele noi Lexus RX.

 • Artizanat Takumi

  Atentia sporita asupra detaliilor, acordata de faimosii nostri designeri este evidenta la noul model RX: pielea fina si materialele confectionate de Maestrii artizani „Takumi” confera habitaclului noului RX un aer de eleganta si un rafinament ultra modern.

 • Performanta impresionanta

  Experienta condusului in noul RX 450h este una aparte, datorita performantelor dinamice oferite de tehnologia Self-Charging Hybrid in paralel cu obtinerea unor valori impresionante pentru consum sau emisii de CO2.

 • Tehnologie inovatoare

  Interiorul noului Lexus RX imbina armonios o atmosfera de lux cu o noua experienta a conectivitatii, datorita ecranului tactil de 12,3 inci al sistemului multimedia, cu o interfata mult mai intuitiva si cu un acces imbunatatit la aplicatiile smartphone-ului dvs. prin Apple Car Play si Android Auto, oferite ca echipament standard.

 • Siguranta pentru tine si famila ta

  Tehnologia pionier Lexus Safety System +, certificata cu 5 stele in cadrul testelor EuroNCAP, include un sistem de anticipare si avertizare a coliziunilor frontale, acum si cu detectia pietonilor pe timp de zi si noapte, dar si cu detectia biciclistilor pe timpul zilei. Componente ale aceluiasi ecosistem de siguranta, Dynamic Radar Cruise Control (DRCC) si Lane Tracing Assist (LTA) asista soferul in mentinerea vitezei constante si a distantei fata de vehiculele din fata, precum si mentinerea RX-ului pe o traiectorie dreapta si constanta intre marcajele ce delimiteaza o banda rutiera. Blocurile optice fata triplu-LED adaptive, cu tehnologia de tip BladeScan™, ajuta soferul in conditii de luminozitate scazuta cu o intensitate mai mare a luminii proiectate, protejand in acelasi timp ceilalti soferi din trafic.

 • F SPORT

  Tapiteria din piele fina, in schemele cromatice Negru / Negru si Alb / Rosu Flare, ofera noului Lexus RX in echiparea F SPORT un aer modern si sportiv pentru habitaclu. Scaunele exclusiviste, ce beneficiaza de o structura din "spuma integrata" pentru imbunatatirea sprijinului lateral, se completeaza perfect cu insertiile din aluminiu si cu volanul atent proiectat, inspirat din cel al iconicului nostru supercar, Lexus LFA. Imbracat in piele perforata, schimbatorul de viteze F SPORT se asorteaza cu volanul si intregeste imaginea de sportivitate din interior, alaturi de padelele sport din aluminiu.

DESCOPERIȚI VARIANTELE DE CULORI

Personalizati noul Lexus RX, incercati culorile dvs. preferate sau explorati caracteristicile noului model, precum si galeria multimedia.

Modelul afisat nu este reprezentativ pentru intreaga gama.

BLACK (212)

BLACK F SPORT LEATHER

with aluminium inlays (LC25)

CONFIGURAȚI PROPRIUL RX

EXPERIMENTATI NOUL RX

De la producatorii primului SUV de lux, debuteaza acum cea de-a patra generatie a modelului RX, ce atrage atentia oriunde s-ar afla. Atat la interior, cat si la exterior, noul RX provoaca toate preconceptiile referitoare la SUV-uri. Explorati interiorul pentru a putea descoperi calitatea materialelor si maiestria executiei, arentia acordata detaliilor si integrarea intuitiva a sistemelor de siguranta.

 • EXPERIMENTAȚI MODELUL RX

  Modelul de mai sus nu este reprezentativ pentru întreaga gamă.

ALTE MODELE DIN GAMA NOASTRĂ