1. Masini noi
 2. RX
 3. all-new-rx
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
RAMANETI PE PRIMUL LOC

RX

CONECTIVITATE ICONICA

Bucurati-va de conectivitate fara griji cu sistemul Lexus Link al noului RX. Ramaneti conectat oriunde v-ati afla cu noile servicii online, navigatia cu conectivitate cloud si audio imbunatatit.

image - no description

NOUL LEXUS RX

"Modelul RX impresioneaza de la bun tnceput ca un SUV de lux reprezentativ care tntoarce privirile si ramane tn frunte. Cu un grad impresionant de confort, cu un dinamism evident chiar si tn repaus, va asteapta o experienta de condus de neuitat."

 • TIPUL DE CAROSERIE
  SUV mare
 • SCAUNE
  5
 • OPTIUNI LINII DE ECHIPARE
  4
NOUL LEXUS RX

O IMAGINE REPREZENTATIVA

Cea de-a 5-a generatie RX degaja o tncredere imensa. Ochiul este atras de noua imagine de „caroserie fusiforma”, cu capota alungita si roti mari de 21”. Noua grila specifica completeaza partea din fata a masinii, iar farurile triple cu leduri mai elegante subliniaza aspectul tndraznet. Un dinamism suplimentar vine de la ampatamentul mai lung al RX si din liniile sculpturale definitorii.

 • ASPECT IMPRESIONANT
 • DESIGN DINAMIC
 • PREZENTA REALA
EXTERIOR RX

TREI CAI CATRE PUTERE

Alegeti dintre trei sisteme de propulsie interesante. Modelul hibrid RX 450h+ Plug-in ofera o autonomie de peste 65 km fara emisii. Cea de-a 4-a generatie de masini hibride RX 350h cu auto-tncarcare este exceptional de eficienta. Sporiti la maximum placerea cu modelul RX 500h, pr

EXTERIOR RX

EXPERIENTA DE TOP

Experimentati dialogul natural dintre masina si sofer. RX are o platforma mai usoara si mai rigida, un centru de greutate coborat si o suspensie spate multi-link. Rezultatul este o putere extraordinara, confort si rafinament deosebit si o experienta de condus plina de satisfactii

EXTERIOR RX

REVITALIZAREA UNEI LEGENDE

RX ramâne o adevarata legenda pe sosele. Noile caracteristici includ o linie a plafonului tip coupé, cu stâlp spate negru specific. In spate, stopurile cu LED tn linie specifice Lexus tntaresc prestanta masinii si prezenta ei pe drum. Culorile noi si atragatoare accentueaza aspec

NOUL LEXUS RX

LUX NEEGALAT

Intrati tn cabina de lux a RX si veti realiza imediat ca aici au lucrat faimosii mesteri Lexus Takumi care au adus sentimentul adanc numit Otomenashi atat pentru sofer cat si pentru pasageri.

 • CALATORIE DE PRIMA CLASA
 • ASPECT FUTURISTIC
 • TEHNOLOGIE DIRECTIONATA
INTERIOR RX

IDEALUL DE SIGURANTA

Inginerii au creat un SUV care va da siguranta la fiecare viraj. Caracteristicile asistentei pentru sofer includ sistemul actualizat de siguranta tnaintea coliziunii care detecteaza motocicletele si alte obiecte care se afla tn calea masinii. Sistemul Cruise Control Adaptiv este

INTERIOR RX

"UTILITAR SI INTUITIV"

Interiorul modelului RX da senzatia de spatialitate, cu mai mult spatiu pentru picioare si un design mai aerisit. Interfetele, cum ar fi Head-up Display si dispunerea intuitiva a instrumentelor de bord permit o concentrare mai buna de-a lungul drumului. Iluminatul ambiant si pale

INTERIOR RX

"LUX MARCA LEXUS"

"Artizani cu experienta au creat un mediu de lux modern din materiale de cea mai buna calitate. Pentru prima oara puteti alege un interior fara piele, cu scaunele, volanul si maneta schimbatorului de viteze acoperite toate cu finisaj Tahara de tnalta calitate. "

INTERIOR RX

UN STIL INEGALABIL

"Interiorul modelului RX combina traditia cu viitorul, creand un stil unic de lux si ofera o experienta de condus inegalabila."

NOUL LEXUS RX

UN MODEL PENTRU STILUL DUMNEAVOASTRA DE VIATA

image - no description
image - no description
RX 350h

HIBRID CU FUNCTIE SELF-CHARGING

"Bucurati-va de confort si siguranta tn orice situatie de pe drum, cu ajutorul modelului Lexus RX 350h Self-Charging Hybrid. Acest autovehicul tmbina fara gres puterea motorului de 2,5 litri pe benzina cu motorul sau motoarele electrice, generand 250 DIN CP sau 184 kW. Rezulta o acceleratie de de la 0 la 100 km/h tn doar 7,9 secunde, pe langa eficienta exceptionala si emisiile scazute. Sistemul se retncarca tn timpul deplasarii, al rularii libere sau al franarii, asigurand o autonomie impresionanta."

RX 450h+

PLUG-IN HYBRID

"Exceptional de silentios si cu emisii globale de CO2 foarte scazute, Lexus RX 450h+ Plug-in Hybrid ridica stacheta pentru vehiculele electrice „fara compromisuri”. Cu o putere de 309 DIN CP, ofera o acceleratie uimitoare de la 0 la 100 km/h tn 6,5 secunde datorita sistemului plug-in hybrid cu capacitate mare, care combina motorul de 2,5 litri pe benzina cu un motor/alternator si o baterie litiu-ion de 18,1 kWh. Se obtine o autonomie electrica de peste 65 km, cu viteze ce ating 135 km/h tn regimul EV. O excelenta economie de combustibil de 1,1 - 1,2l la 100 km"

image - no description
image - no description
RX 500h

AUTOMOBIL HIBRID DE MARE PERFORMANTA

"Proiectat pentru o performanta electrica de top, noul model extraordinar RX 500h Performance Hybrid este primul model hibrid Lexus supraalimentat. Datorita puterii livrate de arhitectura hibrida complet noua, constand dintr-un motor turbo de 2,4 litri si o cutie de viteze automata cu 6 trepte, masina produce 371 DIN CP sau 273 kW, cu o acceleratie uluitoare de la 0 la 100 km/h tn 6,2 secunde. Sistemul de control DIRECT4 ofera o stabilitate uimitoare chiar si la viteze ridicate, permitand o senzatie de perceptie mai buna a drumului tn volan."