1. Masini noi
  2. Prezentare Generală
Actiuni rapide
Actiuni rapide
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

RX Luxury

SUV 5D MWB

Terrane Khaki (6X4)

Incepand de la

99655.0

Motor

2.5 L Plug In Hybrid Dynamic Force Engine

Tractiune

4X4

Garanție

6 ani / 200.000 km

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

DOTARI PRINCIPALE

HEAD-UP DISPLAY DE DIMENSIUNI MARI

Prin intermediul afișajului generos (240 mm x 90 mm), informațiile noului RX sunt proiectate color direct pe parbriz, permițându-vă să verificați informații precum comenzile de navigație sau setări audio fără să vă luați ochii de la drum.

CLIMATE CONCIERGE CU TEHNOLOGIA NANOE®

Monitorizând în permanență temperaturile din interior și din exterior, cea mai nouă funcție „Climate concierge” ajustează automat temperaturile habitaclului, ale scaunului și ale volanului. Senzorii urmăresc temperatura corpului pasagerilor din spate, reglând aerul conditionat și încălzirea scaunelor. În plus, tehnologia nanoe® eliberează particule încărcate negativ în cabină, purificând aerul și adăugând un efect hidratant asupra pielii și părului.

INTEGRARE SMARTPHONE

Lexus RX vă permite să vă sincronizați cu ușurință smartphone-ul cu Apple CarPlay sau Android Auto, astfel încât să accesați muzica și aplicațiile de pe telefonul dumneavoastră mobil prin intermediul ecranului tactil central de 12,3 inci.

RX Galerie

360° Trageti pentru a roti