1. Masini noi
  2. RX
  3. Premiera mondiala Lexus RX
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
EVOLUTIA UNUI SIMBOL

NOUL LEXUS RX

Lexus a dezvaluit a cincea generatie a modelului RX, acesta fiind complet reinventat, aspect ce deschide un nou capitol in evolutia acestui SUV iconic.

NOUL LEXUS RX

EXPRESIA DE CONDUCERE REDEFINITA

Elemente fundamentale, cum ar fi centrul de greutate, specificatiile de inertie, reducerea greutatii, rigiditatea si sistemele de propulsie, au fost optimizate pentru a crea o legatura naturala intre masina si sofer. Noul Lexus RX este construit pe platforma GA-K, partea din spate fiind complet reproiectata pentru un reglaj si mai precis al suspensiei. Acest lucru imbunatateste performanta, confortul si rafinamentul modelului. 
NOUL LEXUS RX

URMATORUL CAPITOL AL DESIGNULUI

Designul noului Lexus RX este mult mai dinamic si mai increzator. In fata, grila fusiforma este integrata in fata masinii, iar farurile au acum un design mai elegant. Privit din profil, capota extinsa, ampatamentul mai lung cu 6 cm, linia inferioara a plafonului coborata cu 1 cm si rotile de 21 inchi contribuie la un aspect dinamic si sportiv al masinii. Noul stop pe toata latimea masinii si cu sigla Lexus integrata reintaresc aspectul dinamic si sportiv al masinii.
NOUL LEXUS RX

UPGRADE LA LUX

Spatiul interior minimalist, dar intuitiv si luxos, ofera materiale de cea mai inalta calitate si cea mai recenta tehnologie pentru un nivel ridicat de confort si bunastare la bord. Scaunele fata au fost reproiectate pentru a oferi accesibilitate de top, suport excelent si incalzire, ventilare rapida.
NOUL LEXUS RX

HABITACLUL TAZUNA

Habitaclul "Tazuna" concentrat catre sofer asigura controlul direct si intuitiv al masinii. Prin pozitionarea facila a comenzilor si informatiilor esentiale, noul design al habitaclului imbunatateste si mai mult experienta de conducere si siguranta la volan.

GALERIA LEXUS RX

ELECTRIZANT LA INTERIOR SI LA EXTERIOR 

NOUL LEXUS RX

RX 450h+ PRIMUL RX PLUG-IN HYBRID

RX 450h+ dispune de un nou motor hibrid cu patru cilindri de 2.5 litri si o baterie reincarcabila de tip litiu-ion cu o capacitate de 18.1 kWh. Suplimentar, un motor electric montat pe puntea spate, permite ca tractiunea sa fie permanent integrala. Bateria cu litiu ofera o autonomie de rulare in modul EV de peste 65 km.
NOUL LEXUS RX

RX 500h UN HIBRID CU PERFORMANTE SPECTACULOASE

Noul hibrid de performanta RX 500h este primul hibrid turbo din gama Lexus. Cu puterea furnizata de o arhitectura hibrida complet noua, constand dintr-un motor turbo de 2.4 lisri si o transmisie automata cu 6 trepte, noul  RX 500h ofera 371 CP si 645 Nm cuplu pentru o acceleratie rapida si o manevrabilitate dinamica superba datorita sistemului de tractiune DIRECT 4.

Motorul electric din fata este pozitionat intre motorul cu ardere interna si transmisie, avand cate un ambreiaj in ambele parti, ceea ce permite o mai mare flexibilitate in livrarea puterii. Spatele este echipat cu un sistem e-Axle de 80 kW: un pachet compact si modular, format dintr-un motor, angrenaje si un calculator de control situat intre rotile spate. 

NOUL LEXUS RX

RX 350h UN HIBRID EFICIENT

Eficienta modelului RX 350h a fost imbunatatita odata cu introducerea tehnologiei hibride de a 4-a generatie. Un tren de rulare cu motor de 2.5 litri ofera 245 CP si o acceleratie 0-100 km/h in 8.0 secunde.
NOUL LEXUS RX

CONECTIVITATE & SISTEM MULTIMEDIA INOVATIV

Noul Lexus RX ofera conectivitate avansata si are un ecran tactil de 14 inchi in dotarea standard - unul dintre cele mai mari din clasa sa. Pe langa sistemul de navigatie integrat ca standard, noul RX ofera si servicii cloud. DCM (modulul de comunicare de date) al masinii ofera conectivitate permanenta, inclusiv informatii live despre evenimentele din trafic, accidente si conditii de drum.

 

Noul sistem multimedia include asistentul vocal inteligent "Hey Lexus". Integrarea usoara a telefonului face parte din dotarea standard - wireless pentru Apple CarPlay si prin cablu pentru Android Auto. Este disponibil si un sistem de incarcare al telefonului wireless, cu o performanta de incarcare cu 50% mai puternica. 

 

* in pietele in care serviciul este disponibil.

NOUL LEXUS RX

TEHNOLOGIE SI SIGURANTA DE TOP

Noul RX ofera cea de-a treia generatie a Lexus Safety System+, cu un sistem de pre-coliziune imbunatatit, noul sistem de asistenta proactiva la conducere, insclusiv asistenta la anticiparea obstacolelor, asistenta la decelerare si asistenta la viraj. In plus, pachetul optional de siguranta extinsa include: Alerta de trafic transversal frontal, Asistenta la schimbarea benzii si Asistenta la schimbarea de urgenta a directiei de mers cu sprijin activ.
NOUL LEXUS RX

SPATIU DIN BELSUG

Noul RX ofera spatiu amplu pentru toti participantii si cinci locuri de lux cu spatiu excelent pentru picioare. Cu o distanta crescuta intre scaune, scaune nou proiectate si un aranjament mai inteligent al spatiilor, RX se simte mai spatios ca niciodata la interior. Datorita designului inteligent al hayonului, portbagajul este acum cu 50 mm mai lung, iar inaltimea de incarcare este cu 30 mm mai mica pentru un acces mai usor.
NOUL LEXUS RX

SERVICII CONECTATE

Pe langa functiile Lexus Link Pro, cum ar fi analiza de conducere, Hybrid Coach, monitorizarea nivelului de combustibil si functia "Find my car", sunt disponibile noi functii pentru RX 450h+ precum: monitorizarea nivelului de incarcare a bateriei hibride, programarea incarcarii si un temporizator de incarcare. Aplicatia permite, de asemenea, blocarea si deblocarea masinii, deschiderea portbagajului, operarea climatizarii sau aprinderea luminilor de avarie ale masinii, pentru a identifica mai usor masina intr-o parcare aglomerata. Serviciile conectate sunt oferite fara cost timp de 4 ani.
NOUL LEXUS RX

F SPORT

Accentuand valentele sportive ale lui RX, F SPORT va fi oferit pe modelul hibrid de performanta RX 500h. F SPORT are imbunatatiri, cum ar fi designul grilei fata, a pragurilor si a barelor de protectie fata si spate. Forma scaunelor F SPORT din fata asigura un mai bun suport soferului si pasagerului fata, acestea fiind disponibile in combinatia de culoare negru cu rosu trandafir. In acelasi timp, ornamentele din aluminiu subliniaza si mai mult caracterul sportiv al interiorului noului RX. In plus, F SPORT primeste o serie de imbunatatiri dinamice, inclusiv un reglaj sport al suspensiei si frane de dimensiuni marite.
NOUL LEXUS RX

AMBIANTA PRIMITOARE

O expresie a ospitalitatii Lexus "Omotenashi", "Lexus Mood Selector" permite ocupantilor sa adapteze iluminarea ambientala a lui RX, alegand dintr-o paleta de 64 de culori disponibile si 14 teme personalizate.