1. Owners
 2. Servicii conectate si multimedia
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
SERVICII CONECTATE SI MULTIMEDIA

MULTIMEDIA

Explorati serviciile de asistenta detaliata la bord pentru dispozitivul lexus multimedia, inclusiv instructiuni pentru navigatie.

 •  

  INTEGRARE SMARTPHONE

   

  Sincronizati-va smartphone-ul prin intermediul integrarii Apple CarPlay sau Android Auto si bucurati-va de functiile noi, cum ar fi ghidarea pe ultimul kilometru, planificarea calatoriilor si memento-uri pentru operatiunile service.

 •  

  SISTEM DE NAVIGATIE PREMIUM

   
  Sistemul premium inteligent de navigatie Lexus ofera o serie de functii avansate intr-un mod intuitiv. Va poate ghida spre cea mai apropiata benzinarie sau va poate avertiza asupra celor mai recente alerte din trafic: totul este la indemana.
   

ACTUALIZARI ALE HARTILOR

Cu sistemul de navigatie Lexus, in fiecare calatorie beneficiati de tehnologie si de o interfata intuitiva pentru a reduce la minimum riscul de distragere a atentiei cat timp va aflati la volan.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Profitați la maximum de tehnologia Lexus conectată cu ajutorul acestor ghiduri cuprinzătoare de asistență. De la configurarea posturilor radio preferate la primirea de e-mailuri la volan, explorați instrucțiunile pas cu pas pentru a face orice călătorie mai plăcută.