DESCOPERIȚI LEXUS

MĂIESTRIE

Precizie. Dedicație. Abilitate. Toate acestea sunt componente ale măiestriei unice evidente în fiecare model Lexus.

PRECIZIE TAKUMI, RAFINATĂ PESTE DECENII

Takumi este un concept japonez antic, ce exprimă esența măiestriei unui artizan. Și ceea ce caracterizează întregul nostru proces de producție. Maeștrii noștri Takumi au sensibilități rafinate și beneficiază de o pregătire de durată. Angajați în vederea obținerii celor mai bune rezultate, aceștia își dedică timpul creării unor vehicule și a unor excepționale experiențe, asigurând fuziunea dintre tehnicile tradiționale și tehnologia modernă.

 •     takumi hub masters

  MĂIESTRIE

  ARTIZANII TAKUMI

  Fiecare maestru Lexus Takumi are cel puțin 25 de ani de experiență. Împreună, aceștia contribuie cu abilitățile, cunoștințele și intuiția lor la fiecare etapă a procesului de producție.

 •     Takumi Replacement 1920x1080 Hero

  MĂIESTRIE

  PISICI ORIGAMI

  MAEȘTRII TAKUMI își demonstrează dexteritatea și priceperea prin plierea unei pisici origami în 90 de secunde, cu mâna lor nedominantă. Un test simbolic și o dovadă adevărată de excelență.

 •     takumi hub flagship craft

  MĂIESTRIE

  FINISAJ DE ”NAVĂ-AMIRAL”

  Fiecare aspect al iconicului nostru model LS reflectă angajamentul nostru în privința măiestriei. Finisaje și materialele luxoase augmentează experiența de conducere, complementând perfect performanțele.

 •     takumi hub superior finish

  MĂIESTRIE

  CALITATE SUPERIOARĂ

  Adevărata putere se regăsește în detalii. În gama noastră veți descoperi cu sături manuale, un finisaj unic al vopselei și un proces riguros de testare umană a calității, ce garantează excelența.

 •     2018 lexus craftsmanship hero

  MĂIESTRIE

  SPIRITE DE PIONIERAT

  Arta de a transmite o tradiție din generație în generație.

 •     2019 lexus takumi living hub banner

  MĂIESTRIE

  STILUL DE VIAȚĂ TAKUMI

  Maeștrii noștri Takumi se asigură că măiestria cu care este lucrat fiecare Lexus este desăvârșită. Filosofia pe care se bazează este aceea că nu există scurtături.