1. Masini noi
  2. RX
  3. Prezentare Generală
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

RX Business

SUV

Lexus ES
De la
83.109,60 EUR
  • Faruri cu auto-nivelare dinamica
  • Faruri cu LED triplu
  • Parbriz si geamuri fata cu tratament acustic
Specificatii extra
4X4
2.5 TNGA HEV

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

DOTARI PRINCIPALE

LEXUS SAFETY SYSTEM + DE GENERATIA A TREIA

RX beneficiaza de noile sisteme avansate de siguranța activa și de asistența pentru șofer, reprezentate de sistemul Lexus Safety System + de generatia a 3-a, cu funcții suplimentare și actualizate, care ofera performante de siguranta sporite. Acestea includ asistența proactiva la conducere cu asistența la direcție și un nou monitor al șoferului pentru a verifica șoferii pentru semne de oboseala sau distragere a atentiei. In plus, sistemul de asistenta proactiva la conducere foloseste o camera frontala care stabilește unghiul curbelor, reglând forța de virare cand se apropie o curba.

CAROSERIE FUSIFORMĂ / GRILĂ RADIATOR SPECIFICĂ / FARURI TRIPLE LED

Îmbrățișând electrificarea, designerii noștri și-au asumat provocarea de a încorpora noua identitate de design „caroserie fusiformă” în cel mai recent RX. Aceasta a dus la o integrare mai bună a grilei radiatorului, care dă un sens nou puterii electrice și un centru de greutate mai coborât. Farurile mai elegante și compacte, admisiile de aer și ecartamentul mai mare (15 mm) întăresc impresia de stabilitate și încredere. Mai elegante, ascuțite și orizontale, farurile uimitoare cu 3 LED-uri cu sistem de comutare adaptivă între faza lungă și faza scurtă (AHS) BladeScan® creează o imagine foarte distinctă, într-un design sofisticat.

CONTROL PUTERE DIRECT4 / E-FOUR

La modelul RX 500h, puterea este controlată de sistemul DIRECT4, o tehnologie de propulsie exclusivă marca Lexus. Acest sistem nou și avansat echilibrează în mod constant puterea și cuplul între punțile față și spate în orice situație de deplasare, mai precis decât orice alt sistem mecanic ar putea oferi. Sistemul de control DIRECT4 oferă o stabilitate îmbunătățită și dinamică de condus excelentă la viteze ridicate, permițând o senzație de percepție mai bună a drumului în volan. Tracțiunea integrală E-FOUR a noilor modele RX 350h și RX 450h+ a fost modernizată astfel că motorul electric spate de 40 kW este în permanență funcțional, furnizând un cuplu mai mare și o tracțiune mai bună.

RX Galerie

360° Trageti pentru a roti