1. Owners
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
AVEM GRIJĂ DE DUMNEAVOASTRĂ

PROPRIETARI

Aflați de ce serviciile pe care Lexus le oferă proprietarilor pe toată durata de viață a automobilelor sunt considerate de top în industrie.

PROPRIETARI

TOT CE AVEȚI NEVOIE PENTRU A CONDUCE

Descoperiți serviciile personalizate concepute pentru a avea grijă de automobilul dvs. Lexus, indiferent de vechime sau de kilometraj.

PROPRIETARI

MY LEXUS

Transformăm deținerea unui Lexus în ceva personal, cu o gamă de servicii online care vă ajută să vă întrețineți mașina și să vă bucurați de fiecare călătorie.

MY LEXUS

BENEFICIILE MY LEXUS

Notificări privind reviziile: În momentul în care mașina dumneavoastră este programată pentru o intervenție în service My Lexus vă va anunța, revizia mașinii nemaifiind astfel o grijă în plus.

Manuale de utilizare: Beneficiați de acces imediat la toate informațiile detaliate de care aveți nevoie pentru a profita la maximum de mașina dumneavoastră.

Planificarea călătoriilor: Planificați cu ușurință următoarea călătorie pe hartă și transmiteți detaliile în sistemul de navigație Lexus, indiferent unde vă aflați.

Configurați și rețineți: Știm că Roma nu a fost construită într-o zi, așa că puteți configura o mașină după preferințele dumneavoastră, o puteți salva în contul dumneavoastră și o puteți vedea sau modifica ulterior.