DESCOPERIȚI LEXUS

MODELE CONCEPTUALE

Conceptele noastre îndrăznețe și curajoase sunt ceea ce propulsează marca Lexus. Ele ne transportă în viitor, cu o impredictibilă energie proprie. Și tot ele fac ca imposibillul să apară drept posibil.

EXTINZÂND ORIZONTURILE

Privind în viitor, rămânem dedicați mașinilor, fiind mereu adânc inspirați de către acestea. Prin intermediul curajoaselor noastre vehicule conceptuale, explorăm viitorul Lexus. Modelele conceptuale LF-FC, LF-SA și UX  sunt cu adevărat îndrăznețe. Prezentate la cele mai prestigoase saloane auto la nivel mondial, au atras atenția și au stârnit emoțiile vizitatorilor.

 •     All New 2021 Concept Car Hero

  CONCEPT CARS

  LEXUS PREZINTA UN NOU CONCEPT CE PREFATEAZA NOUA VIZIUNE A BRANDULUI

  Lexus va prezenta noua viziune de brand, impreuna cu un nou concept car ce prefateaza viitoarea generatie de modele Lexus, pe parcursul unui eveniment online ce va fi transmis marti, 30 martie 2021, la ora 13:00.

 •     lexus LF 30 hero

  CONCEPTE MASINI

  LF-30 ELECTRIFIED

  In efortul sau continuu pentru a oferi experiente inovatoare si uimitoare, Lexus si-a dezvaluit viziunea „Lexus Electrified” pentru o generatie viitoare de autovehicule electrice.

 •     2017 lexus ux hero

  MODELE CONCEPTUALE

  CONCEPTUL UX

  Modelul conceptual UX a fost creat la Lexus European Design Centre. De la început, a fost proiectat din perspectiva adecvării la nevoile și dorințele șoferilor urbani, cu gândire avansată, care necesită conectarea permanentă la mediul virtual.

 •     2017 lexus concept cars lf fc

  MODELE CONCEPTUALE

  LF-FC

  Proiectat pentru a surprinde, modelul LF-FC Concept exprimă evoluția continuă a luxului și pasiunea noastră de a aduce viziunile viitorului în prezent, pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de o experiență completă.

 •     2017 lexus lf sa hero

  MODELE CONCEPTUALE

  LF-SA

  Îndrăzneț. Neașteptat. Senzorial. Creat pentru oraș. Fiecare fațetă a modelului LF-SA cucerește noi teritorii, de la exteriorul agil și compact la interiorul surprinzător de spațios.