1. Owners
 2. Servicii conectate si multimedia
 3. Integrare smartphone
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
SERVICII CONECTATE SI MULTIMEDIA

APPLE CARPLAY® & ANDROID AUTO®

Va bucurati de functionalitatea telefonului dumneavoastra inteligent in timp ce conduceti autovehiculul Lexus datorita Apple CarPlay si Android Auto.

APPLE CARPLAY SI ANDROID AUTO VA OFERA POSIBILITATEA DE A CONTROLA DE LA DISPOZITIVUL DUMNEAVOASTRA MOBIL APLICATIILE SELECTATE DE PE ECRANUL DE AFISARE MULTIMEDIA AL AUTOVEHICULULUI.

Integrarea telefonului inteligent este usor de utilizat, oferind soferului acces la harti (Google / Apple), noutati si muzica, in timp ce controlul vocal avansat permite efectuarea de apeluri, precum si trimiterea si primirea de mesaje text, in siguranta, in timp ce conduceti.

FUNCTIONALITATI APPLE CARPLAY SI ANDROID AUTO

Puteti controla Apple CarPlay si Android Auto prin intermediul controlului vocal Siri sau Google Assistant, pentru a accesa functiile telefonului dumneavoastra inteligent conectat. Acest lucru va permite sa interactionati cu telefonul fara a fi nevoie sa va luati ochii de la drum. 

Functiile pot fi accesate si prin intermediul sistemului cu ecran/panou tactil din autovehiculul dumneavoastra Lexus.

Activati functia Maps si autovehiculul dumneavoastra Lexus va va ghida catre destinatie prin intermediul afisajului de bord integrat.

Apple CarPlay si Android Auto sunt compatibile cu aplicatii terte de harti, precum Google Maps, astfel incat sa puteti circula cu aplicatia care se potriveste cel mai bine gustului si nevoilor dumneavoastra.

Sectiunea de telefon Apple CarPlay si Android Auto va ofera posibilitatea de a va accesa agenda de contacte, de a efectua apeluri vocale si de a va vizualiza istoricul apelurilor.

Prin utilizarea lui Siri si a lui Google Assistant, acum puteti trimite si primi mesaje text in timp ce conduceti. Pur si simplu ii spuneti lui Siri sau lui Google Assistant ce ati dori sa faceti, fie ca este vorba de trimiterea, raspunsul sau citirea unui mesaj. Sistemul va va citi mesajele, inclusiv mesajele din WhatsApp cu voce tare, permitandu-va sa va concentrati asupra conducerii autovehiculului, sistemul va dicta, de asemenea, mesaje prin recunoastere vocala.

Apple CarPlay si Android Auto va ofera acces la toata muzica dumneavoastra preferata din aplicatiile compatibile pe care le aveti pe telefon, cum ar fi Apple Music, Google Play, Spotify, Deezer, Tidal si multe altele. Va puteti accesa muzica prin intermediul ecranului multimedia sau solicitand lui Siri / Google Assistant sa redea melodia / lista de redare pe care doriti sa o ascultati.

Accesati o multitudine de aplicatii compatibile cu Apple CarPlay sau Android Auto - audio, mesaje, harti, voce, cum ar fi

 • Whatsapp®
 • Spotify®
 • Google Maps™
 • Google Play Music®
 • Podcasturi
 • Carti audio
 • Noutati
 • Meteo
 • Si multe altele...

AFLATI MAI MULTE

Daca doriti sa aflati mai multe despre ce aplicatii si dispozitive mobile sunt compatibile, va rugam sa folositi urmatoarele link-uri: