1. Masini noi
  2. NX
  3. Prezentare Generala
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

NX Luxury PHEV

SUV 5D

Solid Black (212)

Pret incepand de la

80010.0

Motor

2.5 TNGA HV 25H-

Tractiune

4X4

Garantie

6 ani / 200.000 km

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

DOTARI PRINCIPALE

VOLAN SCULPTAT

Având în vedere că volanul și schimbătorul de viteze pot afecta semnificativ experiența la volan, designerii au lucrat cu un „Takumi” Lexus pentru a rafina până la perfecțiune aceste puncte de contact. Pentru volan, s-a pus un accent special pe formă și pe secțiunea transversală pentru a crea o senzație excelentă și o stabilitate superioară a direcției. Suporturile pentru degetele mari și butoanele tactile au fost de asemenea reproiectate.

SELECTORUL MODULUI DE CONDUS

Aflat în apropierea volanului, selectorul modului de condus le permite șoferilor să aleagă între modurile Eco, Normal și Sport, pentru a maximiza eficiența, dinamismul sau rafinamentul mașinii. Pe lângă modurile Eco și Normal, noul NX F SPORT dispune de modurile suplimentare Custom, Sport S and Sport S+.

AFIȘAJ MULTIFUNCȚIONAL

Acest afișaj color TFT (Thin Film Transistor) de 7 inch este integrat în instrumentele de conducere principale și vă ține la curent cu toate informațiile cheie, inclusiv avertismentele de siguranță și instrucțiunile de navigație. Pentru o experiență mai dinamică la volan, afișajul își va ajusta aspectul și conținutul în funcție de modul Normal, Eco sau Sport în care vă aflați.

NX Galerie

360° Trageti pentru a roti