1. Masini noi
 2. RZ
 3. Fiabilitate si garantie
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

RZ Luxury

SUV 5D

Lexus ES
De la
83.359,50 EUR
 • Jante din aliaj de 20", finisaj gravat, anvelope 235/50 (fr) și 255/45 (rr) R20
 • Cruise Control Adaptiv Inteligent la orice viteza
 • Lexus Safety System +
Specificatii extra
4X4
Motor Electric 150kW (fata) - 80kW (spate)

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

GARANTIE

GARANTIA PRODUCATORULUI

De la deplasari in interes de serviciu planificate in ultimul minut pana la vacante de weekend, garantia producatorului Lexus asigura calatorii fara probleme. Cu o acoperire pentru un rulaj de 100.000 km pentru defectiuni mecanice si o garantie de cinci ani pentru componentele si bateriile vehiculelor hibride, garantia noastra standard asigura protectie deplina pentru a va scuti de griji in orice calatorie.

GARANTIE EXTINSA

Cu garantia extinsa Lexus creste increderea dumneavoastra la volan. In momentul in care garantia auto standard expira, descoperiti un plan de garantie extinsa personalizat pentru dumneavoastra pentru o experienta de prima clasa in calitate de proprietar pe toata durata de utilizare a vehiculului.

SIGURANTA

Sistemul de siguranta Lexus Safety System + reprezinta cel mai recent punct de cotitura in domeniul sigurantei auto. Conceput in urma a decenii intregi de inovatie si analize riguroase ale cauzelor accidentelor, Sistemul de siguranta Lexus Safety System + abordeaza cele trei zone-cheie ale prevenirii accidentelor: coliziunile frontale, parasirea accidentala a benzilor de circulatie si accidentele pe timp de noapte, prin intermediul acestor cinci sistem inovatoare.

 • Sistem de siguranta pre-impact (PCS)
 • Sistem de avertizare la parasirea benzii (LDA)
 • Sistem de urmarire a benzii (LTA)
 • Sistem de comutare automata intre faza lunga si faza scurta (AHB)
 • Sistem Cruise Control dinamic cu radar (DRCC)
 • Sistem de asistenta pentru marcaje rutiere (RSA)

Indiferent daca parcati sau va pregatiti sa schimbati banda, un sofer priceput este mereu atent la lucrurile din jurul sau. Lexus a adaugat caracteristici intuitive noi care imbunatatesc si mai mult constientizarea mediului inconjurator.

 • Sistem de monitorizare a unghiului mort
 • Asistenta la Parcare Lexus / Sistem de monitorizare panoramica
 • Sistem de comutare adaptiva intre faza lunga si faza scurta (AHS)

ASISTENTA RUTIERA

In cazul in care aveti nevoie de ajutor, programul nostru de Asistenta europeana va sta la dispozitie, indiferent unde aveti nevoie de asistenta in caz de defectiune pe teritoriul european. Indiferent unde trebuie sa ajungeti, vom face tot posibilul sa ajungeti acolo. Serviciul Euro Assistance 24 asigura asistenta rutiera Lexus 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana si 52 de saptamani pe an, cu optiuni de asistenta in caz de defectiune pentru vehiculele Lexus mai vechi.

REPARATII

Masinile Lexus sunt renumite pentru stilul luxos, calitate si fiabilitate. Serviciul nostru de reparatii nu face exceptie.

Oferim o gama completa de servicii de reparatii auto pentru vehiculul dumneavoastra Lexus. De la remedierea micilor indoituri la reparatii substantiale, ne vom asigura ca vehiculul dumneavoastra Lexus arata ca nou. Tehnicienii calificati Lexus va vor repara masina cu rapiditate, profesionalism si expertiza dedicata utilizand numai piese originale Lexus.