1. Masini noi
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

UX Electric

INTEGRAL ELECTRIC

De la

48795.0

UX Electric - Business - SUV 5D
Pret incepand de la
48.795,00 EUR
(Incl. TVA)

Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din omologarea oficiala conform reglementarii UE aflate in vigoare. Consumul de carburant si emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul sau energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu sunt de natura tehnica. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei.

Autonomia mentionata este aferenta unui consum optim in conditiile impuse de normele WLTP, aceasta putand diferi substantial de cea prezentata in functie de stilul de condus, utilizarea unor functii ale autovehiculului (e.g. clima, incalzire in scaune, etc), conditiile de drum sau temperatura exterioara. Conform manualului de utilizare Lexus consultati aici ghidul cu recomandari legate de eficientizarea consumului energetic.

Nivele de echipare

Alegeti o echipare

4 Variante

Niciun rezultat

 • UX Electric - Comfort - SUV 5D

  UX Electric Comfort

  SUV 5D

  Selectati motor

  De la

  48.795,00 EUR

  1AT | 4X2
 • UX Electric - Business - SUV 5D

  UX Electric Business

  SUV 5D

  Selectati motor

  De la

  50.385,00 EUR

  1AT | 4X2
 • UX Electric - Executive - SUV 5D

  UX Electric Executive

  SUV 5D

  Selectati motor

  De la

  54.415,00 EUR

  1AT | 4X2
 • UX Electric - Luxury - SUV 5D

  UX Electric Luxury

  SUV 5D

  Selectati motor

  De la

  60.855,00 EUR

  1AT | 4X2

SENZATIA LA VOLAN

Prin oras sau pe drumurile serpuite din tara, atunci cand veti conduce un Lexus UX 300e, va veti bucura de o manevrabilitate distractiva dar si precisa in acelasi timp, multumita centrului de greutate coborat al masinii dar si sasiului extrem de rigid. Urmariti UX 300e in actiune. 

DESIGN IMPUNATOR DE CROSSOVER

Cel mai vandut crossover Lexus din Europa, modelul UX e disponibil si 100% electric. Lexus UX 300e ofera tot ce va doriti de la un crossover de lux: e silentios, performant, are autonomie extinsa, design curajos, confort si siguranta. 

Odata cu lansarea UX300e „Lexus Electrified” deschide un nou capitol important. 

GARANTIA „TAKUMI”, MAIESTRIE DE TALIE MONDIALA

Crossoverul UX 300e se produce la fabrica Lexus din Kyushu,

 una cu numeroase premii si distinctii pentru standardele de inalta calitate. Aici, maestri legendari Takumi desavarsesc fiecare Lexus, analizeaza totul in cele mai mici detalii: de la finisarea manuala a vopselei, pana la asamblarea componentelor electrice. Totul e fara cusur. 

 

„LEXUS ELECTRIFIED”, EXPERIENTA UNICA LA VOLAN

Experienta la volanul Lexus UX 300e a fost perfectionata de Yoshiaki Ito, 

unul dintre maesti-piloti Takumi responsabili de reglajele tehnice fine. I se mai spune „driving-guru” tocmai pentru ca reuseste sa transforme sofatul intr-o adevarata placere, indiferent de modul de condus pe care il alegeti: Eco/Normal/Sport. 

CU SIGURANTA ELECTRIC

Construita dupa o noua tehnolgie, bateria litiu-ion a crossoverului compact Lexus UX 300e ofera rezistenta si o durata de viata extinsa, gratie sistemelor avansate de racire si incalzire. 

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Echipat cu sistemul de siguranta Lexus Safety System+, crossoverul UX 300e este unul dintre cele mai sigure SUV-uri electrice. Dotat cu Sistem de siguranta Pre-impact, poate detecta pietonii si biciclisti. Lexus UX dispune si de  Sistem de asistenta semne rutiere, Sistem de urmarire a benzii de rulare si Asistenta mentinere banda. 


UX 300e

Fiecare imagine spune o poveste. Aici incepe calatoria dumneavoastra in lumea design-ului uluitor si maiestriei uimitoare a unui Lexus.