1. Masini noi
Incepand de la
47.500,00 LEI
(Incl. TVA)

Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din rezultatele testelor de laborator oficiale reglementate de UE. Acestea sunt precizate pentru a permite comparatiile intre autovehicule si este posibil sa nu reflecte experienta reala de condus.

Alegeti un model
Alegeti un model

1 Variante

1 Variante

Alegeti o echipare
Alegeti o echipare

4 Variante

4 Variante

SENZATIA LA VOLAN

Prin oras sau pe drumurile serpuite din tara, atunci cand veti conduce un Lexus UX 300e, va veti bucura de o manevrabilitate distractiva dar si precisa in acelasi timp, multumita centrului de greutate coborat al masinii dar si sasiului extrem de rigid. Urmariti UX 300e in actiune. 

DESIGN INDRAZNET DE CROSSOVER

Crossover-ul integral electric UX etaleaza caracteristicile design-ului Lexus, precum grila emblematica, liniile sculptate si o linie a plafonului ce intregeste silueta atletica, similara unui coupé. In partea frontala, luminile de zi distinctive sunt asezate in forma unui varf de sageata, deasupra farului cu triplu proiector LED, subliniind semnatura vizuala in forma de "L". 

 

AFLATI MAI MULTE DESPRE DESIGN-UL LEXUS

MAIESTRIA DE TALIE MONDIALA "TAKUMI"

Pentru a asigura maiestria de talie mondiala ce face remarcat fiecare Lexus, UX 300e este construit la fabrica noastra premiata de la Kyushu, unde respectarea standardelor de calitate este supervizata de maistrii nostri "Takumi". Aici, atentia la detalii se regaseste peste tot, de la superba finisare manuala cu nisip a vopselei de pe vehicul, pana la asamblarea componentelor electrice.

EXPERIENTA LA VOLAN "LEXUS ELECTRIFIED"

Experienta de sofat "Lexus Electrified" a fost perfectionata de Yoshiaki Ito, cel mai experimentat sofer al nostru, astfel ca, la volan, va veti putea bucura de o senzatie captivanta, datorita decelerarii in 4 trepte. Nelasand nimic la voia intamplarii, Ito-san chiar a contribuit la crearea elegantului selector de moduri de conducere.

AFLATI MAI MULTE DESPRE "LEXUS ELECTRIFIED"

CU SIGURANTA ELECTRIC

Pentru maxim de control si autonomie extinsa, senzorii bateriei monitorizeaza curentul si temperatura fiecarei celule. De asemenea, pentru a asigura o viata cat mai lunga si cat mai lipsita de griji, bateria litiu-ion de pe UX 300e are si sisteme avansate de racire si incalzire.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Oriunde va aventurati in Lexus UX 300e, este reconfortant de stiut ca va aflati intr-una din cele mai sigure masini electrice construite vreodata, echipata cu cel mai recent pachet Lexus Safety System +, ce ajuta la prevenirea coliziunilor in partea anterioara, iesirii de pe banda si a accidentelor cu pietoni.

AFLATI MAI MULTE DESPRE LEXUS SAFETY SYSTEM +


UX 300e

Fiecare imagine spune o poveste. Aici incepe calatoria dumneavoastra in lumea design-ului uluitor si maiestriei uimitoare a unui Lexus.