1. Owners
  2. Servicii conectate si multimedia
  3. Lexus link
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
SERVICII CONECTATE SI MULTIMEDIA

LEXUS LINK

Conectati-va la viitor cu aplicatia mobila lexus link, ce ofera acces fara probleme la o serie de servicii care economisesc timp, bani si stres.

LEXUS LINK

CONECTATI-VA LA VIITOR

Transformati Lexus-ul dumneavoastra intr-o masina conectata. Aplicatia mobila Lexus Link oferta acces la o serie de servicii, cum ar fi gasirea masinii mele, ghidarea pe ultimul kilometru, planificarea calatoriilor si memento-uri electronice pentru operatiuni service.

CE ESTE LEXUS LINK?

Lexus Link transforma vehiculul intr-o masina conectata. Aceasta noua aplicatie mobila oferta acces la o suita de servicii, cum ar fi "Gasirea masinii mele", "Ghidare pentru ultimul kilometru", "Planificarea calatoriilor", precum si memento-uri electronice de mentenanta. Inregistrati-va cu My Lexus, descarcati aplicatia si sunteti gata sa explorati optiunile. Lexus Link este disponibil in prezent doar pe unele modele selectate din 2019.

LEXUS LINK

TRIMITE DESTINATIA

Bucurati-va de un inceput lin pentru calatoria dumneavoastra si planificati cu usurinta traseul inainte de a pleca, sau chiar din mers. Aplicatia Lexus Link trimite destinatii direct catre sistemul dumneavoastra de navigatie Lexus.
LEXUS LINK

TRIMITE CATRE MASINA

Parcurgeti pe jos ultima parte a calatoriei dumneavoastra? Transferati detaliile din sistemul de navigatie in aplicatia mobila si bucurati-va de o calatorie perfecta pana la destinatie.
LEXUS LINK

GASESTE-MI MASINA

Localizati Lexus-ul dumneavaostra chiar si in cele mai aglomerate parcari. Lexus Link va ajuta sa gasiti masina si, de asemenea, sa impartasiti locatia cu familia sau prietenii.
LEXUS LINK

ANALIZA STILULUI DE CONDUS

Aruncati o privire mai atenta asupra istoricului dumneavoastra de calatorie. Lexus Link oferta date care va permit sa studiati performanta si stilul de condus cu informatii ce includ viteza, gradul de accelerare, stilul de franare si distanta parcursa.
LEXUS LINK

HYBRID TRAINING

Disponibila pe modelele Hybrid, aceasta functie iti ofera recomandari pentru a optimiza stilul de condus si pentru a petrece cat mai mult timp in modul de condus electric (EV Mode), avand ca beneficii reducerea emisiilor si a consumului.

Faciliteaza intretinerea masinii. Este nevoie de doar cateva click-uri in aplicatia dumneavoastra Lexus Link pentru a va rezerva urmatoarea vizita in service, oriunde v-ati afla.

Nu veti mai rata nicio programare la service datorita memento-urilor bazate pe kilometrajul vehiculului dumneavoastra. Va asigurati astfel ca Lexus-ul dumneavoastra functioneaza in parametri optimi.

Cat timp sunteti proprietarul unui Lexus, ne vom asigura cu veti primi in permanenta servicii exceptionale pentru clienti. Stim ca asteptarile dumneavaostra sunt foarte mari; la urma urmei, ati ales un Lexus.

Conecteaza pana la 10 dispozitive la sistemul Wi-Fi al masinii si monitorizeaza traficul de date prin intermediul aplicatiei.

Monitorizeaza gradul de incarcare al bateriei de 12V a masinii tale, pentru mai multa liniste.

In functie de severitatea impactului, sistemul informeaza contactele pentru urgente.

LEXUS LINK

DESCĂRCAȚI APLICAȚIA