1. Owners
  2. Servicii conectate si multimedia
  3. Lexus link
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
SERVICII CONECTATE SI MULTIMEDIA

LEXUS LINK+

Conectati-va la viitor cu aplicatia mobila Lexus Link+, ce ofera acces fara probleme la o serie de servicii care economisesc timp, bani si stres.

LEXUS LINK+

CONECTATI-VA LA VIITOR

Transformati Lexus-ul dumneavoastra intr-o masina conectata. Aplicatia mobila Lexus Link+ oferta acces la o serie de servicii, cum ar fi gasirea masinii mele, ghidarea pe ultimul kilometru, planificarea calatoriilor si memento-uri electronice pentru operatiuni service.

 

CE ESTE LEXUS LINK+?

Lexus Link+ transforma vehiculul intr-o masina conectata. Aceasta noua aplicatie mobila oferta acces la o suita de servicii, cum ar fi "Gasirea masinii mele", "Ghidare pentru ultimul kilometru", "Planificarea calatoriilor", precum si memento-uri electronice de mentenanta. Inregistrati-va cu My Lexus, descarcati aplicatia si sunteti gata sa explorati optiunile. Lexus Link+ este disponibil in prezent doar pe unele modele selectate.

LEXUS LINK+

TRIMITE DESTINATIA

Bucurati-va de un inceput lin pentru calatoria dumneavoastra si planificati cu usurinta traseul inainte de a pleca, sau chiar din mers. Aplicatia Lexus Link+ trimite destinatii direct catre sistemul dumneavoastra de navigatie Lexus.
LEXUS LINK+

TRIMITE CATRE MASINA

Parcurgeti pe jos ultima parte a calatoriei dumneavoastra? Transferati detaliile din sistemul de navigatie in aplicatia mobila si bucurati-va de o calatorie perfecta pana la destinatie.
LEXUS LINK+

GASESTE-MI MASINA

Localizati Lexus-ul dumneavaostra chiar si in cele mai aglomerate parcari. Lexus Link va ajuta sa gasiti masina si, de asemenea, sa impartasiti locatia cu familia sau prietenii.
LEXUS LINK+

ANALIZA STILULUI DE CONDUS

Aruncati o privire mai atenta asupra istoricului dumneavoastra de calatorie. Lexus Link+ oferta date care va permit sa studiati performanta si stilul de condus cu informatii ce includ viteza, gradul de accelerare, stilul de franare si distanta parcursa.
LEXUS LINK+

HYBRID TRAINING

Disponibila pe modelele Hybrid, aceasta functie iti ofera recomandari pentru a optimiza stilul de condus si pentru a petrece cat mai mult timp in modul de condus electric (EV Mode), avand ca beneficii reducerea emisiilor si a consumului.

Faciliteaza intretinerea masinii. Este nevoie de doar cateva click-uri in aplicatia dumneavoastra Lexus Link pentru a va rezerva urmatoarea vizita in service, oriunde v-ati afla.

Nu veti mai rata nicio programare la service datorita memento-urilor bazate pe kilometrajul vehiculului dumneavoastra. Va asigurati astfel ca Lexus-ul dumneavoastra functioneaza in parametri optimi.

Cat timp sunteti proprietarul unui Lexus, ne vom asigura cu veti primi in permanenta servicii exceptionale pentru clienti. Stim ca asteptarile dumneavaostra sunt foarte mari; la urma urmei, ati ales un Lexus.

Conecteaza pana la 10 dispozitive la sistemul Wi-Fi al masinii si monitorizeaza traficul de date prin intermediul aplicatiei.

In functie de severitatea impactului, sistemul informeaza contactele pentru urgente.

LEXUS LINK+

DESCĂRCAȚI APLICAȚIA