1. Owners
 2. Servicii conectate si multimedia
 3. Lexus link
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

LEXUS LINK

CONECTATI-VA LA VIITOR CU APLICATIA MOBILA LEXUS LINK, CE OFERA ACCES FARA PROBLEME LA O SERIE DE SERVICII CARE ECONOMISESC TIMP, BANI SI STRES.

CE ESTE LEXUS LINK?

Lexus Link transforma vehiculul intr-o masina conectata. Aceasta noua aplicatie mobila oferta acces la o suita de servicii, cum ar fi "Gasirea masinii mele", "Ghidare pentru ultimul kilometru", "Planificarea calatoriilor", precum si memento-uri electronice de mentenanta. Inregistrati-va cu My Lexus, descarcati aplicatia si sunteti gata sa explorati optiunile. Lexus Link este disponibil in prezent doar pe unele modele selectate din 2019.

 •  

  TRIMITE DESTINATIA

  Bucurati-va de un inceput lin pentru calatoria dumneavoastra si planificati cu usurinta traseul inainte de a pleca, sau chiar din mers. Aplicatia Lexus Link trimite destinatii direct catre sistemul dumneavoastra de navigatie Lexus.

   

  GASESTE-MI MASINA

  Localizati Lexus-ul dumneavaostra chiar si in cele mai aglomerate parcari. Lexus Link va ajuta sa gasiti masina si, de asemenea, sa impartasiti locatia cu familia sau prietenii.

   

  HYBRID TRAINING

  Disponibila pe modelele Hybrid, aceasta functie iti ofera recomandari pentru a optimiza stilul de condus si pentru a petrece cat mai mult timp in modul de condus electric (EV Mode), avand ca beneficii reducerea emisiilor si a consumului.

 •  

  SHARE TO CAR

  Parcurgeti pe jos ultima parte a calatoriei dumneavoastra? Transferati detaliile din sistemul de navigatie in aplicatia mobila si bucurati-va de o calatorie perfecta pana la destinatie.

   

  ANALIZA STILULUI DE CONDUS

  Aruncati o privire mai atenta asupra istoricului dumneavoastra de calatorie. Lexus Link oferta date care va permit sa studiati performanta si stilul de condus cu informatii ce includ viteza, gradul de accelerare, stilul de franare si distanta parcursa.

 • PROGRAMARE SERVICE ONLINE

  Faciliteaza intretinerea masinii. Este nevoie de doar cateva click-uri in aplicatia dumneavoastra Lexus Link pentru a va rezerva urmatoarea vizita in service, oriunde v-ati afla.

  ASIGURARE BAZATA PE GRADUL DE UTILIZARE

  Cat timp sunteti proprietarul unui Lexus, ne vom asigura cu veti primi in permanenta servicii exceptionale pentru clienti. Stim ca asteptarile dumneavaostra sunt foarte mari; la urma urmei, ati ales un Lexus.

  MONITORIZARE BATERIE

  Monitorizeaza gradul de incarcare al bateriei de 12V a masinii tale, pentru mai multa liniste.

 • MEMENTO SERVICE

  Nu veti mai rata nicio programare la service datorita memento-urilor bazate pe kilometrajul vehiculului dumneavoastra. Va asigurati astfel ca Lexus-ul dumneavoastra functioneaza in parametri optimi.

  WI-FI

  Conecteaza pana la 10 dispozitive la sistemul Wi-Fi al masinii si monitorizeaza traficul de date prin intermediul aplicatiei.

  ASISTENTA ACCIDENT

  In functie de severitatea impactului, sistemul informeaza contactele pentru urgente.

GAMA

Lexus Link este in acest moment disponibil doar pe anumite modele din 2019. Verificati gama de modele si alegeti cea mai buna optiune pentru stilul dumneavoastra de viata.

NX
NX Business
De la 57.960 EUR
RX
RX Business
De la 80.565 EUR
ES
ES Business
De la 60.109 EUR
LS
LS Executive
De la 127.290 EUR

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/ro/ro?model=nx%2Crx%2Ces%2Cls

LEXUS LINK

CONECTATI-VA LA VIITOR

Transformati Lexus-ul dumneavoastra intr-o masina conectata. Aplicatia mobila Lexus Link oferta acces la o serie de servicii, cum ar fi gasirea masinii mele, ghidarea pe ultimul kilometru, planificarea calatoriilor si memento-uri electronice pentru operatiuni service.